İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
Yılbaşında Londraya gidiyorum, gittiğimde fiyatlar değişmiş ise halkı yanlış bilgilendirmekten ve ayrımcılıktan dava açarım. SS aldım fiyatları. @B16
O değil de bunlara Amerikadaki gibi Chevrolet V8 filan koysak çok tatlı olur. Airmaticleri de iptal edip yükseltme kiti. Deme keyfime. Eski Jaguarlara çok yapıyorlar V8 swap.
captiva kullanıyor şuan benim şirkette günde 200 km yapıyor
tank mübarek daha tık demedi 2 aydır
RR olsaydı şuan neler olurdu düşünemiyorum
Captivanın kupayı RR ile değiştirsek miss gibi olur![]()
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
aslanın yemini göze alan öleceğinide göze alır. çok şükür problem yaşamadım.
RR dan bahsetmiyorum benimde arıza yapan yatak saran sanzıman kıran araclarım oldu ama gidip ustaya yada bir arkadasıma ya şunu bi halledelim satıcam zaten yürüsün yeter demedim.
kullanıcı olarak düzgün arac bakın tamam rakkamları ucuk olmasın ama cokta ucuza alıp yahnisini yapmayın manasında yorumladım.
her türlü arabayı alırken ozellikle bu forumdakı herkes ince eleyip sık dokuyor eminiz. RR larda tabikide daha fazla problemli araclar ama bukadar binen kullanan var bukadarda cenaze değil.
ben buraya yorum atarkende yanlış anlamayın, aracım maslakta motokarda kupası sökük işlemde.
almak binmek isteyen göze alır biner. o derece
arac sahıbi piyasa düşsün istermi tabiki savunacak diye komikte olmayalım.
zamanında tutkuyla birçok arac bındık hepsınede masraf yaptık. seviyoruz huyumuz pis![]()
Çok güzel duruyor ayrılıncada
![]()
![]()
Ustalar zaten tüm lüks sayılabilecek arabalara öyle bakmıyorlarmı abiRange e daha mı farklı
İşte bende onu anlamıyorum abi kullanıcılarada soruyorum bazıları çok memnun bazıları Allah belasını versin diyor kadayı kırmak üzereyim
Genel arızaları atlattık abi sadece motor konusu askıda kaldı onuda 2.7 herkes kötü diyor 3.6tdv8'i araştırmaya başladım.
![]()
Anlamadığım konu tam olarakda bu abikafayı kırmış durumdayım yolda giderken sürekli range arıyorum ve görüncede ''Lan bunlar nası gidiyor bu kadar arızalıysa''diyorum kullanıcılarına soruyorum yarısı al yarısı kafayı mı yedin sen diyorlar valla kafayı yedim herhalde
![]()
![]()
İşte bu olay korkuttu
Gönül istiyor abi o yüzdendir belkide
Hani bi umut arıza yapmaz
![]()
![]()
![]()
Abi tam ne güzel gidiyodun aracımın kupası sökük şekilde dedin![]()
Alan adam zaten göze almıştır diyorum bende ama yinede şans işi gibi geliyor
![]()
![]()
Vallahi bu kadar yorumun üzerine hala ısrarcı isen bence mermiye kafa atıyorsun. Allah yardımcın olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)