Peki bu belalı motor olayı jaguar s type 2.7d içinde geçerli mi?Aynı motor diye biliyorum ama piyasada az olduu için sorun vss duymuyoruz heralde.
Peki bu belalı motor olayı jaguar s type 2.7d içinde geçerli mi?Aynı motor diye biliyorum ama piyasada az olduu için sorun vss duymuyoruz heralde.
Gündelik kullanılmayacak abi. Ama araca karşı enteresan bir şekilde merakım başladı
Daha dün baktım abi bu arabaya![]()
Boyutları büyük
Ayrıca kesinlikle içi renkli bir araba olmalı
Teşekkürler abi çok yardımcı oldun
Şuanda 3.0d x5 var zaten onu satıp almayı düşünmüştükAma olmayacak gibi yorumlardan sonra
Abi iyi güldürdün ya teşekkür ederim
![]()
2.7 motor jaguarlar, range roverlar hava da uçuşuyor.
Arabanın modelini de yükselticez anlaşılan
2.7 ve 3.0 dizel İngiliz arabalarından uzak durun. Son kez uyarıyorum. yaa nolcak diye alıp vay yandım 'abi zaten arabayı satıcam ucuza bitirelim' diye sürüm sürüm sürünürsünüz. Sona forum'da Burak B16 hakkında diye konu açıp; 2.7 jaguar aldık motor yatak sardı 60 bin tl paramız gitti diye konu açarsınız. Ben uyarımı yapayım
2013’den beri Vogue kullanıcısıyım
18’ Facelift şuan valide kullanıyor , bakımdan bakıma gidiyoruz çok şükür sorun sıkıntı yok başka bir konuda yeni kasalarda 2013’den itibaren sorunların tamamen olmasa da eski kasalara nazaran azaldığını ve şaseden ayrılma mevzusu kalmadığı için kafa rahat alınabileceğini belirtmiştim.
2.7 den uzak dur mumkunse kac.
Range genel olarak ariza istatistikleri sinifinda daima birincidir...
İnsanlar ikiye ayrılır. İşine gelenler işine gelmeyenler olarak.
Kendi Ahlakın için Kuran'ı oku, vatanın için Nutuk'u oku.
Hakikatten yana olacaksan, yalnız kalmayı göze alacaksın...
Dr.ECU
konuya bakınca ilgimi çeken sadece öyle olmuş, felancanın başına şu gelmiş diye ilerliyor. bir kişide kardeşim ben kullandım başıma bu geldi dememiş.
fiyat aralığı çok değişik bir arac. şu anda konuyu acan kardesımızın bahsettıği 2,7 tdv 6 nın güncel piyasasına baktığınızda 96000 ila 265000 arasında değişken bir rakkam var.
sadece görütüsü güzel range dir diye gidip 100000 liraya alırsanız k.bakmayın tabıkıde o masrafları yapacaksınız.
ben kullanıyorum 2. RR ımı aldım gayet keyfim yerinde. yıne değiştireyim yine isterim hatta kısmet olursa SDV .
ilk aracım 2,7 tdv idi geçen yıl sattım fakat aracım daha 88000 km de idi sattığımda. tabi piyasaya göre pahalı alıp pahalı da sattım.(yaklasık olarak 20bın km kullandım bakımları dahıl benı rahatsız eden ne sorunu var ıse yaptırdım harcamalarım 7 bın lıra)
ikinci aracım 3,0 tdv bayı cıkıslı bayı bakımlı hatasız aldım. 250k uzerı para verdıgınız araca ufak tefek eksikleri ve bakımına tabıkıde 10 bın lıra bakım butcesı ayırmak zorundayım yaptırdıgım surecede çok sukur problem yok.
bazen nekadar ekmek okadar kofte dıyoruz. aslan besleyen yemıne katlanır dıyoruz.
300,000 km de q7 ye, 150,000 tl ye de suv grubuna binilmez. (q 7 kötü demiyorum)
evet ben al diyorumama herkes almasın bozuk bu arabalar..
Konu serkan demir tarafından (25-07-2018 Saat 11:34 ) değiştirilmiştir.
alın verin ekonomiye can verin tabiki servisler ustalar taşmı yesin @B16
1881 - 193∞
O yem'den kasıt yakıt, bakım ve vergi ücreti olarak adlandırıyoruz. Burada bahsedilen konu araçların motorlarının sorunlu olması ve saatli bomba gibi ne zaman yatak saracağının bilinmemesi. Ben ne sizin gibi babayiğitler gördüm motor yatak sarıp komple motor alınacağı zaman 'yav burak gardaşım bunu ucuza çözelim satacam zaten' diyen.
Motor iç parçaları satılmıyor sizin başınıza gelmemiş belli. Eşşek'den düşenin halinden eşşek'den düşen anlar misali allah korusun ama başınıza yatak sarma mevzusu gelince o zaman aslan yem ilişkisini irdelersiniz.
Az önce kontrol ettim komple 2.7tdv şuan 78.000 tl ve aldın aldın 20 gün sonra ki fiyat 95.000 tl ingiltere motor fiyatına zam yapmış. he bu fiyata işçilik ve muayene masrafları dahil değil.
Hadi hayırlı işler
Kendi ülkelerindeki forumlarda bile aşırı sorunlu ve tahmin edilemeyen sorunlu bir araç ailesi olduğu kabul edilirken eski seri RR'lerin buna itiraz etmek düşündürüyor![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)