Cooperı gecersin de S ile deneme bence![]()
Cooperı gecersin de S ile deneme bence![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Hayırlı olsun aracın. Cooper arkandan gelir, cooper s in arkasından gidemezsin![]()
cooper si type s le geçmek anca rüyada olurda normal cooper ı alırsın![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Guncel kasa Cooperla basabas gidersin , ust hizlarda Honda alacaktir bence.. Mini'nin aerodinamigi cok da iyi degil..
Eski veya yeni S ile hic sansin yok..
copper-s hayal olur cooper yalan olur. gde şöfore bağlı tabiki.
copperı çok rahat yersin fakat s biraz farklı oluryanlız kullanımada bağlı özellikle typeS kullanımında, geçenlerde trafikde denk geldik bi bende 07 civic vardı 1.6 125 hp olanlardan kafa kafaya gittik 3 ün sonlarına doğru yavaş yavaş önüme geçti..
duz cooper ı gecersın
s ıle denemene gerek yok ama ben cok denedım dalga gecıo resmen
s ın rakıpı typer olur zaten
bı arkadasda one demıs ne alaka ben cozemedım o kadar mı wahım durumda sence hondalar...
Cooper ve One'ı gecersin ama MCS'de biraz zor bi durum,belkii tiptronik,cabrio filan olursa..Buarada Mini One'ı cok kucumsememek lazım guzel gidiyor genede
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
burda kucumsenen one deıl kı 1.8 cıvıc resmen ondan ole soyledım ben yoksa cooper lar gayet atak zewklı araclar bunu herkes bılıo![]()
dün bir arkadasımla denedim kendi haftaiçi kulllandığım sedan civic otomatik vites 125hp olan modelle cooper ı gectim . ama S le denemedim denememdehele yeni cooper S ler cok ataklar cevik araba aman
![]()
ben normal cooper ada sans veriyorum ama cok zor bi ihtimal tabiki.r53 S le gerek yok.R56 S hic hic gerek yok =) r56 s ler birazda degisken guzel gideni gercekten cok farkli gidiyo![]()
cooper S 'le imkansız,
diğer versiyonlarını one ve 120 liğini rahat ayırırsın
1.8 motorunu çok beğeniyorum hondanın
ben bikaç cai ve ekosz olan cooper gördüm çokda güzel gidiyordu kanımca ama 1.8 honda nası gidiyor bilmiyorum![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)