Yoldan 10 tane genc cevırın bakalım, 2 sıde stock, baksınlar hangısı guzel 1 kısı cıkarmı ep3 dıe acaba:D:D
Acık ara fn2;)
Printable View
Yoldan 10 tane genc cevırın bakalım, 2 sıde stock, baksınlar hangısı guzel 1 kısı cıkarmı ep3 dıe acaba:D:D
Acık ara fn2;)
ben acık fıkrımı soyleyeyım ep3 rollıng arabası fn2 gazlama stres atma arabası :)
mantıken dusunursek tek agırlığım rollıng olacaksa tabıkı ep3 ama bunca zaman yaptıkta ne oldu neyımıs uzadı yada kısaldı stres atmak ıcın roll yaptıkca stres olduk :)
ama zevk ıcın gazlamaksa nıyet ve bırazda guven ve konfor ıstıyorsan tabıkı fn2 :)
mehmet seni pistlerde görmek istiyoruz :) yollarda stres atmayalım :)
fn2 ep3 karşılaştırması ep3 üstün görünüyor :)
YouTube - ‪Type R vs Type R‬‏
yorumlara bakılırsa honda işi bozmuş...
ep3 oturtur (tahta) :)
EP3 oturur otturur FN2'yi tasarlayan mühendisler UFO'ların etkisinde fazla kalmış :D
ep3 ezerrrr bencee :)
Yeni konuyu açmak yerine bu konuyu hortlatmak zorunda kaldım hoş görün. Üzerinden baya uzun zaman geçti. Nedir son durum sormak istedim. :)
ep3 ayrı dünya bnce onun verdiği hiç bi zevki fn2 veremez bnce :)
hortttt :)
ep3 bambaska bir klasmanda bence.
su video geldi aklima bu topigi gorunce
Honda Civic Type-R review - Top Gear - BBC - YouTube
FK2 kullanıcısı olarak düşünmeden FN2 derim. safkan yarışçı filan bu ayaklar boş. arada 2 boy fark varsa büyük detay değildir bence.
Ben1.8 alırken düşeş ep3 vardı 24 e alıcaktım :D son anda vazgeçtim. Hevesimi aldıktan sonra yine alacağım yeni kasa neticede.
Benim bıraktığım otoparkta 2 tane Ep3 var sağlam yapılı üstelik. biri bu siteye üye olması lazım. Kırmızı ep3 karbon kaputlu turbolu
Çok güzel araçlar ama neticede FN ayrı bi tasarım.
aralarında uçurum fark olmadığına göre kişisel tercih meselesi.
Tfn2 yapmak lazım. . .
seneler önce FN2 den olur diyen arkadaşlar, hiçbirzaman EP3 gibi olamayacağını anlamışlardır bence...
Biri fn2 mi dedi :)
bi ara 2007-2008 de fn2 ilk cıktıgındaki yazıları bulup getirmek lazm :)
kilo eşitlenirse bence arada cok fark olmaz
T-FN2de hiç fena olmaz.
Ahaaha konu hortlamis:) varvar hizli fn2 ler geliyor, cikarlar piyasaya yakinda
Taze fn2 kullanicisi olarak tavsiye ederim guzel araba yok yok hersey var.
fn2 hem iç hem konfor olsun benim hoşuma gidiyo bir ep 3 kullanıcısı olarak ama hurda dersen orda dur derim.bu ne gibi oldu biliyomusun bende senle bir dahaki sefere karşılaştığımda suratındaki kusurları beğenmediğim yerleri sölemem gibi yoksa soner arıca gibi saçlarını seviyorum:)...
ep3 un 3 4 hava yastıgı eksık dıye hurda oldu ya anasını satım daha ne dıyım.he ep3 hurda fn2 mercedesın yan sanayısı
hurdadan kastım ep3 değil ama bi arabada hiç bişi olmasın boş teneke olsun bomboş bi murat 131 olsun ama çok hızlı olsun.
o bile lüks fn2 den değerli olur gazcı arkadaşların gözünde.
he konu ep3 fn2 kıyaslaması onla ilgili yorumumda fn2 ye göre bomboş araba bence. e tek kusuruda ağırlık. hafifletilirse ep3 den farkı kalmaz bence yürüyüşü.
yani detaylı test etme şansım olmadı ama ep3 içinde ben fn2 deki gibi rahat edemedim. çok konforluydu. tabi gazlamadık dolayısıyla yol tutuşunu filan anlayamadım makasdı virajdı olayı olmadığından.
ama ben konforu sevdiğim için belkide. atmosferik bi japon tercih edicek olsam. isterse 10 boy geri düşsün ama konforu nedeniyle fn2 alırım.
Amartisorleri garip olmasi torsiyonlu olmasindanmi kaynaklaniyo yol tutusu kotu degil kesinliklede sert suspansiyon coilover daha rahatti bana gore.