ep3 le fn2 yi tasarım olarak kıyaslamamak gerek ep3 e buyuk hakaret olur.. fn2 yi tasarım olarak bir arabayla karsılastıracaksak oda 206 sedan dır .. ikiside tasarım özürlüsü.. tam tencere kapak.. tabiki işin sonu zevk ve renkler ;)
Printable View
ep3 le fn2 yi tasarım olarak kıyaslamamak gerek ep3 e buyuk hakaret olur.. fn2 yi tasarım olarak bir arabayla karsılastıracaksak oda 206 sedan dır .. ikiside tasarım özürlüsü.. tam tencere kapak.. tabiki işin sonu zevk ve renkler ;)
fn2 nin tasarımıda o kadar 206 sedanla kıyaslanacak kadar kötü değil abartmayalım...
cem yılmazın bi esprisi vardı o tahta ben oturuoken sakın oturma die :D nedense o aklıma geldi
otursa otursa tahtına fn2 nin koltukları oturur ep3 koltuklarına göre:)
bi ep3 e fn2 koltuklarıda arabayı 10 gömlek daha güzle gösteriyo. yani kısacası ep3 e fn2 koltuğu inanaılmaz yakışıyo:) her türlü ep3 nokta
EP3 tek geçerim BAŞKA söze gerek yok kullanıcısı olarak söylüyorum :)
Yoldan 10 tane genc cevırın bakalım, 2 sıde stock, baksınlar hangısı guzel 1 kısı cıkarmı ep3 dıe acaba:D:D
Acık ara fn2;)
ben acık fıkrımı soyleyeyım ep3 rollıng arabası fn2 gazlama stres atma arabası :)
mantıken dusunursek tek agırlığım rollıng olacaksa tabıkı ep3 ama bunca zaman yaptıkta ne oldu neyımıs uzadı yada kısaldı stres atmak ıcın roll yaptıkca stres olduk :)
ama zevk ıcın gazlamaksa nıyet ve bırazda guven ve konfor ıstıyorsan tabıkı fn2 :)
mehmet seni pistlerde görmek istiyoruz :) yollarda stres atmayalım :)
fn2 ep3 karşılaştırması ep3 üstün görünüyor :)
YouTube - ‪Type R vs Type R‬‏
yorumlara bakılırsa honda işi bozmuş...
ep3 oturtur (tahta) :)
EP3 oturur otturur FN2'yi tasarlayan mühendisler UFO'ların etkisinde fazla kalmış :D