1999 Mercedes E200 Kompressor - Zamana Kafa Atan Araba - Guncel D Sınıfı Araclardan Eksiği Var Mı? - YouTube
şu videonun üzerine denk geldi konu. hatta aynı kanalda aracın her şeyi yapılmış son halinin de videosu var. ama özellikle videonun altındaki yorum dikkatimi çekti;
"Güzel içerik emeğinize sağlık, birkaç bilgi de biz eklemiş olalım. Bu araç 1999 modeldir. (Arka üçüncü koltuk kafalığı var.) Kompressor motor 1997’de çıkar 2000 yılının ilk yarısına kadar 186 hp olarak üretilir. Emisyon kuralları gereği 2000 yılının ikinci yarısı ve 2001 yılında 163 beygire düşürülür. w210 1999’da ilk makyaja uğrar (arka üçüncü stop lambası değişir, arka üçüncü koltuk kafalığı gelir, tempomata limitör gelir.) 2000 yılında ise tamamen makyajlanır. Yol bilgisayarı, ön arka tamponlarda değişiklikler, daha oval ön panjur, sis lambalarının değişmesi, yan aynalarda değişiklikler, arka stopların değişmesi, direksiyon simidinin değişmesi vs. E1 ve E2 paket ise tamamen MB Türkiye’nin o yıllarda ülkemiz için literatüre sokmuş olduğu bir kavramdır. Almanya’da böyle bir şey yok, şimdiki E serilerinde olduğu gibi temel üç pakete (Classic, Elegance, Avantgarde) istediğiniz donanımları ekleyerek alabilirsiniz. Ve şanzımanda sport mod yok. S Summer’ı W ise Winter’ı ifade eder. Winter modda birinci vitesi kullanmaz, arabayı ikinci viteste kaldırır. 1996 yılının ikinci yarısına kadar 4 ileri otomatik şanzıman çıkar, daha sonrasında 5 ileri. 2000 yılında makyajla beraber vites düşürme opsiyonu triptronik vitesler gibi + - butonlarıyla gerçekleşir."
baya güzel bilgiler, yararlanılır
GN§WORKS
Mümkün olduğu kadar kurcalanmamış birşey arıyorum ondan dolayı acele etmeden içime sonuna kadar bir araba arıyorum. Yaklaşık olarak bir bütçe belirledim. Çok fazla el değiştirmemiş, çok fazla işlem görmemiş olanlar rakam olarak yüksek kalacaktır tabi kısmetimizde varsa olur inşallah
Bir mesajda daha yazılmış düzgün 124, 210'dan daha pahalı. Sanırım o da klasik sınıfına girmeye başladı. Çürüme sorunu evet var bende denk geldim bazılarında ama kanser olmadığı sürece bazı şeyleri göze alarak girebiliriz gibime geliyor.
Haklısın abi bişey demiyorum da insan da bu yaşlara bi daha gelmiyor. Güncel yakıt ve parça fiyatlarıyla dediklerin çok mantıklı ama kaşıntı tutuyor bazen işte.
Komp. hatta mümkünse 320 olsun ama herşey bütçeye bağlı
İçinde Selanik Türküsü dinler miyiz peki
AC 600 plaka da ister misin ?
Dediğim gibi sürekli araç ihtiyacım olmuyor. Böyle bir tip araç alırsam da ilk etapta ağır bir bakımdan geçirir. Sağdan sağdan devam ederim. Usta konusunda akrabalardan bir kaç mercedesçi arkadaştan yardım alıcaz başka türlü dediğiniz gibi zor. Parça konusunda psa grubunda da benzer örnekler var her parça olmasa da C2'nin bazı parçaları anlamsız pahalı.
2018 senesinde 83 model bir golf 1 aldım. Trabzondan yediğim en güzel kazıktır. O günden beri o yıllara ait arabalardan uzak durmaya çalışıyorum. Boşuna bi daha aksiyona girmeyelim![]()
C2'den kat kat daha mantıklı kanka.Kondisyon olarak f/p bişey alırsan bence çok çok üzmez.Zaten her gün binipte aracın tepesine binen adam değilsin.Ufak tefek illa ki harcayacaksın ki merso olduğu için fiyat daha kalın gelecek ama yinede alınıp keyfini almaya değer.Aklında kalacağına en fazla ufak zarar yazarsın binmiş olursun.Gerçekten belli bir süre sonra bidaha alayım bineyim diyeceğin durum gelmiyor.Burası TR her an her şey oluyor.
Progressive Trance & Progressive House Music Producer.
Spotify : https://open.spotify.com/artist/24ek...jQ&dl_branch=1
Yaklaşık 1 yıldır w201 190e kullanıyorum bir kere sanayi yüzü görmedi. Temizini bulana kadar çok araba gezdim. Şimdi bende satıp w210 a geçme planları yapıyorum. Bence motor , donanımdan ziyade aracın temiz olup olmadığı önemli uzun vadede sorun çıkaracak parçaları illa ki olacaktır. Sorun çıkaran parçalar ile nasıl başa çıkabileceğiniz önemli. Bu zamanda alabilmek değil yürütebilmek zor. Şahsi fikrim temizi olduktan sonra alıp mis gibi sorunsuz sıkıntısız binilir.
düzgün araba bulunursa alınır binilir bence. Her geçen gün zaten değeri artıyor, az biniliyorsa km, bakım, sanayi işide dert olmaz. parça parça yaptırılır hafta sonu tadı çıkarılır
Şanzıman harici motordan yana çıkaracak sorunlar günümüz arabalarına göre belki bir miktar yukarıda kalıcak ama temiz alabildikten sonra onun da önünü mümkün oldukça kesmiş oluyoruz. 190 benimde sevdiğim arabalardan ama daha önce yazdığım gibi o kadar yaşı olan arabaya muhtemelen giremem bi süre
Eski fotoğraflara baktım bu posttan sonra. Cidden ayrı bir havası varmış. Dediğin gibi çok fazla km yapmıycam 7k bile belki zor. Ondan dolayı tek avantajımız o.
Volkan konak sensin be adammmmmmm.
[QUOTE=aykutsafakyaman;8729126]Şanzıman harici motordan yana çıkaracak sorunlar günümüz arabalarına göre belki bir miktar yukarıda kalıcak ama temiz alabildikten sonra onun da önünü mümkün oldukça kesmiş oluyoruz. 190 benimde sevdiğim arabalardan ama daha önce yazdığım gibi o kadar yaşı olan arabaya muhtemelen giremem bi süre
Normal 136lık alırsanız yürütme ve parça işleri daha kolay olur. Bütçe olarak ne kadar ayırdınız bilmiyorum ama mümkünse en orijinalini bulmaya bakın. Şanzıman genel olarak sağlam fakat bizim ülkemizde otomatik şanzıman bilinci yeni oluştuğu için çok el değiştirmiş 210 çok sağlıklı olur mu bilemem. Öncelikli tercihiniz bence komp değilse manuel olmalı. Çünkü otomatik şanzımanda işçilik maliyeti bile artık çok fazla. Sağı solu kurcalanmış w210 çok fazla bol şans. Model olarak 201 düşük geliyorsa 124 e yönelebilirsiniz. Sağlıklı 124 de keyifli ve masrafsız olur.
[QUOTE=Dean's;8729129]İlk etapta 136'lık bakıyordum ama anlamsız bir şekilde kompr. ve 320'lerin fiyatlarından daha pahalı gözüküyor 136lıklar. Dediğiniz gibi mümkün olduğu kadar kurcalanmamış bir araba olmasına uğraşıyorum olursa zaten. 124 konusuna gelince temizi denk gelirse neden olmasın ama temiz 124, 210'dan daha pahalı gözüküyor![]()
w124 fiyatlarının görünümü 210 seviyelerinde olsa da o fiyatlara satmayacağını sahipleri zaten biliyor. Geneli şişirme fiyatlar sosyal platformda ki gruplara bakınmanızı tavsiye ederim. Aynı aracın orada ki fiyatı ile sarı sitedeki fiyatı arasında 10-15 bin oynuyor. Temiz araçların bir kısmı ilana girmeden satılabiliyor.
Al kardeşim al, bu ülkede birşeye niyetlendin mi alacaksın sonra ulaşmak çok daha zor oluyor.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
98 model 2.sahibi olduğumuz 250 bin kmde e200 var babamda uzun yıllardır biniyor ama gel görki bu kadar temiz düşük km olmasına rağmen bana sorarsan alınmaz parça fiyatları ütopik seviyelerde rutin bakımı bile pahalı hiç lpg yüzü görmemiş km de 1.5 tl yakıyor değermi bana kalırsa değmez babama sorarsan başka araca binmez olabildiğince yüksek model az yakan masrafı parçası ucuz araç bakın passat gibi mondeo gibi
Çok hesap yapıp önünü arkasını düşünen bir adam olarak tam şu yazdığın durumu yaşadım ve bir kaç şey söylemek isterim. Kesinlikle aklımıza gelmiyor ancak dert, hastalık, ölüm öyle bir zamanda çalıyor ki kapıyı insanın bir sevdikleri bir de içinde kalanlar geliyor akla... O yüzden (tabiki körü körüne olmadığı sürece) insanın hevesi varken imkanlar dahilinde yaşabileceğini kesinlikle yaşamalı, alabileceğini almalı, en fazla biraz maddi kayıp yaşatır, biraz tecrübe kazandırır.
Techturkey dediğin 12, bilemedin 16. sayfada adamı bulur, 500.000 yerine 1m alır, konuya giren herkesi ihya ederdi...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)