Gün geçtikçe bu düşünce bana da mantıklı geliyor.
HaydaaBuraya kadar güzel gelmiştik. Pahalı olan parçalar aklınızda mı yazma şansınız var mıdır ?
Önümüzdeki ay durumumu daha net olarak göreceğim. Yüksek ihtimal yoluna girmiş olurum. 40 yaşından sonra içim buruk bakmaktansa en azından bindim diyebilirim![]()
Neymiş bu 210 la? W211'in parçaları genel olarak ucuz da o yüzden şaşırdım![]()
Mini'nin OEM 4 disk balatası 5500 tutarken W211 E320'ye yıldızlı takımı 2600 almıştım. Daha 2-3 hafta önce 6 bobin ve 12 buji kablosu değişti 4500 lira tuttu. filtreler falan ucuz. bi tek unutmadığım 2 sene önce soğuk marşta sıcak hava üfleyen bi motor var ona 2000 lira vermiştim abuk olarak. onun dışında süspansiyon parçaları da ucuz yani.
W210'a özel böyle bir durum varsa 2002 E320 de kovalayabilirsin bütçeye uyuyorsa. fiyatlar hakkında bilgim olmadığını söyleyebilirim ama iki araba arasında görüntü olarak yıllar ve yüzbinlerce lira fark var gibi duruyor dışarıdan
Abi benim motor konusunda bir seçiciliğim yoktu. Ta ki @Boost Up ile konuşana dekO ısrarla 320 bak diyor.
Kullanıcılar yorumlarını ve harcadıkları paraları gördüm şuan kullandığım arabaya göre illaki pahalı kalacak ama öyle absürt bir rakam görmedim. 2600 lira yıldızlı parçalarla mı ?
Makyajlıya muhtemelen bütçem yetmeyecek ama düzgün 320 gelirse makyajsız da olsa niyetimiz o yönde.
http://www.techturkey.com/forum/otom...ml#post8661103
abiler biz aldık sattık alınır alınır denensin ölümlü dünya bu dünya
Şüphe , tek gerçektir ...
Kardeşim almaya niyetlenemediğimiz her araba ilerde ayrı bir pişmanlığımız oluyor maalesef. O yüzden hiç düşünme al ama temiz olsun![]()
2-3 sene sonra konuyu canlandırmış olayım, babam çok istediği için 2 ay önce Sakarya'da kapalı garajda duran bir 97 model E200 almak nasip oldu.
İlan fotoğrafında 3-4 fotoğraf olmasına rağmen ilandan kalkmasına da 1-2 gün kala satıcının yaklaşımı ve iyi niyetiyle gittik aldık. İyi ki almışız.
Şansımız da yaver gitmiş diyebiliriz ki model yılının gerçekten en dolusunu almışız.
Babam 2 aydır haftanın 6 günü işe gitmek gelmek için ve sağa sola gitmek için kullanıyor. Ben de çoğu zaman aşırı konforlu ve kullanması gerçekten çok keyifli olmasından ötürü
sağa sola gidiyorum.
Konu açılalı 2 yıl olmuş ama bilinçli ellerde kullanılmış, çok el değişmemiş bir W210 hala alınabilir diyorum.
Yeni konu açmak yerine bu konu üzerinden yazmak istedim.
Yedek parça konusunda kozmetik olarak yenileme amacıyla bazen parça ihtiyacı doğabiliyor.
Her türlü yedek parçasını bulabilme konusunda Anadolu yakasında önerebileceğiniz bir yer var mıdır acaba, bilen varsa önerebilirse çok memnun olurum.
İkitelli'ye gideceğim büyük ihtimal ama Anadolu yakasında iyi bir yer varsa tavsiye eden olursa çok sevinirim.
Konu BAT9 tarafından (13-11-2024 Saat 18:39 ) değiştirilmiştir.
Kozmetik yedek parçalar konusunda facebook gruplarını takip edebilirsin, neredeyse her hafta mezatlar oluyor, bazen uygun parçalar denk gelebiliyor,
Bostancı sanayi içerisinde çok fazla Mercedes parçacısı var mekanik olarak çoğu şeyi oradan bulabilirsin, sabit bir dükkan ismi gelmiyor şu an aklıma maalesef,
97 modellerde kapı altlarında çürüme olayı sık oluyor maalesef takip etmekte fayda var,
Hayırlı uğurlu olsun keyifli günlerde kullanılsın![]()
Merhaba, hayırlısı olsun aracınız.
Bende babama neredeyse sıfırdan topladım aracı bostancı sanayi sitesinde parçası bol fiyatları pahalı. İkitelli tarafında anca arabanın üzerinden sökerseniz yıldızlı parçaya ulaşabilirsiniz yoksa bir çoğu yan sanayi. Rize tarafından çok parça topladım buradan biraz daha uyguna geliyor fiyat olarak. İstanbul dan alıp uğraşmak istemezsen ilandaki satıcıya ulaşıp 210 a dair her şeyi kendisinde bulabilirsin
örnek ilan; Just a moment...
1881 - 193∞
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim, evet W210 çürüme olayı kronik gibi bir şey sanırım, çoğu ilanda sahipleri yazıyordu, şu an için çok şükür yok
Bostancı zaten yakın bana muhakkak gidiyor olurum. Bir de bir sorum daha var belki bilirsiniz.
Çalışmayan aksam çok şükür fazla değil, iki koltuk hafızalı sadece kafa başlıkları çalışmıyor ve iki koltuğun yanında masaj-bel şişirme gibi ne olduğunu anlayamadığım bir şey var. İlanlarda 1-2 kere denk geldim sahiplerine sordum ama onlarda bilmiyor bizim araçta da çalışmıyor.
Bunları baktırabileceğim kaliteli bir şekilde yaptırabileceğim bu işlerden anlayan bir usta bilginiz var mı?
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim. Fiyatlar gerçekten çok farklı ve her yerde değişiyor, bazı fiyatlara anlam veremiyoruz. Rize ve Trabzon çevresinde gerçekten çok güzel araçlar var, hastası çok. İlanı inceledim ve not ettim muhakkak ihtiyacım olacaktır, teşekkür ederim
Çok teşekkür ederim, hayallerin zamanı ve yaşı yok umarım sizlere de en güzeli nasip olur.
Kendimde 8,5 passat var boyutları çok farklı sayılmaz ama W210 direksiyon tur ve manevra kabiliyeti gerçekten çok başarılı.
Eski araçların güncel araçlara göre araba kullandığını hissetirmesi durumu gerçekten tebessüm ettiriyor.
Rize ve Trabzon sınıra yakın olduğu için oradan git gel yaparak arabalara gayet güzel parçalar alabiliyorlar, Nihat usta vardı sanırım orada, komple arabanın içini değiştiriyorlardı,
Usta konusunda şu anda referans olabileceğim kimse yok maalesef,
Bostancı'da Taç Mercedes'in sırtında diyebileceğim sırada Murat usta var işi sadece Mercedes elektroniği. Ben te 2011'de falan W209'umun elektrikli koltuklarını ona götürmüştüm. Nokta atışı çözer gönderir, fiyatları da makuldü genelde. Ucuz değil ama kafanız rahat olur en azından
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)