Sana ne oluyor anlamadım yakın gitmişse yapmış olabilir dedim kesin yapmıştır diye bişey demedim yapmamışsa yapmamıştır gel bak çok anlıyorsun falan gaza gelme hemen öyle.
Sana ne oluyor anlamadım yakın gitmişse yapmış olabilir dedim kesin yapmıştır diye bişey demedim yapmamışsa yapmamıştır gel bak çok anlıyorsun falan gaza gelme hemen öyle.
FB de benim arabam sayılır sana ne oluyor o zaman özberk in Rs denyanındaki cameraya çekiyorsun diye cvp vermeni doğal karşıladım biliyorsundur olayları bende olayları biliyorum konuşdum heyecan yapan yok hep tahmini konuşursun ben net konuşuyorum neyse uzatmaya gerek yok çivisi çıkdı herşey kavgaya dönüşmesin denemeler bile artık sağlıklı değil
Öz geçmişini bilmek lazım denemeye çıkmadan önce
![]()
Türkiyedeki arabalarında hepsi benim sayılır ozamanbencede uzatmaya gerek yok ben sadece gel bak çok anlıyorsan yazdın üslubunu beyenmedim okadar bukadar sert yazmassan kavga çıkmaz.Öncedende demiştim zaten fb gayet güzel gidiyor chip filtre egsozla ondan iyi gideni zaten olmaz sanırım.
Beyenmemiş olabilirsin ama her telden ayrı bir şey çıkıyor yorum yapıyorsun ok saygıyla karşılıyorum çoğu zaman saçma sapan cevaplara dönüşüyor bu arada Tr yi karıştırma seni geçebilirimFB den iyi gideni değilde denk gidenleri var AL mesela veya Göki nin zade onlarda çok güzel giden araçlar Göki zamanında sanırım ur rs de denemişdi güzel olmuşdu çekişmeli
neyse..
e39 528İ Arctic Silver & e90 325i Sparkling graphit metallic
ooo konu almış basını gitmiş arkadaşlar... tam kararımı saxo uzerınde vermistimki... bı arac daha buldum aklıma yattı sızlerle paylasayım ıstedim... gercekten cok kararsız kaldm param hazır aracı alamıyorum... 1998 model 71.000 de saxo vts var orjınal araç , bırde 2003 model 53.000 de corsa 1.7 dti var...oda orjınal temiz bi araç tek kapı sonradan projeyle koltuk falan koyullmus absli... siz ce hangısı gercekten bu son sorumbaska sormayacagım gidip alacagım...
Saxo saf performans arabasıdır eğerki gerçekten cok temiz ise araba tamam. Ama corsa dti panelvandan çevirme bilmem bence hoş bişi deil .
1.6tdi.
Ecutech.
saxo gerckten cok temız gıttım baktım....aracın ıcınden tık ses bıle gelmıyor....nazar degmesın kullanıcısı ıyı bkmıs ama...corsayı gornce acıkcası bıraz aklım karıstı...53.000 de 2003 model falan .fıyatları aynı..kararsızım yanı..yorumlarınızı beklıorm arkadaslar gercektn onmlı bnm ıcın
Evet FB plaka bana yakın yürüdü ama benim yanımda AB Sword Vtecin sahibi Murat vardı ve 96 kiloydu. Ben de 90 kiloyum. Ona rağmen uzunda yaklaşık 2 boya yakın fark oldu ve fark yürümeye devam ettikçe inceden açılmaya devam etti. O videoyu Murat çekti ve biz o videoyu koyduk.
Peki sen biliyor musun aynı akşam benim yanımda 70 kiloluk bir arkadaş varken aynı FB 106 ya attığım farkı? FB yi kullanan arkadaşları tanıyorsan lütfen onlardan rica et o akşam benimle en az 3 - 4 defa yürüdükleri videoları koysunlar da farkı gör
Bu arada FB de egzoz cai mantar tuning timing ve çip olduğunu söylemişlerdi o akşam.
Ama bende TC 106 ile de olan yürüdüğümüz video var. 106 ve Clio RS kıstası alacaksanız o videoyu alın derim. Çünkü specler hemen hemen aynı. TC 106 da bende fazla olarak çip var. Bende de 190 küsür kiloluk iki tane yarma adam varız![]()
???????????????????????????????????
yazdm bı oncekı msjım da 2003 model 53.000 kmde 1.7 DTI var bırde 1998 model 71.000 kmde saxo vts...
bnmde gonlum saxodan yana fakat corsanın model yukseklıgı ve kmsi kafamı karıstırdı :S
Birazdan bir iki tane video yükleyecem birgün sonrada silecem geri.
Clio Rs (Chip,Egzantrik,Forged Piston,Kısa Şanz.,Egsoz,filtre,port polish)Tahmini 190hp
106 Gti (Rs ile tamamen aynı specte)Tahmini 165hp
http://videos.streetfire.net/video/C...gti_636415.htm
Burdaki Videoda ise ,
Rs: Komple egsoz+cai
106gti:Chip,pt52 egz,egsoz
http://upload.streetfire.net/video/1...-Rs_636424.htm
Güzel videolar, RS iyidir![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)