User Tag List

Sayfa 4/7 İlkİlk ... 23456 ... SonSon
122 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 2008 Corsa GSI vs 207 GT yardımmm

anildogru
    Misafir
    bunun en güzel örneğini şöyle verelim arayın peugeot servısını gt şase numarasıyla egzantırık millerinin fiyatını öğrenin birde rc için bu fiyatı öğrenin ikisi arasındaki farkı görüceksiniz...

Tech Moderator Schumi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı anildogru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bunun en güzel örneğini şöyle verelim arayın peugeot servısını gt şase numarasıyla egzantırık millerinin fiyatını öğrenin birde rc için bu fiyatı öğrenin ikisi arasındaki farkı görüceksiniz...
    Ama misal şimdi 206gti 99 model var ve 206 RC ondan çok daha pahalı bir araç. arada 40 hp fark var. Ama piston kolları aynı pistonlar farkı. Adam istese koldanda geçirir fiyatta. Kimsede itiraz edemez açmadan da anlayamaz. Neyse konuyu çorba etmiyelim.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
    Never drive faster than your guardian angel can fly
    106 RC - 106 GTI with 2 liter engine

anildogru
    Misafir
    Alıntı Schumi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ama misal şimdi 206gti 99 model var ve 206 RC ondan çok daha pahalı bir araç. arada 40 hp fark var. Ama piston kolları aynı pistonlar farkı. Adam istese koldanda geçirir fiyatta. Kimsede itiraz edemez açmadan da anlayamaz. Neyse konuyu çorba etmiyelim.
    hehe haklısın ne diyim

_cAgdAsH_ - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    anil aracın kay plaka kırmızı gt sanırım doğru mudur?

anildogru
    Misafir
    Alıntı _cAgdAsH_ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anil aracın kay plaka kırmızı gt sanırım doğru mudur?
    evet çağdaş doğrudur kay

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gt ile uğraşan bi kaç arkadaştan duymuştum bu modları ve plakayı hatta daha ileriye gideceğini fln kolay gelsin sana =)
    207 tercih edilesi bu karşılaştırma da ,Rc de gt'ye göre mantıklı tabi

anildogru
    Misafir
    evet saol çağdaş arabayı satıyodum fakat vazgeçtim şimdi yükleme kararı aldım..Bi Proje yapmayı düşünyorum tabki bunun artıları ve eskılerını dusunuyorum şuanda Çünkü kafamda yaklaşık 350-450 hp arası verim almayı hedefledıgım bir yığın dolusu işlem var bunların bide maliyetleri var tabıkıde..

abi rc tabiki gt ye oranla mantıklı ama cam tavan yok,5 li cd değiştirici yok,karartmalı iç dıkız aynası yok gt de bunlar standart ekstraları 25 hp si,spor koltukları ben zaten o hp yi aldım koltuk olarak da yuklersem sparconun monza street koltuğunu alır koyarım olur biter

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    2000 dolar koltuga 500 dolar yazılıma wersen geldi yine aynı hesaba zaten changer ayna sorun değil de cam tavan süper bi olay

anildogru
    Misafir
    2000 dolar koltuga 500 dolar yazılıma wersen geldi yine aynı hesaba zaten changer ayna sorun değil de cam tavan süper bi olay
    Ya bende bunu söylüyorum zaten kesinlikle katılıyorum bu yazdığına cam tavansız bu araba cidden olmuyo bide kırmızı harıcı bi renk benı çekmiyo açıkcası ama zevkler ve renkler tartışılmaz 30 tane ilan var sahıbınden.com da 4.tane kırmızı var

merve
    Misafir
    gsi ı bilmiyorum açıkçası sadece şunu söyleyebilirim tam olarak nekadardır türkiyede bilmiyorm ama biraz yeni snaırım.. yeni çıkan bi aracı almak biraz risktir.. bunun sorunları olur o su bu su olur ileride araçlar servise gittikçe düzeltilir diye düşünürsek yeni çıkan bi aracı almak pekte iyi gelmiyo (tabi bunu diyen ben aracımı türkiyeye 207 gelmeden sipariş etmiştim )
    207 gt ye gelince, kullandım keyif veriyo ben pug a alışkınım zaten.. 207 kullanıyorum demişsin aracın premium birazda donanımlıysa iç kısımda biliyosundur zaten birebir aynılar en azından benimki öyle.. yabancı olmadığın bi aracı almak sanki daha doğru olur gibime geldi.. tabiyki imkanın varsa rc düşünebilirsin tatmin edici olduğunu duydum ama rc kullanmadım..
    ama şu var teknik verilere bakıldığında çokta birbirinden üstün durmuyolar bu koşulda estetik açıdan bak hangisi göz zevkini tatmin eder, birde ikisininde içine bi otur bak hangisini kendine yakın hissedersen onu al bence.. bu durumda aracın 207 olduğu için onu hissediceksin ama onu da söyleyeyim
    umarım doğru tercihi yaparsın kolay gelsin..

merve
    Misafir
    Alıntı anildogru Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya bende bunu söylüyorum zaten kesinlikle katılıyorum bu yazdığına cam tavansız bu araba cidden olmuyo bide kırmızı harıcı bi renk benı çekmiyo açıkcası ama zevkler ve renkler tartışılmaz 30 tane ilan var sahıbınden.com da 4.tane kırmızı var
    hehe alışınca olmuyo tabi.. bende aracıma okadar alışmışımki cam tavanı olmayan bi 207 ye bindim bana inanılmaz boğucu geldi.. alışkanlıktır büyük ihtimal ama cam tavan müthiş bi olay gerçekten aldığıma hiç pişman olmadım ama kimisi sevmeyebilirde tabi

YEY® - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Motor olarak ikiside oldukça başarılı.
    Fakat 207'deki motorun önünün(tr'de cooper ve 207'lerdeki yaygınlığı bakımından) 1 adım daha açık olacağı kesin.

Yol tutuş olarak corsa opc'nin pistte çok iyi derecelere imza attığını biliyorum.Gsi' tabiki daha yumuşak olacaktır aynı rc vs gt farkı gibi..

Donanım olarak pejo marka imajını zengin aksesuarlarıyla kapatmaya çalıştığı için daha öndedir diye düşünüyorum..(bknz 207 gt 2.el fiyatları,cam tavan,6 lı changer vs. dopdolu araçlar ucuza gidiyor)

Kasa şekli olarak corsa daha iyi gözüküyor fakat gsi'da dolgun bir body-kit olmadığı için 207 daha önde gelir..

Şanzımanda bir ara sorun vardı sanırım 207'lerde..Opeldede pek sorun bitmez gerçi (direksiyon kutuları gibi..) o biraz kısmet..

Bence hangisini ucuza alabiliyorsan onu al...Eğer ikisinide eşit mesafede isen tabiki..

Şahsi fikrim : 1 ay önce 207 gt-rc'yi düşünmüş biri olarak fransızlara olan ön yargılarımı silemedim ve cooper tercih ettim..Corsa opc ise pahalı gelmişti..

alternatif olabilir..Ki benim 40 bin lira bütçem olsa asla 207-corsa falan bakmam direk linkteki tarzda bişey kovalarım..donanım-yol tutuş-performans-ekonomi-görünüm.. tek sorunu 2.el olması

http://www.sahibinden.com/hesapli_co...XQQdisplayitem

anildogru
    Misafir
    Alıntı merve Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hehe alışınca olmuyo tabi.. bende aracıma okadar alışmışımki cam tavanı olmayan bi 207 ye bindim bana inanılmaz boğucu geldi.. alışkanlıktır büyük ihtimal ama cam tavan müthiş bi olay gerçekten aldığıma hiç pişman olmadım ama kimisi sevmeyebilirde tabi
    Dime yaa alan pişman olmaz eheehe

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten hothatch sınıfı araçların müşterileri genelde o aracın normal sürümünü kullanan müşteri topluluğu. Etrafımda çok kişi var sürdüğü araç onu kesmeyince tanıdığı bildiği kendi aracının gti-gt-rc-opc sürümlerini felan alan.
    Schumi.Projects

106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Zaten hothatch sınıfı araçların müşterileri genelde o aracın normal sürümünü kullanan müşteri topluluğu. Etrafımda çok kişi var sürdüğü araç onu kesmeyince tanıdığı bildiği kendi aracının gti-gt-rc-opc sürümlerini felan alan.
    quıkten gt yi atlayıp rc ye gecen de war sırayı bozmayalım ltfen =)

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    quıkten gt yi atlayıp rc ye gecen de war sırayı bozmayalım ltfen =)
    E benim quik GTI dan hızlıydı. Zaten standart quikler gti ile aynı.
    Schumi.Projects

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin quıkleriniz öleydi walla benimki saolsun 307 dizel dahil herkese saplattı kendini

Post Thanks / Like
    Mentioned
    51 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin quıkleriniz öleydi walla benimki saolsun 307 dizel dahil herkese saplattı kendini
    Sende şimdi GC ile baya bi saplıyorsundur. Of çok offtopic yaptık.
    Schumi.Projects

anildogru
    Misafir
    Of çok offtopic yaptık.
    bu çok guzeldı işte

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)