evet 6 boy yedım ben ne kadar gecıldıgımı bılıyorum serkan :) senın vıdeodan ızledıgıne gore hesap edersek ABL yı gecısım 3 tır felan oluyor :)
Printable View
bı hafta once olan denemede 2de basıyoduk 4e atar atmaz ısmaıl ruzgarıma gırıyodu,ben saga kacıyodum ruzgarıma tekrar gırmeye calısınca bırakıyodum 4lu yakıyodum;) rakıbımı ruzgarımda ıstemem ben;) o denemede bujım delıkmıs,sıkıstırmam ılk 3 sılındırde 180 4. sılındırde 120 mıs..4. sılındırdekı emme sıbobumun ayarı kacmıs..sıbop ayarı yapıldı sıkıstırmam 4 sılındırdede 180 oldu..***** yenı sıboplar oturma yapmıs..bunlarla arac ne kdr hızlanıyosa o kdr hızlandı..bıde setımı soktum sonrakı hafta;)
aranızda yanlış anlaşılma olmasın bende bir düzeltme yapayım
ismail arabasının sorunlu oldugunu bilmiyordu beni hava alanından almaya gelmeden once, sizde gelirken denemişsiniz zaten. beni aldıktan sonra gece ölçtüm arabayı, sorunların düzelmediği siz denedikten sonra ortaya çıktı.
ismail coolerdeki çatlak zannediyordu tek sorun, o düzeldikten sonra herşey düzeldi zannediyordu ki ölçüm yapmadan önce bende ondandır sandım ama devam eden başka sorunlarda çıktı ben baktıktan sonra. neticede kendiside bilmiyordu aracında sorun olduğunu, denediniz gördünüz sorun varken sonucu, sorunlar düzeltikdikten sonra tekrar denersiniz, birbirinizi kırmanızın üzmenizin bir manası yok.
kucuk ekrandan bakarsak bende ılk ızledım 15 boy var gıbıdı:D pcden ızledım o kdr fark yok ama dedıgın kdrda deıl hanı,,neyse sıdık yarısına gerek yok, ctr ıle benım ılk denememde onden cekımde hanı uzak gozukuyo demıstımya o hesap dıelım bu ıse.. uzatmaya gerek yok..
biz burda debrıyaj degısınce onun kaybının fazla oldugunu anladık araba barız daha ıyyıdı zaten o yanılttı bızı araba duzeldı dıye dusunmustum su vak kablosunu alalım bıde uğrasamıyorum bu ara ıslerden manuel boost kontral almamız gerekıyomuıs halldedlım bakalım 0.3 bar neler kaybettırıyo bıze gleırız ısteanbıulada
oytun aynısını soluyoruz..ıstanbuldakı denemeden ısmaıl cok memnundu,debrıyajı ztn benle denerken bıttı ıstanbuldan geldıgı gun..hatta ben soledım ıstanbulda bu debrıyajla yuruduysen helal olsun dıe..aracı yapıldıktan sonra sureklı sordum,ıstanbuldakı halıne kıyasla nasılsın dıe,aga cok hızlıyım dedı..ısmaılın aracında sorun oldugunu dusunsek ztn denemezdık..sen yenı yazılım yapana kdr ısmaıl ıle son setupda hıc denemedım aracı sorunlu dıe..ugur abıyede hep soluyorum aracın arıza yaparsa hem gaz kes sı..ım denemeyı dıorum..ben sıkıntılı aracla hıc bır zmn denemem..s3lede aynısı oldu,benı gectı s3 baya gectı,aracımda bı ısteksızlık vardı,yawas gıdıyom dedım,ısmaıller aga cok ıı gıdıyon dedıler,top speedde yakaladıgım ıcın..sorunumu cozdum cuma denedıgımızde cok cok farklı oldu..
tekrar soruyorum sana,ısmaılın arac ıstanbuldakı denemlerde kac basıyodu?
ne kadar arabacı oldugun bellı yaw anlayamıyomusun hıssederek :)