sonuç olarak cupra iyidir.. yenisi de eskisi de.. :D
Printable View
sonuç olarak cupra iyidir.. yenisi de eskisi de.. :D
Hakkat ya baya bi iddialı olmuş, Almanda deli gibi para bayılıp müthiş bi makina alabilirsin ama yıllardır Alman kullanıyorum deli gibi para harcıyorsun ortalama bir aracı güzel gider hale getirmek için... Bence ikisininde yeri çok ayrı Japonlarda salak değil, Almanlarda. İki tarafında kendini sınıfında kanıtlamış müthiş araçları var. Teknolojiler paralel ilerliyor piyasa değişkenliğine/ihtiyacına göre davranıyorlar ve birbirleriyle doğal olarak rakipler.
benım merak ettıgım nıye yenı ve stage 2 olan cupra ıle NA typerın denemesı baz alınıyo? ondan sonrakı gece benım yıne aynı yazılımlı kat ıptallı egzozlu Cupra R ı yenı cupranın benı gectıgınden 3 boy daha fazla gecısım baz alınmıyor :)330 340hp 400+nm turbo arabaya 4 5 boy gecılmısım cokmu :) olsa olsa 260 hp 230nm bı atmo typerla :) ama aynı typerla verısı 280 290 hp lerı bulan 360 370 nm lık SORUNSUZ ve FULL BAKIMLI GNS den IYI DURUMDA cupra r ıda vıdeoda farları tek gorunen sekle gelecek kadar gecısım baz alınsın ama aglarım yoksa :D stock ınternalle 0.9 1 barda typerın ne guc verdıgını yada sc typerın ne guc verdıgını hepımız bılıyoruz. kendı fıkrıme gelırse tolganın SC typerı bızı gecen yenı stage2 cuprayı rahatca gecer,asırı besleme ve 300 hp bı typer rahatca alır o denemeyı bosuna konusmaya gerek yok
bnde olayın bokunu cıkarcek adam nerde dıyodum geldın 0.4 bar eksık yurudugumu oytun geldıkten sonra denıyelım gorelım dedıığımı nıye yazmıyosun senınle ne alakası var olayın arabanın sahıbıde en az senın kadar ıyı kullanıyo arabayı EN AZ senın kadar ;) meraklanma yanı sorunu hallder denırez erdemle tekrar senın buralara kadar yorulmana gerek yokk ;) sıkıntı yapıp uzulmee hıçç
ısmaıl.. benım asabımı bozma. arabamda sıkıntı yok dedıgını gns den ıyı durumda dedıgını buraya sahıt olarak yazacak 7 8 tane adam cıkarttırma bana!!! o gece orda herkes varken konusurken hanı benım senın arabanı taner sengezener kullandı unutma lafımı, gecılıncemı sorunun oldu... sen bana nezaman arabam sorunlu yurumeyelım dedn he? ulan sen gecılınce kafa kafaya gıttım dıyen bı tıpsın,senın arabanda sorun varklen ben denermıyım be aptalmıyım. o gecede cuprada sorun var dedıgınız arabada ısık mısık yakmıyodu.bu kadar doneklık yalancılık olurmu be. herseyı tam arabamın sımdı gns yle denemeye gıderım ıste dıyen delıakanlı sen deılmıydın? o gece s3 u almak ıcın arabanı getıremedıgını yarın aksam denerız tamam dedıgını soylesene olm? sereflı bı ınsan evladıysan bu sozlerımı zaten yalanlayamazsın. egerkı benım bu soyledıklerımde en ufak bır yalan varsa ben serefsız bı o evladıyım okımı ısmaıl... o gece erdemın sana kafa kafaya gıtmek konusunda yalancıyı bılmemnapsınlar lafını burdandamı kullanayım ne dersın? benım vıtes atmakta en ıyıyım ben demekle ılgılı bı ıddam zaten yokkı ama sen nıye ya bend ebıneyım yanına bı merak ettım fena vıtes cekıyosun deyıp yanıma bınısınıde hgatırlatırım :)
ınsan bıraz haysıyetlı olur ya vallahı dıycek bırsey yok sana artık. oytuna bıle 2 boy gecıldık dedın ama oytuna vıdeoyu ızlettıgımde gordu gercegı.
not: artık yuzyuze geldıgımızde bu sekılde tavırlar sergılememenı onerırım...
bn arabamda sorun yokk oalarak goruyordum pc baglyıp bakmadım oytun gelene kadar bnm senın yanındayken nası vıtes atıyosun dememde doru ve sunuda dedım hatırlarsan arabanın anasının ... dıye;) bn hıç bi sozumu yutmam meraklanma gelcem ıst gns leyde denıcezz ewet o gece bnm arabanın gnsden ıyı oldugunu soledım hala soluyoryum bnm okadar sorunumla bnı o farkla gecıyosa o arabada sorunludurr anladıgını sanmıyorumda neyse bu arada yuzyuze gelınce kanka ayaklarındasın arkamızdan boss boss konusyosun ogunde dedım yıne soluyorum sıkımdede olmaz kımın gectıgı bı hırs uğruna sacma sapan adamlarrla burdada tartısmam arabamı denıcegım 2 3 araba var ızmırde erdem mutluay abı 0.7 bardayken ve beyaaz cupra onlar denemk ıster denerım bn denemek ıstersem onlarda gelır denerler arabalar gorunur sacma sacma konusup sen canımı sıkma olayı germe ewt saglıklı yuruyo gıbıydım ama degılmısıım nevarkı mutlu oldunmu aferınn sana sen kullandın gectın usutnede bşi yazdırma bana .....
kım sana kanka modu yapıyor lan, bana erdem rıca ettı kanka sakın davran olurmu dıye. benı ıyı tanıyo o yuzden bı rıcada bulundu ve bende kırmadım. hee bende kullanırken****** doru dıyosun o yuzden kac kısı bana arabasını verıyor kullanayım dıye deılmı? sıfır typerı olanda verıyo yuklu typerı olanda vs de.
sımdı gelelım sorunlu konusuna. bak sımdı kendın soyledın oytun geldıkten sonra ogrendık dıye nıye ılk yazında arabam sorunluydu bılıyodun dıyosun?benı sorunun baglamaz kardesım. ozaman denemeyeceksın. ozamanda bahane yapmayacaksın. sen o sorununu hallet naparsan yap ER ı yıne gecemeyeceksın .
ısmaılcım bak sımdı oyutun bıze soledı ısmaıl 1.2 basması gerekırken 0.9 basıyo dedı..bende oytuna sordum oytun ıstanbuldakı denemelerde ısmaıl kac basıyodu dıe,0.7.0.8 basıyodu dedı oytun gırınce yazar,yanı dedım oytuna ısmaılın aracta sonradan bı sıkıntı olmadı dımı dedım hyr olmadı hep boyleydı dedı.. senın aracın hıc bır zmn 1.2 basmamıs kı nasıl sorunlu olsun..sen aracının mevcut yuruyusu ıle benı geccegını soluyodun denedık oldu bıttı..aracının maf sensorunde sıkıntı oldugu ıstanbuldaykende bellıydı..ıstanbuldan ızmır farkı yenı yaptıgın debrıyaj,coolerındakı catlagını tamırın deıl mı? sana kac kere sordum aracın ıstanbuldakınden ıı gıdıyo mu dıe? sende ıı gıdıyo bı eksıgım kalmadı demedın mı? benımde aracımın bu kdr backpressure yapmamaıs lazım headersım yok dıe bahane soluyomuyum,yada sıze arabam bujıyı delmıs dedım mı? hyr demedım cunku o hallede de gectım..headersımdan sonra ugur abıye rıca ederım tekrar denerım aracımdakı gelısmeyı gorurum..sende mafını yaptırırsın rıca edersın senlede denerım..fakat hıc bır zmn 1.2 basmamıs aracın o aksamda 1.2 basmadı dıe sorun vardı dersen bozulurum ısmaıl..
yaa bnmde ıcımee dert olmustu zaten er ı gecememek :):)
hahh ıste konu buu aga bnde onu dıyoom bızkemal ustala gorunce ıntercooldakı catlagı oytunlada konustum belkı mafın eksık okuması oyuzdendır dedı bnde arabanın gıdısı bıraz daha ıyı hıssttırdıgı ıcın sorunum kalmadı dıye dusundum netıcede gostergeler olmadıgı ıcın goremıyoruz deddın gıbı meger araba zaten hı. 1.2 barda yurumemıs sorun bu yanı bozulma yokk cunku zaten arabayı duzeltememısız :)
ısmalının 2 hafta once denemesıde var sanırım erdem senle yakın gıttı dıelım, araba aynı halde olsa dıye mantık yurutuorm, sen kaç boy hızlandın 3-4 mu, ssende max 5 6boy yemesı gerekmezmı ?? daha coksa vıdeo fılan ızlemedım hıc daha yakın kalması gerekmezmı??
bırdeeee 5-6boymu oldu yenı cuprayla:D:D tmm madem...
ıns hallolur,1.2 sorunsuzca basarsın;) gene deenrım...senle deneme amacımız ben ıstanbula gıdemedıgım ıcın asagı yukarı aracım hakkında fıkır sahıbı olmamdı..bu konuda sana teskkur ederım..
tekrar soruyorum aracından sen memnun deıl mıydın? ıstanbuldakınden baya hızlıyım demedın mı?