Görünüş ve keyif açısından bence E46. Ama sorunsuzluk ve kalite CLK
bmw 325ci cabrio
mercedes clk 320 cabrio
bmw derım tek gecerım![]()
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
E46 tabiki bu ikilide.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
BMW cabrio sportif makine motoruyla görüntüsüyle..CLK daha kalantor makine Mercedes sonucta.Sorunsuzluk güvenlik bakımındansa tartışmasız MB.
mercedes güzel ama yaş genç olduğu için e46 derim..hatta orda 330ci filan varsa hacimli bişey al gazlarsın otobanlarda.
CLK nın bu kasasını sevmıyorum... E46 , bulabilirsen facelift olsun![]()
Hatta mümkünse e46 m3 cabrio =)
✵ Belong to beyond of your horizon. ✵
arabanin tum gecmisini neyi degismis kac km'de hangi bakimi olmus falan filan ortaya cikaran bisey.
faceliftlerde fiyat farki fazla var gerek yok bence tutupta omur boyu binicegim bi araba diil zaten.
m3'ler asiri hizli ve artik ceza odemek istemiyorum.cokta sert geliyor bana.330ci larda cok hos ama dedigim gibi bana 325 yeterde artar hiz yapma gibi bir amacim yok arabada artik.
ben tip olarak degil yürüyen şase mekanik bununla ilgili konuuyorum bmw mercedesin yanında cok zayıf bu konularda alt takım falan bi mercedesle kıyaslandıgında abartısız bi şekilde arada daglar kadar fark var
Benim için tabiiki BMW ama konfor çok önemliyse Mercedes. E46 sert.
merhaba,her zaman denilen şey bmw araçlarda ara kasaları yani 3 23, 3 25 falan almayın derler nedenini pek bilmiyorum ama kulak dolgunluğu işteeski bir bmw kullanıcısı olarak sportiflik ve estetik olarak kesinlikle bmw fakat sağlamlık dersen her zaman mercedes derim.
amerikada bile benzin sorun oluyosa trde benzini düşünmek normalhocam bence BMW al derim.
sorunsuz binmek istiyormussun, Mercedes secmen daha iyi olur.. BMW'de hele biraz km yapmissa isin daha cok sansa kalir..CLK biraz daha olgun duruyor ama ufak tefek fazla masrafa girmeden dokunuslarla cok yakisikli hale getirip pasa pasa binersin..
bnce cabrio olursa e 46 en az 330 olmalı coupe alınabilirse eyer clk 320 tek geçerim![]()
atın iyisine ''Doru'' yiğidin iyisine ''Deli'' derler.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)