biz mamiyle hiç deneyemedik ki doğru düzgün? bi kere denemeye çıktık onda da deli gibi yağmur yağdı.. diğer sizin de olduğunuz günde benim erken kaçmam gerekti zaten..
tamam olur önümüzdeki hafta müsait bi günde deneyebiliriz tabi![]()
biz mamiyle hiç deneyemedik ki doğru düzgün? bi kere denemeye çıktık onda da deli gibi yağmur yağdı.. diğer sizin de olduğunuz günde benim erken kaçmam gerekti zaten..
tamam olur önümüzdeki hafta müsait bi günde deneyebiliriz tabi![]()
YouTubeDR.ECU
yekta ikinizde yanımdayken sordumya siz nası oluyosunuz diye mami geçiyo demdinmi sen ben ordan mami geçiyo dedım yanlış anlama kardeşim
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
geride kalmış renk getirelim, turbolanmış rs yok turbolanmış rc var, atmoyken iyi rsler geçiyodu beni
USPerformance by UtkuSelamoğlu
https://www.facebook.com/Thresholdoftimingadvance
100-200 km/h 5.761sec
yok abi denemedik.. denesek geçer heralde dedim ben ama bi türlü düzgün basamadık onla![]()
YouTubeDR.ECU
anladım oki sen msn e ekle deneyelim müsait bir vaktinde
Dr. Ecu
yasin akşam pasatla deneyelim benım araba adapazarına gitcek telefonun açık olsun kardeşim. zaten denk gidiyorum ben pasatla görmüş oluruz sonucu![]()
Dr. Ecu
valla cok cesit s2k var avr. yakasinda .. ayni speclerde araclarda 4-5boy fark ettigini 50km mesafe icinde her denemede gormus olduk... o acidan s2000 var s2000 var
stocka stockta rs mınıden ustundur, dırek motor teknolojısı deılde buna hafıflık faktoru desek daha doğru olur.. bıde mınının sanırım aerosu 0.35 mı 36 mı ne
alt devır ıcınse 5te 100 230km orta yolu buldumben kasnaklı mını kullandıydım bı gecenlerde 3000 devırde yeterlı cekıs gucune ulasıodu arac, hee sora na arac gıbı guclenmeye devam edıodu o ayrı
![]()
Son mesajı göremiyorum ?
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)