drag ta 1,6ies imle sadece filtre var vtec 2 ye 3 boy attım ve 2 farklı vtec 2 yle defalarca denedik ama uzunda vtec 2 ler iyi yürüyor
Printable View
drag ta 1,6ies imle sadece filtre var vtec 2 ye 3 boy attım ve 2 farklı vtec 2 yle defalarca denedik ama uzunda vtec 2 ler iyi yürüyor
soner abi akşama musayit olursak görüşecez :D
ben jettayla 215'i görüyorum gayet güzel bitiriyor:S siz nasıl zoraki görüyosunuz vti'da 230'u zor anlamadım..
he bu arada ilaç mümessili bir arkadaşım da ies den vtec 2 ye geçtiğinde şirketin çok yanlış bi seçim yaptığını söylemişti. ben de niye dediğimde, ies hem çok daha iyi yol tutyor hem de 230 u görüyordum, bu düz yolda 210 u geçmiyor demişti. yani bi enim ve fatihin başında olsa tamam. belki bir gün ankaraya böyle bi araçla yolumuz düşer, hem tanışmış oluruz :)
ies'lerin devir sayacı 5te dönmüyor ya 270e kadar giden alakasız 1 oranı war
4te 220 felan yapıyor ies sanırım kesicicnin oralarda oradada biter yani uzundada vtec 2 ile yakın olurlar
yeni kasa bilmiyorum nette 238 video'ları felan wardı :D fake midir gerçek midir bilinmez
canbasel dogru sıralamış.. yeni kasa size el sallar :)
burakcım deneme pazar olursa mutlaka bana da haber ver ctesi olursa gelemem :)
olur tabi, sen burda mısın? yarın 2 tane vti var mersinde, iddialaşma olmuş baya bi, onlarla ilginecez :) , muhtemelen pazara kalır bu iş. ama cumartesi olursa da video çekmeye çalışcaz zaten.
kadrana baktırmanızı öneririm ya da navigasyonla bi daha bakın derim o hızlara çıkamazsınız şanzuman 277ye kadar destekliyo ama aracın bunu yapabilmesi için ciddi anlamda üfürük lazım 233 için de öyle son dişliniz 4.058 5 vites ise 0.702 ağırlık 2 kişiyle beraber en az 1200 olsun çıkmaz 130 hp bile olsa
arkadaşlar bu akşam bi roll denemesi yaptık vtecII vs ies
vtecII rahatlıkla aldı bikaç deneme yaptık vtecII nin 4 ncü vitese geçişte
bikaç defa problemi oldu onun son saglam denememizde vtecII aldı
videoyu en yakın zamanda eklerim soner abimi tebrik ederim
218 e kadar denediniz di mi? Sonrasında ies kaç km hıza kadar çıktı?
ies N/A modlamada vtec2den daha zengin parça listesi war bnm bildiğim
soner abinin araba (tanıdığım soner abiyse) stok değil
ies stok muydu?