User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
71 sonuçtan 58 ile 71 arası

Konu: Megane R26R vs Yeni Focus RS bugün TopGear da

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı mertacar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    r26r tamamen pistte yarışma amacı ile dizayn edilmiş bir araçtır. Nitekim başarılıda olmuştur alınan pist değerleriyle. Testteki rakibi focus rs ise hem günlük kullanım için zevk veren hemde performansıyla tatmin eden bir araçtır. pist aracının yani r26r pistte focus rs i geçmesi doğaldır. fakat bu r26r focus rs ten üstün bir araçtır anlamına gelmez.
    buda tr'ye R26 gelmedi diyenlere :
    http://www.sahibinden.com/ilk_sahibi...XQQdisplayitem
    İzmirdeki pist günlerine katılmıştı..
    TR de bildiğim kadarı ile 2 adet olması gerekli bu zaten arkadaşımın aracıdır satılık şuanda diğer RS'lerden donanım olarak olan farkları recaro deri yarış koltuğu 18 sık kollu jantları brembo frenleri özel mavi rengi vs vs dir performans olarak ta bildiğimiz alırken bize söylenen 232 Hp olması tabi nekadar dorudur bilinmez stock olarak ölçtürdüğümüzde yanlış hatırlamıyosam 234 hp vermişti.diğer yanları bildiğiniz megane

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı clioGT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    istemez miydin mesela şuanki aracının aynı bu şekil bir üretimi olmasını

ben isterdim cidden
    eğer 2. araba varsa isterdim tabiki kim istemez yada kendimiz yaparız biraz daha uğraştırıyor ama olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı alperNSE78 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    TR de bildiğim kadarı ile 2 adet olması gerekli bu zaten arkadaşımın aracıdır satılık şuanda diğer RS'lerden donanım olarak olan farkları recaro deri yarış koltuğu 18 sık kollu jantları brembo frenleri özel mavi rengi vs vs dir performans olarak ta bildiğimiz alırken bize söylenen 232 Hp olması tabi nekadar dorudur bilinmez stock olarak ölçtürdüğümüzde yanlış hatırlamıyosam 234 hp vermişti.diğer yanları bildiğiniz megane
    R26 nın on suspansiyon sisteminde normal RS lere gore ciddi bir degisiklik soz konusu...

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bu araçlar 2 tane var dediğiniz
    r26 mı yoksa f1 edition mı?
    kiltili difs var mı?

recaro olsun 18' jant olsun zaten var olan özellikler en azından tr dışındakilerde... trdekilerde de 06 dan sonrakilerde opsiyonel olarak sunulan şeyler...
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi bu araçlar 2 tane var dediğiniz
    r26 mı yoksa f1 edition mı?
    kiltili difs var mı?

recaro olsun 18' jant olsun zaten var olan özellikler en azından tr dışındakilerde... trdekilerde de 06 dan sonrakilerde opsiyonel olarak sunulan şeyler...
    evt R26 da eski moda nissan maxima ların kilitli defransiyeli bulunmakta... ve arac otoritelere gore bu eski moda difransiyelle pistte harikalar yaratıyor...

clioGT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır ben şu tr de olduğu söylenen 2 rs için sordum yani r26 mı gerçekten yoksa yazım yanlışı mı diye
    seni unutmayacağız...

www.hilmisenlen.com

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayır ben şu tr de olduğu söylenen 2 rs için sordum yani r26 mı gerçekten yoksa yazım yanlışı mı diye
    araclar gercek anlamda R26 ise evt vardır...

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    peki size bi soru ben megane rs lerslerin downpipe komple egzost cai fmıc ve fıc le 320 hp olaanını gözümle dynosunu gördüm fakat sadece kısa bi aralıkta verio üst devirlerde malesef vermio o güçleri bununda sebebi turbonun küçük olması dogal olarak ve turboyu büyütmek istegiginizde yer çok dar ve kkullanıssız zaten makinasıda çok dayanıklı deil yurt dısında veya burda daha fazla güçler elde edipbüyük turbo vsvs bi işlem varm varsa paylasırsanız sevinirim....

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M///maniac Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    peki size bi soru ben megane rs lerslerin downpipe komple egzost cai fmıc ve fıc le 320 hp olaanını gözümle dynosunu gördüm fakat sadece kısa bi aralıkta verio üst devirlerde malesef vermio o güçleri bununda sebebi turbonun küçük olması dogal olarak ve turboyu büyütmek istegiginizde yer çok dar ve kkullanıssız zaten makinasıda çok dayanıklı deil yurt dısında veya burda daha fazla güçler elde edipbüyük turbo vsvs bi işlem varm varsa paylasırsanız sevinirim....
    rS in turbosu neye gore ufak onu merak ettim .
    Saglıklıları dynoda 236 veriyor izmirde var keza superchips te var egrisi .
    chip ile olacagı veya hedef 255-265 arası olmalı bence zaten yeterli gelir ..

Alper D. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sırf yazılım ile 272 gördük ama stock egzos ile problem yaşandığı için kısıldı,birde bende bilmiyorum nedenini ama megane ın üst devirleri baya sorunlu altlar baya iyi ama üstü çevirmekte zorlanıyo.

nightkids_han
    Misafir
    sırf yazılım ile 272 gördük ama stock egzos ile problem yaşandığı için kısıldı,birde bende bilmiyorum nedenini ama megane ın üst devirleri baya sorunlu altlar baya iyi ama üstü çevirmekte zorlanıyo.
    TR'de yazılım yapamıyorlar RS'ye , yurt dışında hiçbir sorun yok güzel eğriler vs ama TR'de yapılamadı 1 türlü şoyle düzgünü 1 yerde sorun war ama nerede anlamıyorum...

dragonflydesing - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rs alır her türlü otohaber'in son sayıda gördğm işi abartıp caymanla kapıştırmışlar

herogeyik
    Misafir
    eski renocu yeni fordcu olarak: 2 .arac olarak r26 secerdim cunku tam benlik arac ama konfor bakımından donanım bakımından o kadar para verip ilk aracım yapmak istemezdim focus svt kullandım burda kız arkadasım kullanıor yeni aldı oda arac cok guzel yuruo yane ilk tercihim donanım yuzunden ford rs

M///maniac - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    üstü çevirmekteki zorlanmasının sebebi turbonun yetersiz olması küçük oldugundan...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)