evet de ne alaka ? bendeki focus'la onu açıklarmısın ?
Printable View
evet de ne alaka ? bendeki focus'la onu açıklarmısın ?
o 206 seni bile geçer benim vts nin 1 boy arkasında kalıyorsa senide geçer :)
bunu laf olsun diyede demiyorum. devamlı gördüğüm denediğim ve kullandığım bir araç ondan bunları gerçekten içten şekilde sölüyorum. bu aracı gerçekten gelip görüpte deneyenler misal olarak okan samimi olarak yorumunu yaptı diğer arkadaşlarda lütfen kabullenmesi gerekenleri kabullensinler.
arkadaşım galiba kompleks war .. beni geçsin geçmesin önemli deil.. gelin ankara'ya deneyelim ben denemeden hiçbir zmn kaçmam.. yanlız şunuda açık açık söleyeyim . yiyemiceğiniz..... altına yatmayın büyük konuşmayın. ne beni tanıyorsunuz ne aracımın nasıl gittiğini biliyorsunuz . nede ben size beni geçersiniz geçemezsiniz die bişe söledim. artık bu tarz konuşmalarınızı çocukluğunuza yaşınıza veriyorum..
ayrıca ilk önce forum kurallarını uygularsan sewinirim cem kardeşim ilk önce kendini bir tanıt üyeler bölümünde... bunu da biz öğretmeyelim...
tamam uzatmaya gerek yok yazılması gerenleri yazdık videolarda ortada araçta burda. bizim yolumuz ankaraya düşmez düşerse burdan mutlaka yazarız. ancak sizin buraya yolunuz düşerse mutlaka bekleriz objektir şekilde aracı görünce bize hak vericeksiniz ben buna eminim.
arkadaşım inş. düşerde gelirim oraya ama pek zannetmiyorum.. Ve son 1 kez daha sölüyorum size ister abi nasihatı ister kardeş tavsiye die algılayın tanımadığınız bilmediğiniz insanlara ve araçlarına laf atıp da bagajdan gier kaputtan çıkarım hesabı yapmayın çok tepki alırsınız..
tamam videolarda iyi gitmis ama stock 206nın vts gti vti tspark jtd vs. gecmesi imkansız. nokta.
Vay bee... Ne haşmetli bir aletmiş bu peco.:P
kapagı acmadan alacagın 3-5 hp yi gecemez, o yuzden stock 206nın onları gecmesi hayal.. cigerde bir yere kadar...
hee cok dogru soyluyorsun, filtreden 5 egzozdan 10 ciptende 15 alınıyor..:icon_wack
o kadar parca taktım, manifoldu, egz., yay sapkayı, filtreyi, komple egzozu ve remap yapsan bile en fazla 135-140 olur, jp4 blogu...
Siz Alfalardan çekmişsinizki olmayacak duaya amin diyerek hala ve hala ben geçtim ben geçtim diyerek çocuk eğlencesi yapıyorsunuz.
İş dyhoya kalırsa 150 hplik aracımı sana 280hp olarak gösterebilirim.
valla arabalarınızı bilmem de hakikaten hp almak öyle kolay değil
headers+son+custom cai 5 hp alabilmişim hemde potansiyeli olan bir motor aracımdaki..
bu arada aracımdaki headers Milltek full race Evo manifold.. 14hp vaad ediyor cat back ile birlikte..
ya hala konuşuyomusunuz birader araban güçlüdür yüklüdür ama selespeed bir arabayla deneyip kıstas alma kendine git adam gibi bi si bul bi saplasın sonra konuş vallaha yakınlarda olsam emanet bir si bulup gelecem yanına şimdi video koydum diyeceksin ama ben ona inanmıyorum birader sağlıklı bi si her türlü SAPLARRRRR... si 4. vitesi sağlamdır 210 görür senin top speedin o kadar değil lütfen biraz mantıklı olalım