işim gücüm yok burda alfayı savunacam sana neyse onu söylüyoruz
Printable View
işim gücüm yok burda alfayı savunacam sana neyse onu söylüyoruz
Normal 2,0 ile SSin 0-100 değerlerine baktığınızda arada 1,5 saniyelik farkı görürsünüz. SS city modunda en iyi şartlar altında 0-100 değeri 9,5-10 saniye gibidir. Normal 2,0 ise 8 saniyedir. Varın siz karar verin artık vites değişiminin ne kadar önemli olduğunu.
Ayrıca city modunda, değil pug, şahin olsa sollar gider. Benim anlatmak istediğim budur. Bir şeyleri kabul etmek gerekiyorsa öncelikle sizin manuel bir araçla otomatik bir aracı geçtiğinizi kabul etmenizdir. Ki bu durumda hiç birşeyin göstergesi olamaz.
Ve böyle olsa dahi, bu testi virajlı yollarda yaptığınız taktirde SSin yol tutuş üstünlüğü ile gene arkada kalma ihtimaliniz vardır o ayrı. :)
adam gibi rollingten kastın nedir senin? sadece kornaları çekmemiş arkadaş 3 korna yapıp gazlıyoruz. noldu 2.0 araba ile 1.6 aracın topspeedini kıyaslıcak kadar amatörleştik mi? :D
videolar ortada benim açıklayacak dahada lafım yok hadi iyi forumlar size :)
tamam arkadaşım hiç birşey ispatlamaz sana göre bana göre ve başkalarına göre çok şey ispatlar. sırf laf ediceksiniz diye rolling yaptım ama siz hala laf edicek şeyler bulabiliyorsunuz. tartışmaya gerek yok. videolar ortada. sanada iyi forumlar :)
AMATÖRLEŞMEK güldürme beni.........
Manuel bir arabayla otomatik bir arabayı karşılaşırıp, üstünede ben geçtim diyerek ortalığı velveleye vermek değil bana kimseye birşey ispatlamaz. Bak ben bir önceki mesajımda da belirtmişim, city modunda değil 206 şahindi serçeydi tümü geçer gider. Ben bunu kabullenebiliyorum ama sen hala ben geçtim ben geçtim diyerek bazı şeylerin varlığılını ve olasılığını reddediyorsun. Kabul edin demeden önce insan öncelikle bazı şeyleri kendisinin kabul edebilmesi gerekir.
Yoksa o geçmiş bu geçmiş kim takar, kimin umurunda olur. Sonuçta hepsi dört tekerli teneke-Plastik yığınları.
arkadaşla konuştum araç city modunda değilmiş kendi attırmış vitesleri sanırım artık dicek lafınızda yok.
he manuel araçla otomatik aracı karşılaştırıom ama aradaki 400cc ve 40hp yi napcaz :) ? siz bu kafayla devam edin siz siz olunda alfayla yolda 206 ya çatmayın oldumu :)
ya city moduymuş falanmış filanmış kardeşim binip kullandınmı diyorum evet diyosun hala bıdıbıdı yapıyosun kendin bile atsan vites geçişleri aynı değişen bişi yok madem arkadaşın git yanına kullan arabayı sonra burda caka sat alfa geçtim diye adam gibi bi tspark bulu onla dene istersen
araban güzel gidiyodur bişey demiyorum ama bu denemeyi kıstas almaaaa git doğru düzgün vitesi olan bi arabayla denee
al gel 120likten düzgün vitesli her türlüsünü deneyelim o zaman oldumu :) bakalım plakamı okuyabilcek mi?
kimle denicem 1.6sıyla boşuna denemem bile 2.0la denicem bunu buldum bunla denedim ama size çok ağır kaçtı bu tarz bi deneme :) kabullenin bence uzatmayın... konu başında da yazdım otomatik diye. yok öle olmaz böle olmaz ben otomatiğiyle denedim sonuç bu. buda böyle biline uzatmaya gerek yok.
ayrıca honda si ile denememide koydum. düzgün vitesli :)
sı la olan wideo açılmıo
nie 2.0 otomatik le deneyiip geçtim geçtim diorsun. ozmn düzü ile de dene... şimdide 1.6 dan bahsediorum diorsun ne ayaksın anlyamadıkki arkadaşım... { yazmayayım dedim ama dayanamadım. gel ankaraya 1.6 focus war arkımda bide 1.6 ts ile denetelim seni kim kimi ayırıyo... } öle bi otomatik geçince her arabayı geçiceğini mi zannedion? yada sende fıs fıs spec war...
sen ne ayaksın esas buraya gel denetelim şuraya gel denetelim. yerim belli benim arabam için tekirdağdan burgazdan geliyorlar denemeye buyrun sizde gelin. ayarınızı yapayım göndereyim sizide. ağır konuşturmayın adamı düzgün şekilde yorum yapın. benim orda demek istediğim 2.0la yanyana gidiosam 1.6sıyla niye kalkıyım alın fabrika verilerini bakın önce en basiti. nasıl neye göre yorum yapıyorsunuz siz. ne kadar neyi bildiğinizi sanıyorsunuz bir türlü çözemedim? otomatik araba rolling yapamaz diye birşey mi var? yada yaptığı zaman boy boy bindircekken geridemi kalıyor saçmaladınız iyice ya.
kardeşim otomatik le yanyana yürürsün madem aşırrı iddalısın gel dioruz ankaraya okadar kişi.. . belli kimin neleri bildiği ;) sana ss şanzumanın nasıl olduğunu açıklıoruz kabullenmiorsun kayıp olacağını bilmem ne.. madem çok güveniorsun gelirsin ankara ankara'nın yürümeyen araçları ile denetirim seni .. ilk önce o yürümeyen araçları geç. böle 2.0 ss şamzumanlı bir araç yanyana yürüyüp herşeyi bilirim ezerim geçerim ayağı yapma.. 2.0 düz vitesi olan alfa ile dene bi bakalım... Sonuç Ne Olucak Yan yana mı yürücen yoksa dürbün mü kullancan yoksa onları bir öğrenelim.... Utanmasan wrx le de yanyana yürücen.. Bu kadar adam sana benim dediklerime benzer şeyler sölüyor demekki hiçbirimiz bişe bilmiyoruz da herşeyi en iyi bilen sensin... Neyse .. Ne diyorsan öyle olsun.. daha fazla sana cewap atmayla uğraşamam. İşim var gücüm war..
merhaba öncelikle,
bende edirneden serdar arkadaşı tanıyan biri olarak yorum yapıyorum burdan. benimde vts'm var(filtre egzos). ben defalarca serdarla otobana çıktım birçok araba getirdim denettirdim. bu şekilde samimiyetimiz hatta arttı. her seferinde geçilcek derken hepsini geride bıraktı. her seferinde beni sizin gibi şaşırttı. halen daha şaşkınım ama şunu anladım bir insan bir şeye emek harcadığı zaman karşılığını alır. serdar bunların katkat fazlasını hakkediyor. bu şekilde üstüne gidipte bu kadar sade ve temiz bir arabanın hakkında bu kadar kötü konuşuyorsanız bu siteden gerçekten utanıyorum. şahsım adına konuşuyorum gerçekten bu araç bu emeği hakkediyor. varsa güvenen bu aracın kendi kategorisinde(stock) ben yol parasını vermeye hazırım.
saygılarımla cem.
işin gücün varsa bu kadar uzun mesaj niye yazıyorsun? arkadaş 1.6lar kategorisinde araba bulamıyor kendisine ben buna şahidim. 206 tamamen stocktur bunu tekrar belirtiyorum altını çizerek. Ve diğer alfalı arkadaşta bizim arkadaşımız olduğu için denettirdik ve her seferinde de farklı koşullarda da deniyoruz. sonuç bu şekilde bunu kabul etmek lazım. vites arası kaybı şu var bu var demekle olmuyor zaten serdar konunun başında otomatik vites diye yazmış sonuçta bu şekilde oluyor bunu büyütüp wrx e falan getirmek gerçekten çok saçma.
arkadaşım aracı kötüleyen yok. olmadı da sadece biz otomatik bir araçla yapılan roll net bir kıstas olmaz diyoruz. ama arkadaş nedense bunu kabullenmek istemiyor. bagajdan girer kaputtan çıkarım havasında... Yanlış anlaşılma olmasın herkes kendi arabasına emek ve para harcıyor kimse kimsenin arabasını kötüleyemez buna hakkı yok..