b16cr aranıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
Printable View
b16cr aranıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
arkadaşlar c20xe nin orgınal eksozları 48/51 dir bazı yerlerde daralır ve 48 liğe geçer boruyu takipte ise kısmii yerlerde ara borular 51 dir kadir doğrusunu yazmış std 51 direk gitmez c20xe de sebebide sıkıştırma artış vsvs bu sistem yapılırken orgınalıne sadık kalınmalı
araca sadece egzantriğe gerek kalmadan yazılım ve tymnk ayarı ile 175/180 psleri alabilirsiniz tabii direk hava filtresi ile
bazı arkadaşlar direk filtreyi beğenmeyip kutu içide önerseler oda iyide taktıkları yerin doğruluğu motorun ısıyı filtreye vermesi vsvs performansı düşürür bu açıdan direk filtreyi farklı yere uygularsanız en iyi değeri alırsınız
bu arada şanzumanda önemli astra gsı lerde 5 çeşit şanzuman seçenekleri var yada şanzumanla oynanıp değerlerine sadık kalınmışmı bunlar hep aracın gidişine etken
enjeksiyonlar pompa basıncı regülatör sisteminin bar basıncına kadar ölçülmeli ve buna göre mod işlemine girilmeli araçta kapak işleminden tutun sübaplara hattaa sübapların orgınal olmasına kadar bunlar ufak detaylar daha neler neler varda yazmakla bitmez astra gsi başka bi dünyadır ve bu aracı yapanlar kullananlar torkuna kadar efsane makıneyi bilenler hayatta vazgeçemezler ne adamlar tanırım en son sistem araçları var ama garajlarında kenarda 1 de astra gsi leri vardır tutkudur gsı ve ben 49 uncu astra gsı ımla rekora doğru gidiyorum sanırım bnm kadar astra alan satan yapan yoktur türkiyede sıra 50.de :) alım satım da dahil bu arabaya binen kolay kolay vazgeçmez sizede şimdiden hayırlı olsun diyelim bozamaz kıramaz üzülmezsin ve bu paralara alınacak en dolu ve hızlı arabadır
lafın kısası özü astra gsı forewer hele bide turbo yaparsan sen diil millet senden korksun
hayırlısı
f20 ile takas olur mu :D:D
astra olsun tasdan olsun
takas olmazda bendede f20 bi dolu :)
ver bi fiyat ozaman hacı :D
Bugun araçı teslim aldım direk hiç yol yapmadan motoru girdik maskat içimiz rahat olsun sonuçta yılların vermiş olduğu yorgunluk vardır.
bakalım 15 güne kdr hazır olcak Allahın izniyle hayırlısı ile binmek nasıp olur inşh.
Hadi hayırlısı, kolay gelsin:)
eyvh kardeşim.:icon_tup:
Egsoz aynen bazı yerleri 48 ila 51 arasında değişiyo kumpasla ölçtüm bugun :D fitre konuşsunda direk aklıma gelen abi jsv nin üniversal kitleri var onu kullanarak çamurlukun oraya indirebiliz sanırım bakalım denizcez görcez nasıl olsa 15 gün süremiz var:) motor yapılana kdr diğer eksikleri tamamlamak lazım
hayırlısı olsun aracın ilk halini bilmiyorum ama inş. elinizde 2.baharını yaşar :)
Tamam sen 4 tane m3 pistonu sor, onlardada ölçü 86mm ..forget aramana gerek yok ..ben yapmadan arabayı satmıştık ama bi gsi a yaptık gayette iyi oldu ;)
Şefim taksak ne etkisi olacak. Ok çap tutarda, sıkıştırmada değişiklik olacakmıki?? Bide ucuz bi pistonmuş gibi yazmışsın. Wössner ler zaten sıfır 800 tl :D
sıkıştırma artıyo tago birazda hafif ve kalite metal :D
bmw çıkmacılarından temiz 4 tane ayarlanabilir. wöessner high comp. nerde 800 tl ? iyimiş.. o mahle olmasın ?
sefım bekı bmw pıstonun sıkıstırması nedır ?
wikide c20xe standardı 10.8 olarak geçiyor?
Engine C20XE No Of Cylinders 4 Configuration Inline/Straight Displacement 1998 cc (121.88 cu in) Bore (mm) 86.0 Stroke (mm) 86.0 Power 150 bhp (111.9 kW; 152.1 PS)/6000 rpm Torque 196 N·m (145 lb·ft)/4800 rpm Compression ratio 10.8:1 Engine management Bosch Motronic 2.5/Bosch Motronic 2.8 Idle speed rpm 800-900 Max rpm 6800 Firing order 1-3-4-2
http://en.wikipedia.org/wiki/C20XE
zaten aynı ölçüde olan pistonlar farklı sıkıştırma yapmaz sanırım?
merak ettıklerımız cıkıyor meydana tesekkur ederımm :)
En güzeli Şefim,
zaten yalçın abi söylemiş gerçi 48 lik olarak nitelendirmiş fakat,
Aksine sistemin ara borularının çapı 51 , susturucu girişlerine yakın flanşlamalarla 48 likler var fakat ana sistem 51 mm.
Headers 'ı da ölçerseniz o da 51 mm. zaten.
Yani çok nadir giriş ve çıkışlarda 48mm var. Şimdi BOSAL'ın Web Sitesinden tüm egzost sistemine ulaştım, kendilerine de bir mail attım; cevap bekliyorum konu ile ilgili;
http://www.catalogue.bosal.com/pages...sysnr=06008159
Onlardan da daha net bir cevap alır almaz buraya yazacağım ;)
Yalçın Abi bilir,
Hakan abimiz vardır bir tane biraz arızalıdır bu konularda 70.000km de bir SFI ı vardır, onla beraber 2 takım orta ve son susturucu getirtmiştik ara borularla birlikte BOSAL ın Belçikadaki fabrikasından, o boruların çapıda 51 mm dir ama Yalçın abinin dediği gibi nadiren Susturucu giriş ve çıkışlarında flanşlamalarda 48 lere düşebilmektedir... Bunu da 48 lik olarak değil 51 lik olarak nitelendirmek daha mantıklı :)
51 lik düz boru yapacaksanız ve Katalitik iptali de varsa güzel bir orta susturucu ve kaliteli bir son susturucu yapmanızı öneririm ;)
Tek susturucu ile ben bu işi hallediyim derseniz, dezavantajlı olursunuz gibi geliyor bana ben şahsen denemedim ama şefim denediyse daha iyi sonuç veriyorda olabilir ama ben katalitik yerine de bir susturucu koydum yani bende 3 susturucu var ; kat ın ordakini sökünce sanki araba daha fazla bağırıyor ama daha az gidiyor gibi bi his veriyor bana :D çok çatlak patlak bir ses çıkıyor aletten :)
O yüzden tek susturucu itici geliyor bana ama tabiki performansı ne yönde etkiler, kullananlardan öğrenmek daha iyi ;)
Bu arada Aracın km si nedir ?
Şimdiden kolay gelsin :)
Bende Haynes in kitabından baktım şimdi,
orda da benim hatırladığım gibi 10.5 gözüküyor...
http://img43.imageshack.us/img43/1556/c20xe.jpg
TIS 2000 den de baktım;
orda da 10.5 evet :)
http://img44.imageshack.us/img44/5978/c20xetis2000.jpg
aracı dun gordum lıftte temız yorulmamıs bı arac aldın melıh kardesım gule gule bınmek nasıp olsun bıtırde deneyek lo:D
m 2,5 sesı alıyordum ben vectra gt den :)
bu arada hans dedıkıı kesınlıkle kaynak la bırlestırme yapma dedı guc kaybı yasarsın dedı ben bunu golfte yasadımm almanyadan komple egsoz getırttıgımde sprellerınıde almıstım dırek kaynaksız ıs bıtıyor :)
Melihim hayırlı olsun bakalım inşallah istediğin gibi olur :)
melihh resım cekmedınızmıı ?