öyle kalsın derken çapını dedim katı ortayı salla gtsin.pot işinide dresklerle halledersin.
Printable View
Sıkıştırma 10,5 zaten diğer mesajlarda doğrulanmış, Aynı ölçüde pistonlar farklı sıkıştırma yapar ;) Turbo pistonuda aynı ölçüde olur ama içi oyuk olduğundan sıkıştırma düşüktür,bmw pistonuda tepesi sayesinde yapıyo o sıkıştırmayı :) biz denenmiş bişeyi öneriyoruz ,hariçten reçete yazmak yok yane yap şunu iyi gelir gibisinden:icon_tup:
Seff biliyor isiniii:)
Guzell sozlerrr
hayırlı olsun melih.. Allah kazasız belasız binmek nasip etsin...
seff ısınıı bılıyorr yıllarca ugrasmıs tam destek verıyor :)
Şefinde eklediği gibi pistonların çapı tutyor olabilir.Ancak piston et klınlığı, yada tepeli-düz yada oyuk olması direkt olarak kapakla arasındaki mesafeyi etkilediğinden sıkıştırma değişir.
Arkadaş bu arada ben kaçıorum MPOOWAA beni takip ediyor ya öle bi yapışmış yani :D
tamam abi ilk senle deneriz:D nasıl olsa iki yan dükkandasın
araçın km. 127 bin gözüküyo ama inandırıcı gelmei bana :) ama şuan benim gözümde sıfır km. motoru olcak.
eyvh. kardeşim artık şu teg i çıkarda görelim.
araç hazır olmadığı için resim çekmedik ama en kısa zamanda sizlerle paylaşcam:icon_tup:
Bugün maslaktaydık gelip görseydik keşke:)
merak edıyoruzz aracıı :)
emre hep gezıyorr :)
bugün 2 gibi bostancı sanayide laci sfi gördüm sizin arac bostancı sanayidemiydin bugün :)
hmm anladım kardesim hayırlısı olsun:)
eyvh.:icon_tup:
piston seğman ana ve kol yataklar gömlekler homlama sibop lastikleri yağ pompası vs. vs. baya parça değiştiriyoruz işte sağlıklı bi şekilde çıkacak Allah'ın izniyle.
hadı bakalımmm ınsallah aracın ıstedıgın gıbı cıkar :)
loadıng demeye devam :)
yokmu gelişme
denız kurcalama :D:D:D:D:D anladın sen onu