Yok işte ayna mahruti oranı kısa olan bi 3.72 olan var. oda 3.55 den çokta kısa değil. Beyler napacaz ya bu vites oranları çok ama çok uzun. Birazda çipledinmi bitmek bilmio vites, yokmu şöle kısaltacak bi oran. Kilitli diffde güzel olur.
Printable View
Yok işte ayna mahruti oranı kısa olan bi 3.72 olan var. oda 3.55 den çokta kısa değil. Beyler napacaz ya bu vites oranları çok ama çok uzun. Birazda çipledinmi bitmek bilmio vites, yokmu şöle kısaltacak bi oran. Kilitli diffde güzel olur.
bencede klıt guzl olur hatta bır ara arastırdım 100 % buldum onuda caddede kullanamasın dedıler bana bende sogudum yanıı
uygun dereceli kimde var peki. Mümkünse 278 den aşağı bir dereceli. Verim aralığıda 7000 devri pek geçmesin. ***** mekanik liftre tadilatı falan uğraşmayalım.
Ben F16cr taktım çokta iyi oldu zaten tagonun koyduğu tablodan kısalığı belli olur.
egsoz çapına gelince enginim ben 48 diye hatırlıyorum onu bi araştırcam ;)
ankarada emre dıye bır arkadas vardı onda olamsıı lazımm hatta turbo gsi yapmıslardı son zmanda bayagı ıyı yuruyorduu en yuklu atmosferık aracıda onlar yapmıslardır 12,5 cm pıston koymuslardı neden soktuler anlamadımm
anladımmm emre saglık olsun her ıste bır hayır vardır
ben yenı motor yapıcamm beklıyurmm sımdılık hazır para var ama ıs ıcın kullanıyurm kışa dogruu komple arabayıı yenıden toplucam kısaca herseyı 0 lıcamm sende egzantırıkler vardıı onlarıın derecelerını yazsan buraya ıstıyen olur mılletın ısı gorulur :)
278
285 mekanik profil
304/295 sbd mekanik profil 3 takım var sıfır gibiler düşünen gsi cı arkadaşlar olursa pm atsın :)
elınde kalırsa ben kışa dogru motor yaparken alırm senden bakalım hersey kısmet :)
60-100-160-200-?? Bu km lerde nereye gidecez dostum :D Rolling yapmaya gelmiyo valla. Top speed desen zaten son viteste devir bitirme şansın yok. Onun yerine şöle bi %20 kısalsa şanzıman yada diff oranı, dadından yinmez
Standart astra gsi için 250 zor değil:)
valla stock olarak C20XE Astra GSI çokta güzel 250 yi görüyor, 260 ı görebileceğim ortam olmadı ne yazıkki :D... streetfire da videosu da vardır...
Kutu içi hava filtresi ile sadece...
kadran sapması falan diyenler olur diye baştan söliyim, 200 ile giderken reel hız 193 oluyor :] kadran sapmamda fazla yok :] %4 gibi birşey sapması...
Yani stock olarak rahat rahat görürsün o süratleri C20XE ile...