115 hp olanlar bunlar sanırsam. Ok bu tipte aracı olan İzmir sınırlarından geçmesin, itinaylen şansıman sökülür :D Sonra bozuşmayalım.
Printable View
115 hp olanlar bunlar sanırsam. Ok bu tipte aracı olan İzmir sınırlarından geçmesin, itinaylen şansıman sökülür :D Sonra bozuşmayalım.
Bulabilirsen f18cr de işini görür ama ben kadett gsi da f18cr olduğunu düşünmüyorum:) Onunkide f20 olması lazım
Bu arada beyler benim lastik ebatlarım halen 195-65-15. Göstergem çalışmadığı için açıkcası kaç gördüğümü önemsemiorum. Aracımda calibra ama sizinkiyle aynı motor ve şanzıman oranına sahip oılduğum için; kısacası bana hangi ölçüleri önerirsiniz. Bu arada ben önerdiğinizdende bi boy ufağı takıcam ***** amaç zaten tekerleği iice çabuk döndürmek :D
F20DE F18DE UZUN sayilir aslinda... cokta kotu deil ama.. f16cr yada dahada kisaltabilen secenekler mevcut..
195 50 15 iyidir orj 205 50 15 tarkancim:D gerci calibra 205 55 `15 die aklimda kalmis
205 50 guzl olur..
volani hafifletin cabuk devirlenin derim:)
GSİ ciler Resmen Show yapmışlar burda ya Maşallah :)
3.72 güzel bence çok da kısa iyi olmaz bizimkiler zaten sonradan açılıyor uzunda harcayan specten:) 3.72 hangi arabadan çıkıyor onu bilen varmı peki? yada 3.82 bulsak ne güzel olur.
valla iyiki bu konuyu açmışım baya fikir alış verişi oldu bende yeni gsi kullanıcısı olarak baya fikir sahibi oldum :)
aldığın GSİ nin Plakası Ne ?
hayılısıı olsunn
sorun değil :D bi biber gazına bakar :D