bıber gazımı anlama ama adam ustune yattıgı zaman sanzuman deyıl komple motoru saklar :)
Printable View
bıber gazımı anlama ama adam ustune yattıgı zaman sanzuman deyıl komple motoru saklar :)
f20 forever:D
http://i282.photobucket.com/albums/k...G/P1030110.jpg
Gelde kafayı yeme senn şanzumanın benmkinden niye daha kısa. Adalet mi lan bu :ofk::Deli::D:D
harbı emre bu adaletmıı ?
F20 vaar F20 var:D
de get :D
b16cr aranıyorrrrrrrrrrrrrrrrrrrr :D
arkadaşlar c20xe nin orgınal eksozları 48/51 dir bazı yerlerde daralır ve 48 liğe geçer boruyu takipte ise kısmii yerlerde ara borular 51 dir kadir doğrusunu yazmış std 51 direk gitmez c20xe de sebebide sıkıştırma artış vsvs bu sistem yapılırken orgınalıne sadık kalınmalı
araca sadece egzantriğe gerek kalmadan yazılım ve tymnk ayarı ile 175/180 psleri alabilirsiniz tabii direk hava filtresi ile
bazı arkadaşlar direk filtreyi beğenmeyip kutu içide önerseler oda iyide taktıkları yerin doğruluğu motorun ısıyı filtreye vermesi vsvs performansı düşürür bu açıdan direk filtreyi farklı yere uygularsanız en iyi değeri alırsınız
bu arada şanzumanda önemli astra gsı lerde 5 çeşit şanzuman seçenekleri var yada şanzumanla oynanıp değerlerine sadık kalınmışmı bunlar hep aracın gidişine etken
enjeksiyonlar pompa basıncı regülatör sisteminin bar basıncına kadar ölçülmeli ve buna göre mod işlemine girilmeli araçta kapak işleminden tutun sübaplara hattaa sübapların orgınal olmasına kadar bunlar ufak detaylar daha neler neler varda yazmakla bitmez astra gsi başka bi dünyadır ve bu aracı yapanlar kullananlar torkuna kadar efsane makıneyi bilenler hayatta vazgeçemezler ne adamlar tanırım en son sistem araçları var ama garajlarında kenarda 1 de astra gsi leri vardır tutkudur gsı ve ben 49 uncu astra gsı ımla rekora doğru gidiyorum sanırım bnm kadar astra alan satan yapan yoktur türkiyede sıra 50.de :) alım satım da dahil bu arabaya binen kolay kolay vazgeçmez sizede şimdiden hayırlı olsun diyelim bozamaz kıramaz üzülmezsin ve bu paralara alınacak en dolu ve hızlı arabadır
lafın kısası özü astra gsı forewer hele bide turbo yaparsan sen diil millet senden korksun
hayırlısı
f20 ile takas olur mu :D:D
astra olsun tasdan olsun
takas olmazda bendede f20 bi dolu :)
ver bi fiyat ozaman hacı :D
Bugun araçı teslim aldım direk hiç yol yapmadan motoru girdik maskat içimiz rahat olsun sonuçta yılların vermiş olduğu yorgunluk vardır.
bakalım 15 güne kdr hazır olcak Allahın izniyle hayırlısı ile binmek nasıp olur inşh.
Hadi hayırlısı, kolay gelsin:)
eyvh kardeşim.:icon_tup:
Egsoz aynen bazı yerleri 48 ila 51 arasında değişiyo kumpasla ölçtüm bugun :D fitre konuşsunda direk aklıma gelen abi jsv nin üniversal kitleri var onu kullanarak çamurlukun oraya indirebiliz sanırım bakalım denizcez görcez nasıl olsa 15 gün süremiz var:) motor yapılana kdr diğer eksikleri tamamlamak lazım