diğerleri köfte CRX peki, ya seninki iskender mi beyti mi?![]()
şiş kebab benimkisi![]()
şöyle deyim daha iyi anlayın bursada 6 tane crx var yürüyen aralarında 2 vites 4 vites rollde sayamayacak kadar fazla fark attığımda var 2 boy arkamda kalan kısa sanzumanlı filtreli egsozlu ateşleme sistemi olan rexte var köfte derken butür crx lerden bahsediyorum
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
yıllarca stok'a stok VTi geçemeyen bütün CRX ler köfteydi (ki eski yıllarda CRX ler senin aracının şimdiki yaşından çok daha genç ve sağlıklıydı), bir tek seninki şiş kebap çıktı.. o da iyi![]()
![]()
iki rexte stock ikiside motoru yeni yapılmış rodajları bitmiş araçlar
video çekilen benim aracım yeni aldığım zamanlar vitesleri tam iyi atamıyorum tps sensör eksik biz 2 kişiyiz diğer rex tek şimdi videoyu izleyin benim aracım crx değilde başka bir araba olsaydı ben ortalıkta çıkıp crx e 10 boy fark attım diyecektim sanırım... bahsettiğim bu ikisininde motor yeni yapılmış rodajı bitmiş araçlar yürüyenlerini denemek için 3 vites 2500 rpm gibi roll yapıyoruz izleyin bi her crx aynı değildir dememin nedenlerinden sadece birisi
http://video.google.com/videoplay?do...BA&q=crx+bursa
OKAN YILMAZ
E0041 birader senin burda crx ini bu kadar övmeni şuna bağlıyorum.diğer konuda bir arkadaş 5 boy falan atarım dedi sende o lafa istinaden çıktı bu tartışma dğeiil mi ? senin burda kanıtlamak istediğin şey " hiç bir vti benim crx'ime 5 boy atamaz " mı ?
hsyn_çvk
bu arkadaşımız yazmış :
amaaa rollingde roller değişir,en ciğerli crx gelsin 5 boyum rahat var çok daaa mütevazi oldum bu arada (5'in fazlası olur aşşağısı olmaz ) gerçekçi olalım arkadaşlar matematik var fizik kuralı var formülü var bu işin yaa
bu yazı ile itibaren başladı bu tartışma yanılmıyorsam ?
alnından öpülecek adamsın ama o lafı eden arkadaş sıvıştı kaçtı gitti bizim adımız gazcı oldu deponu fullerim lafıda onaydızaten matetikten fizikten biraz haberi olsa 890kg 130 beygir rüzgar direnci vti dan cok cok az olan bi arabaya böyle bir yorum yapmazdı ama millette mantık o 160 beygir bu 130... çok beygiri olan geçer ton başına verdikleri beygir gücü birbirine eşit bunu kimse görmüyor
OKAN YILMAZ
üstte yazdım o yazıyı yazan arkadaşı abi![]()
işte keşke konuları herkez senin gibi dikkatli okusa ben yazıyorum kafa kafaya yürüdük arkadaşın birisi geliyor bunlar olan vti tutunamamış diyor hep çarpıtarak bakıyorlar keşke herkez seninli gibi dikkatli okusada sorunsuz tartışmasız kalkmakmı istiyorsun kardeşim bursadayım ben kalkarım deneriz dense geçen geçse kalan kalsa muhabbetle sohbetle tanışıp birşeyler içsek ama yok işte herkez biryerden birşey cıkartmaya calısıyor vti şöyle yapar böyle yapar yapsın yapmasın değil ama yolda yapsında görelim dedikmi kimsede tık yok![]()
OKAN YILMAZ
http://www.habervitrini.com/haber.asp?id=263881
bundanmı bahsettın![]()
et giren yere dert girmez.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)