vtec i seviyoruz sınıfında lider ama sağlıklı bir crx de kilo avantajıyla yabana atılacak bir araç değil güzel deneme olur 200 lere kadar sonra vti geçer diyorum
vtec i seviyoruz sınıfında lider ama sağlıklı bir crx de kilo avantajıyla yabana atılacak bir araç değil güzel deneme olur 200 lere kadar sonra vti geçer diyorum
bır baska sıtedede bole bı muhabbet surup gıtmıstı....herkes herkesı gecıormasallah butun araclara....
Biri ortaya bir şeyler söyler, herkes peşinden koşturur. Haha
bir hondacı olarak vtec i geçerim diyorsan kesin eski bir bmw cisinmisyoner spec
![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
yok ilk aracım bu benim bmw em hiç olmadı olmazdaama crx i honda değil aynı şekli motoruyla tofaş bile üretseydi yine rex alıcaktım
yani karambole rexe binen birisi değilim 12 yıllık hayalimdi
![]()
OKAN YILMAZ
..MTM & PRO STOCK GARAGE..
şu ikiside yenı motor yapılan araçları aynı anda dynoya sokun ikiside aynı lastik ve şanzımanla yuruyorsa sonucu anlarsınız neden fark olduğunun.
kırmızıydı kaporta boya beyaz yaptık
ben dynoya girdim diğerinide sokacağız inş. ama onda gaz tepkisi yok benimki gibi hissediliyor açık açık zaten o videoyu koyarak vurgulamak istediğim şuydu her rex bir değil benim aracım rex değilde başka bir araba olsaydı rexlere 10 boy fark atmış olacaktım bunu vurgulamak istedim
OKAN YILMAZ
duyumlar yanlış sanırımb16 koyduğumuz rex değil bu k9009 da b16 var oda kırmızı karıştırdın sanırım
OKAN YILMAZ
her rex gıbı olmaz kac yaşında arabalar kımı 5 kere moto ryapılmıştır kımı 1 kere adam gibi yapılmıştır seninde muhtemelen rektifiyeden sonra sıkıştırman arttı... bore kac oldu kapaktan nekadar alındı vesaire vesaire lastik capın diğer aractan 5 yanak ufak olsa 1 boy farkeder misal verdım...
kapağım sıfır hiç taşlanmamış blogum hiç taşlanmamış krank falan hiçbir yerinde taşlama ve yan sanayi parça yok üzerinde sadece aem v1 var egsoz baştan aşağı orjinal son susturucusuna kadar dün dynoda 131,5hp verdi ne kadarı doğrudur değildir bilmiyorum lastiklerimde orjinal ebat![]()
OKAN YILMAZ
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)