Süper olur uğurum valla seni unutmuşuzBen enginede hber verdim. Şöyle denk bikaç araç film çevirelim .
Süper olur uğurum valla seni unutmuşuzBen enginede hber verdim. Şöyle denk bikaç araç film çevirelim .
filimde bende varım kardeş.başrolü kapamasakta filimde bi rol bulruzen son engin kardeşimizlede denemiştik.tekrardan yapalım bişeyler ozaman
Ben Stock Hgt Stock Delsol Vti denemiştim 3-4 boy farkla geçmiştim Hgt'yi
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
walla k.bakmayınca önce hgt ler si geçicek sonra 106 ya kafa tutabilme kıvamına gelecek sonra vti geçmeyi düşünecek![]()
yani utanmasalar slx le falan dene diyecekler
egetuning service & performance
DR.ECU CHIPTUNING İZMİR 05554042525
Arkadaşlar herkez öyle bir noktaya çekiyorki konuyu, sanki bizim bu aracımız VTI yı bırak 1.6 herhangi bir aile sedanınla dahi yürümeyemeyecekmiş... Sİ ne alaka?? Biz her si yı geçer bu araç demiyoruz. Stock si bizce bu HGT yi geçemez. Ancak biz geçemez derken; başkaları gibi 5-6-7 boy atarızda demiyoruz. Si yüklenir illaki bu HGT ye boy açar. Bizim uğraşımız stock yada hafif gıdıklanmış bir VTI ile kafa kafaya gidebilmek. Bu forumda yapılan bu kadar yorumu haksız çıkarmak.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)