User Tag List

Sayfa 9/9 İlkİlk ... 789
168 sonuçtan 153 ile 168 arası

Konu: Bravo HGT vs Civic VTI

32FT430
    Misafir
    vti şaka yapar

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    olmasın bi daha lütfen
    körler sağırlar

illegal
    Misafir
    Alıntı 32FT430 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    vti şaka yapar

doğru söze ne hacet gerçek bu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yorumları okuyunca dayanamadım bir HGT sahibi olarak birşeyler yazmam gerektiğini düşündüm. Öncelikle Ankara'daki HGT'leri anladığım kadarıyla geçmeyen araç yok maşallah stock Sİ'ler, GTI'lar bile geçtiğine göre demek ki Ankara'da adam gibi yürüyen HGT yok. Bence siz gelin İzmir'de HGT görün. Ayrıca her ne hikmetse kaan bu konuyu açtığından beri İzmir de hangi VTI'ı çağırdıysak o gece ve ondan sonra gelmedi o da bir dipnot olsun.

Kaan'ın aracına gelince. Cidden değil izmir de, Tr de bir eşi daha olacağını sanmıyorum. MAŞALLAH! Aynı araç bende de var ancak beni yaklaşık 3 boy geçiyor. İlk denediğimizde sanırım bir 7-8 boy rahat geçmişti beni şuan 3 boy a indirdik. Aracım eğer geliştiyse bu kaan'ın aracının sayesinde oldu. Yoksa geçtiğim HGT'leri baz alsam aracım çok sağlıklı yürüyor diyecektim ama kaan'a yetişene kadar bunu söyleyemiyorum. Halen de eksikleri bularak mevcut kayıpları gidermeye çalışıyoruz. Ben kaan'dan 7-8 boy yerken izmir deki birçok HGT'ye 2-3 boy fark atıyordum. Demek ki, Ankara'daki HGT'lerde benim rahat rahat geçebildiğim HGT'lerden

Sonuç olarak Kaan'ın aracı cidden sağlıklı bir HGT ve eğer HGT başka bir araçla kıyaslanacak veya denenecekse onun aracı baz alınmalıdır diye düşünüyorum. Bu arada halen VTI denemesi için araç arıyoruz ancak bulamadık. Kaan da bende bu konuyu merak ediyoruz...

chiefkadir - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackStone Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yorumları okuyunca dayanamadım bir HGT sahibi olarak birşeyler yazmam gerektiğini düşündüm. Öncelikle Ankara'daki HGT'leri anladığım kadarıyla geçmeyen araç yok maşallah stock Sİ'ler, GTI'lar bile geçtiğine göre demek ki Ankara'da adam gibi yürüyen HGT yok. Bence siz gelin İzmir'de HGT görün. Ayrıca her ne hikmetse kaan bu konuyu açtığından beri İzmir de hangi VTI'ı çağırdıysak o gece ve ondan sonra gelmedi o da bir dipnot olsun.

Kaan'ın aracına gelince. Cidden değil izmir de, Tr de bir eşi daha olacağını sanmıyorum. MAŞALLAH! Aynı araç bende de var ancak beni yaklaşık 3 boy geçiyor. İlk denediğimizde sanırım bir 7-8 boy rahat geçmişti beni şuan 3 boy a indirdik. Aracım eğer geliştiyse bu kaan'ın aracının sayesinde oldu. Yoksa geçtiğim HGT'leri baz alsam aracım çok sağlıklı yürüyor diyecektim ama kaan'a yetişene kadar bunu söyleyemiyorum. Halen de eksikleri bularak mevcut kayıpları gidermeye çalışıyoruz. Ben kaan'dan 7-8 boy yerken izmir deki birçok HGT'ye 2-3 boy fark atıyordum. Demek ki, Ankara'daki HGT'lerde benim rahat rahat geçebildiğim HGT'lerden

Sonuç olarak Kaan'ın aracı cidden sağlıklı bir HGT ve eğer HGT başka bir araçla kıyaslanacak veya denenecekse onun aracı baz alınmalıdır diye düşünüyorum. Bu arada halen VTI denemesi için araç arıyoruz ancak bulamadık. Kaan da bende bu konuyu merak ediyoruz...
    İlk denediğiniz zamanlarıydı herhalde o Hgt ile bizim uğurun Gsi yakın yürümüşlerdi..O zamanki denemelerini göz önüne alırsan yani farkın 8boy olduğu, işte aşşa yukarı ankaradaki hgt de o kadar gidiyo burdaki denk chipli gsi ile Yani ankaranın hgt leri yürümüyo diye bişey yok,üzerine düşersen illaki yürür
    Burada 182hp çıkan egzantrikli hgt de var ama pek denemeye çıkmaz

Dookan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı chiefkadir Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İlk denediğiniz zamanlarıydı herhalde o Hgt ile bizim uğurun Gsi yakın yürümüşlerdi..O zamanki denemelerini göz önüne alırsan yani farkın 8boy olduğu, işte aşşa yukarı ankaradaki hgt de o kadar gidiyo burdaki denk chipli gsi ile Yani ankaranın hgt leri yürümüyo diye bişey yok,üzerine düşersen illaki yürür

kadir abi eger kastın mavi hgt yse ben onuda geçtim...400 dede 600 dede...3 e cektigim an arkama dusuyo 4 e cektıgım an 2 3 boy gerime dusuyo.....vti ın da nası gıttıgını iyi bilirim...iyi vti iyi hgt yi geçtim en kralının içinden geçer 400 600 800 mtre
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Vardır doğrudur hatta izmir de duyduk namını ama hiç görme şansımız olmadı. Ben bizim araçları stock olarak görüyorum sonuçta herşey soft. Kaldı ki öyle aman aman bir güç alamıyoruz zaten. Gerekli parçaların hiçbiri de TR de yok. Italyanlar hiçbir şey yapamasa Fiat Coupe Turbo'nun turbosunu yapıştırıyorlar. Bizim onu yapabilmemiz için kafadan 8-10 bin lira harcamamız gerekiyor. Tabi buna ayıracak zaman da cabası...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen hepsini geçiyon Gerçi duyduğuma göre satmışın Bunla denediğini zannetmiyorum çıkmaz denemeye

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kadir abi eger kastın mavi hgt yse ben onuda geçtim...400 dede 600 dede...3 e cektigim an arkama dusuyo 4 e cektıgım an 2 3 boy gerime dusuyo.....vti ın da nası gıttıgını iyi bilirim...iyi vti iyi hgt yi geçtim en kralının içinden geçer 400 600 800 mtre
    Kardeş araç 106 GTI sanırım. Spec'ler nedir? Kısa var mı?

fatiii - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    mertcanın si favorim ya iyi gidio hınzır

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    blackstone gordugume gore forumda cok yenisin...spec olarak dandik filtre markasız son susturucu bide chıp var...ama vıdeoları falan burda var 106 gti type r falan yazarsan cıkar
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sen hepsini geçiyon Gerçi duyduğuma göre satmışın Bunla denediğini zannetmiyorum çıkmaz denemeye

sattım kadir abi arabayı gitti yakın bi arkadaşımda...araba çok çok bomba bi şekilde geri pıyasaya gelir yakında heralde
    Thanks to
    TURBO ZONE
    REMAPS

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 06roz54 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sattım kadir abi arabayı gitti yakın bi arkadaşımda...araba çok çok bomba bi şekilde geri pıyasaya gelir yakında heralde
    Hayırlısı olsun.. Güzel bir hgt vs roz ve Stock Ctr vs roz videosu olsa iyi olurdu

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ugurla tekrar deneme fırsatımız oldu gecenlerde

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı punto_multijet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ugurla tekrar deneme fırsatımız oldu gecenlerde
    benimle denediktn sonra mı dendiniz kaan? sonuç nasıl oldu? bende gsi ile nasıl giderim onu hesaplamaya çalışıyorum da

punto_multijet - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    16 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benimle denediktn sonra mı dendiniz kaan? sonuç nasıl oldu? bende gsi ile nasıl giderim onu hesaplamaya çalışıyorum da
    çrş günü denedik evet senden sonra. kafa kafaya gittik yine ama kötü benzin gazabına ugradım. sanırım ugurun aractada ufak bir sıkıntı varmıs ondan cok belirleyici olarak gormuyorum Gökhan. ondan dolayı sonucu yazmamıstım. Ugurun motor yeni sıfırlandı benden oldukca sanslı.

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)