gucleri 3 asagı bes yukarı aynı ben aralarında 206rcyi daha guzel buldgum icin sadece ona oy veriorum okadar:)
Printable View
gucleri 3 asagı bes yukarı aynı ben aralarında 206rcyi daha guzel buldgum icin sadece ona oy veriorum okadar:)
bi kaç gündür rc kullanıyoruz beğendim bence parasına göre güzel araba..tercihim RC.
bu recarolar clioda standartmı megane rs in bile sadece r26 sında var hiç görmemiştim böle koltuklu clio hatta bi arkaşımda vardı mavisi böle koltuk yoktu bi yanlış anlaşılma olmasın
o koltuklar 182 trophy modelinde var.
yani powershopun vardı bi aralar aynı böyle mavi içi gayette kötüydü 206 rc den
ama resimdeki ii tabi öle bi modeli 25 lira civarıysa
valla sahıbındekı arabaya baktım
ıcı kotu halen, dısı ayrıntılı bakınca kotu deıl ama ıyıde deıl bana gore tabı kısısel dusunce..
ama donanımı cok ıyımıs hatta baya baya ıyı hız sbtleme fılan maşallah s320 sankı:)
http://www.sahibinden.com/kazasiz_co...XQQdisplayitem
Donanım yönünden Rc yi iyi bulanlar o yüzden tekrar düşünsün dedim. Bence Rs çok daha donanımlı bir araç Rc den :icon_tup:
Bu arada recaro koltuklar standart fakat sadece trophy modelinde mevcut sonradan takılma değil fabrika çıkışı böyle. Düzlerinde yok o koltuklar.. 182 ler bikaç versiyon çktı trophy cup v.s ..
yağmur sensörü rs tede mevcut hatta 172 de bile var..
Neyse baştan beri donanımda üstün zannedilen Rc fikirlerini değiştirdim ben sadece.. yok öyle bi üstünlüğü donanım konusunda
Sonuç olarak Rs in donanım performans güvenlik yol tutuş v.s en önemli konularda Rc den 1 adım önde olduğu aşikar..Bu sınıf bir araç alırken en önemli kriterlerde bunlardır.
Gidip böyle bir sınıfta sadece iç konsolu sağını solunu koltuğunu daha hoş bulduğun için alıosan bence 206 gti yada 206 xs al :) bikaç ayrıntısınıda tamamla al sana RC :) Gerek yok okadar para vermeye..
yani kusura bakmada bu dediklerin sadece senin kişisel görüşlerin tamamen
hiç bir testte veya reelde düşündüğün farklar ortada yoktur
ne donanım olarak ne konfor olarak ne yol tutuş olarak nede güvenlik olarak 1 adım öndedir denilecek bir durumları yok çünkü öyle bişey yok çok eşit araçlar herkez söylüyor işte..
206 RC sandığın kadar basite indirgenmiş bir araç değil yürüyeninden direksiyon sisteminden motoruna kadar GTI ila alakası olan bir araç değildir
yani GTI dan ayrılması için ne yapmaları lazımdı ciddi merak ettim yeni bir body falan yapılmasını mı beklerdin anlamadım..
...........
hahaha gece gece çok güldüm
öyle bir yazılmışki sanki murat 131 vs mercedes
al birini vur ötekine ne farkı varki 206 rc ile clio rs in?
tamamen zevk meselesi...
Peki ben ne alayım? Karar veremem öyle tek başıma:)
RS172 ile RC düzde yan yana gidiyorlarmış galiba? RS182 ile RC nasıl oluyorda yan yana gidiyor? RS172 ile RS182 aynı mı gidiyor yoksa?
RC benimde hoşuma gitmiyor değil fakat videolarını izliyorum araba 1'de bile devilenirken sıkıntı çekiyormuş gibime geliyor çok sinirimi bozuyor.RS'in soluksuz devir çevirmesi çok hoşuma gidiyor özellikle.
RS'den kastım ilandaki aracın ta kendisi.Araç alınır mı sizce?
mk2 değilde neden mk1 abi?
cai, egsoz, headers, yazılım, kısa işlemlerini mk2ye yapsak mk1'de olduğundan daha iyi olmaz mı? en azından stock ep3 ile yürür herhalde? Söylediğin rakamdan daha düşük birşeylere anlaşabiliyoruz mk2 ile.