Peki abi saydığım işlemleri yaptığım taktirde mk2 ile RC arasından hangisi en azından ep3 ile yürüyebilir hale gelebilir?
mk1 ile mk2 arasında yaklaşık 50kg fark varmış senin yrvdeki gibi superleggera işine girsek kapatırız sanki aradaki farkı?:)
Printable View
Peki abi saydığım işlemleri yaptığım taktirde mk2 ile RC arasından hangisi en azından ep3 ile yürüyebilir hale gelebilir?
mk1 ile mk2 arasında yaklaşık 50kg fark varmış senin yrvdeki gibi superleggera işine girsek kapatırız sanki aradaki farkı?:)
pardon jantın ismini karıştırdım:)
pm attım abi;)
gazlamak ıcın czt baya ıdealde ıc mekan konfor vs tercıh meselesı tabı..
cztye sen bındınmı:) sımdı ayıp olck kullananlara fılan gercı..:)
:icon_tup:rc yi avantajsız kılan en onemli sorun elektronik gaz kelebegi.
ekosz cai yazılım hali ile rc yi normal gidisinden cok fazla degistireblirsin.kısayı saymıyorum bile.bu islenmlerden sonra devirleri her vitesde guclu olarak hissedebilirsin.
tercih sana kalmıs.:icon_tup:
colt'da baktım bir ilanı açtım arka çapraz profilden bir fotoğraf çıktı önüme fotoğraf kaliteside kötü idi, birlikte monitör'e baktığımız arkadaşlar görmeden sayısını bilmediğim kadar ekranın sol üstündeki ''geri''bölmesine bastım:D
RS çok özel birde.Mesela alırsam izmit'te tekim galiba.İstanbul'da bile birkaç tane vardır tahminimce.Belirgin biçimde daha da iyi gidiyor RC'den, buda bu başlıktaki bir konuda birinci etkendir şüphesiz.
Konu dışı ama, bende de bir kaç adet kendi çekmiş olduğum CZT fotoğrafları var.
http://fc04.deviantart.com/fs45/f/20...lietzhonda.jpg
http://fc08.deviantart.com/fs43/f/20...lietzhonda.jpg
ne kızı yaw kız için arabamı alınır :D Ozaman gider cooper falan alırım hepsinin dibi düşsün :D
mk2 alacak param olsa mk1 e bakmam.. İkiside sağlıklı stock olsa Mk2 gaz kelebeğiylede olsa mk1 e üstünlük sağlıyor. Önünüde daha açık görüyorum ben. Özellikle üst devirlerde ve yüksek süratlerde mk1 den çok daha iyi ivmelenme gösterebilen bir araç. Ama burda değeri pek bilinmedi ve fiyatları konusunda fazla uçanlar var o yüzden çok tutamadı mk1 kadar. Şuan senin araçtaki malzemeleri mk2 ye geçir onda çok daha iyi randıman alacaksındır. :icon_tup: (bu arada şanzıman olarak şuan 15/61 i kısa olarak kullanıyorsun mk2 de o şanzıman orjinal :) )
En basit örnek Rs cenneti ingilitereye bakarsan rs fanatiklerinin gerçek tercihi her zaman mk2 olmuştur. İngilterede rs lerde onlara göre çok ucuz tabi Adamlarda para bol kullan kullan at :D
İleride kısmet olursa bi mk2 yapcaz :)
benim için şuan mk2 hayal olurda mk1 işini biliosun inş yakında bol bol deneriz.
Bu arada denediğiniz o mavi 182 ise onda sorun varmış diye duydum ben sonradan. Bora abiylede konuştuta okadar fark normal değil zaten..
...............
Koltukların konforunu fazla kafana takma. Nasıl olsa dolu bir CTR gelir seni geçerse o gördüğün konforlu koltukların alayını sökeceksin :hahaha:
Haa bu arada stock ile yürürmüyüm diye sormuşsun. Sadece filtre ve CAI kombinasyonu ile stock ep3 ile rahat rahat yürürsün. Ben sadece CAI ve egzoz kombinasyonumla sadece CAI ve egzozu olan EP3 ile 180kmh lara kadar yarım ila 1 boy civarı önde oluyordum. Yani o kadar da kötü değildir RS ler ;)
Ama şunu unutmamanda fayda var, stock ep3 ile CAI, egzoz ve de headersı olan bir ep3 arasında dağlar kadar fark var. Ama iyi bir yazılım yaparsan yine 180 - 190kmh lara kadar yanyana yürürsün ki bence bu da bir başarıdır. Referans olarak benim veya Barışın videolarına bakabilirsin.
Ben en son pert olan mavi Mk2 ile denediğimde aramızda 6 boy filan fark olmuştu ki bu normal değildi. O nedenle Mk2 lerin o kadar kötü olmasına imkan ihtimal vermiyorum ;) Bir gaz kelebeğinin elektronik olması, her özellik açısından eski kasasından daha iyi olan bir arabayı 6 boy geriye atmaz. O zaman elektronik gaz kelebekli arabaların hepsi yavaştır demek gerekir ki bu doğru değil.
Egzoz, CAI ve yazılım kombinasyonun ile o arabayı ciddi yürür hale getirirsin :icon_tup:
En azından headerslı egzozlu caili kısalı veya kısasız VTI ve 306 GTI gibi arabaları 230 - 240kmh lara kadar çok rahat 4-5 boy arkana alırsın bu kombinasyonların ile. Hatta bence daha bile fazla olur bu fark. RC ye gelince de, stock vs stock olarak RS daha hızlıdır ;)
Sen SoneR abini dinle al bi RS :hahaha: