User Tag List

Sonuçlar: sizce hangi ufaklık?

Katılımcı sayısı
135. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 206 RC 05'

54 40.00%
  • Clio RS 05'

81 60.00%
Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
98 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: 206 RC 05' & Clio RS 05'

arnawood omer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Peki abi saydığım işlemleri yaptığım taktirde mk2 ile RC arasından hangisi en azından ep3 ile yürüyebilir hale gelebilir?
    mk1 ile mk2 arasında yaklaşık 50kg fark varmış senin yrvdeki gibi superleggera işine girsek kapatırız sanki aradaki farkı?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    pardon jantın ismini karıştırdım
    pm attım abi

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı arnawood omer Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    mk2 değilde neden mk1 abi?
    cai, egsoz, headers, yazılım, kısa işlemlerini mk2ye yapsak mk1'de olduğundan daha iyi olmaz mı? en azından stock ep3 ile yürür herhalde? Söylediğin rakamdan daha düşük birşeylere anlaşabiliyoruz mk2 ile.
    stockla yururde okdr parca yapıp para harcayıp onun yerıne baska araba tercıh edılır derım ben..

o paraya ne var.. bertone turbo olabılır 22 23 cıvarına gıdıolar gayet uygun..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gazlamak ıcın czt baya ıdealde ıc mekan konfor vs tercıh meselesı tabı..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    cztye sen bındınmı sımdı ayıp olck kullananlara fılan gercı..

Muti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    rc yi avantajsız kılan en onemli sorun elektronik gaz kelebegi.
    ekosz cai yazılım hali ile rc yi normal gidisinden cok fazla degistireblirsin.kısayı saymıyorum bile.bu islenmlerden sonra devirleri her vitesde guclu olarak hissedebilirsin.
    tercih sana kalmıs.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Muti Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    rc yi avantajsız kılan en onemli sorun elektronik gaz kelebegi.
    ekosz cai yazılım hali ile rc yi normal gidisinden cok fazla degistireblirsin.kısayı saymıyorum bile.bu islenmlerden sonra devirleri her vitesde guclu olarak hissedebilirsin.
    tercih sana kalmıs.
    reklamlar

Muti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M3CSL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    reklamlar
    hersey yardım amaçlı

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    colt'da baktım bir ilanı açtım arka çapraz profilden bir fotoğraf çıktı önüme fotoğraf kaliteside kötü idi, birlikte monitör'e baktığımız arkadaşlar görmeden sayısını bilmediğim kadar ekranın sol üstündeki ''geri''bölmesine bastım

RS çok özel birde.Mesela alırsam izmit'te tekim galiba.İstanbul'da bile birkaç tane vardır tahminimce.Belirgin biçimde daha da iyi gidiyor RC'den, buda bu başlıktaki bir konuda birinci etkendir şüphesiz.

CliOkaN
    Misafir
    colt'da baktım bir ilanı açtım arka çapraz profilden bir fotoğraf çıktı önüme fotoğraf kaliteside kötü idi, birlikte monitör'e baktığımız arkadaşlar görmeden sayısını bilmediğim kadar ekranın sol üstündeki ''geri''bölmesine bastım

RS çok özel birde.Mesela alırsam izmit'te tekim galiba.İstanbul'da bile birkaç tane vardır tahminimce.Belirgin biçimde daha da iyi gidiyor RC'den, buda bu başlıktaki bir konuda birinci etkendir şüphesiz.

biz çok farklı bişi söylemedik ama gülen gülene allah dahada güldürsün gözümüz yokta ne bilim ilginç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Konu dışı ama, bende de bir kaç adet kendi çekmiş olduğum CZT fotoğrafları var.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CliOkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz çok farklı bişi söylemedik ama gülen gülene allah dahada güldürsün gözümüz yokta ne bilim ilginç
    Kız'da ısrarla RC diyor telefonu atacaktım kafasına
    RCler yürümüyor evet.Neden çünkü arkada hep en az üç kız oluyor

CliOkaN
    Misafir
    ne kızı yaw kız için arabamı alınır Ozaman gider cooper falan alırım hepsinin dibi düşsün

CliOkaN
    Misafir
    Alıntı wolrath Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tekrar soyluyorum ınternet vıdeolarına aldanma.

rc mk2 yı temızlıgıne gore gecebılır ona gore.aralarında oyle ahım sahım bır fark yok 2sıde mk1 e gore agır ve elk gaz kelebeklı. rc 1 bg daha guclu ayrıca mk2den.

sonucta verımsız motorlara sahıpler ve uzun 5 ılerı sanzumanları var.aldıgın arabaları ıyıce tanı dıye dıyorum.yoksa rc olsun mk2 olsun guzel arabalar baslangıc ıcın.ben cok sey feda ettım rs ıcın.bu yuzden kesınlıkle tatmın olursun ama dedıgım gıbı onune kota koyacaksan al.mesela stock ep3.2 gun sonra tatmın olmıcaksan bu 2sını de alma ufukları cok acık degıl cunku ona gore
    ...

mk2 alacak param olsa mk1 e bakmam.. İkiside sağlıklı stock olsa Mk2 gaz kelebeğiylede olsa mk1 e üstünlük sağlıyor. Önünüde daha açık görüyorum ben. Özellikle üst devirlerde ve yüksek süratlerde mk1 den çok daha iyi ivmelenme gösterebilen bir araç. Ama burda değeri pek bilinmedi ve fiyatları konusunda fazla uçanlar var o yüzden çok tutamadı mk1 kadar. Şuan senin araçtaki malzemeleri mk2 ye geçir onda çok daha iyi randıman alacaksındır. (bu arada şanzıman olarak şuan 15/61 i kısa olarak kullanıyorsun mk2 de o şanzıman orjinal )

En basit örnek Rs cenneti ingilitereye bakarsan rs fanatiklerinin gerçek tercihi her zaman mk2 olmuştur. İngilterede rs lerde onlara göre çok ucuz tabi Adamlarda para bol kullan kullan at

İleride kısmet olursa bi mk2 yapcaz

CliOkaN
    Misafir
    benim için şuan mk2 hayal olurda mk1 işini biliosun inş yakında bol bol deneriz.

Bu arada denediğiniz o mavi 182 ise onda sorun varmış diye duydum ben sonradan. Bora abiylede konuştuta okadar fark normal değil zaten..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı CliOkaN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    benim için şuan mk2 hayal olurda mk1 işini biliosun inş yakında bol bol deneriz.

Bu arada denediğiniz o mavi 182 ise onda sorun varmış diye duydum ben sonradan. Bora abiylede konuştuta okadar fark normal değil zaten..
    O ilandaki mavi mi o araç?

CliOkaN
    Misafir
    O ilandaki mavi mi o araç?

yok o ilandaki araç değil başka bi araç ama artık kaza sonucu pert olmuştu

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ...............

BoraRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Koltukların konforunu fazla kafana takma. Nasıl olsa dolu bir CTR gelir seni geçerse o gördüğün konforlu koltukların alayını sökeceksin

Haa bu arada stock ile yürürmüyüm diye sormuşsun. Sadece filtre ve CAI kombinasyonu ile stock ep3 ile rahat rahat yürürsün. Ben sadece CAI ve egzoz kombinasyonumla sadece CAI ve egzozu olan EP3 ile 180kmh lara kadar yarım ila 1 boy civarı önde oluyordum. Yani o kadar da kötü değildir RS ler

Ama şunu unutmamanda fayda var, stock ep3 ile CAI, egzoz ve de headersı olan bir ep3 arasında dağlar kadar fark var. Ama iyi bir yazılım yaparsan yine 180 - 190kmh lara kadar yanyana yürürsün ki bence bu da bir başarıdır. Referans olarak benim veya Barışın videolarına bakabilirsin.

Ben en son pert olan mavi Mk2 ile denediğimde aramızda 6 boy filan fark olmuştu ki bu normal değildi. O nedenle Mk2 lerin o kadar kötü olmasına imkan ihtimal vermiyorum Bir gaz kelebeğinin elektronik olması, her özellik açısından eski kasasından daha iyi olan bir arabayı 6 boy geriye atmaz. O zaman elektronik gaz kelebekli arabaların hepsi yavaştır demek gerekir ki bu doğru değil.

Egzoz, CAI ve yazılım kombinasyonun ile o arabayı ciddi yürür hale getirirsin

En azından headerslı egzozlu caili kısalı veya kısasız VTI ve 306 GTI gibi arabaları 230 - 240kmh lara kadar çok rahat 4-5 boy arkana alırsın bu kombinasyonların ile. Hatta bence daha bile fazla olur bu fark. RC ye gelince de, stock vs stock olarak RS daha hızlıdır

Sen SoneR abini dinle al bi RS

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)