bence kıyaslamanın anlamı yok birbirleriyle alakasız arabalar.
207 RC benimde aklımı çelmiyo degil vallayibence sende RC yi tercih etmelisin.
bence kıyaslamanın anlamı yok birbirleriyle alakasız arabalar.
207 RC benimde aklımı çelmiyo degil vallayibence sende RC yi tercih etmelisin.
Problemlerimi halledebilirsem seninle turlarız bakarsın..Alacağın zaman İstanbul Mepa Dan Cengiz Bey iste (212) 698 44 44 selamımı(özgür antalya 207 rc Kırmızı ) söyle hertürlü yardımcı olacaktır..Ben ondan almıştım aracı...
kararını vermısın gerci ama aklın karısırsa gene,bence karısmasın o fiyata alabilinecek en guzel ve en hızlı(sıfır olarak soluorum)otomobil.Simdiden hayırlı olsun kazasız belasız surusler.
mert ne olursa olsun RC den şaşma![]()
RC geçer, Chiplenmiş 1.4 Leon u...
Ama şu konuyu "207 RC vs Golf TSi 170" diye açsaydınız, daha mı güzel olurdu?
Makas olaylarına sıcak bakmıyorum.Başkalarının ve kendimin hayatını tehlikeye atarak yarışmak bana ters geliyor.Öyle yapanları da tasvip etmiyorum zaten...
Efe onur Antalya ya giri tayyar gelmiş diyor kimin o ( o7 CAn değil ) Doktor da değil...
Yanı makas tehlıkelı evt de ne bılıyım zevkıde baska bı kere ben makas atarken arkamdan 07bpb07 rc le mans geldı arkamda takıp ettı neyse yol bosaldı ve duzlukte bana bır fark attı sormayınısıkta konustuk bıraz ıı suruosun ama ben senle kapısmıodum bı yere yetısmem gerek acelem var dedı
. Bende dıger rc cılerde onun gıbıdır yanı herkes toplu arkdastır dıye makas yazmıstım
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)