User Tag List

Sonuçlar: Corolla D-4D için hangisi ?

Katılımcı sayısı
93. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • Borla

23 24.73%
  • Magnex

13 13.98%
  • SuperSprint

39 41.94%
  • Magnaflow

7 7.53%
  • Remus

11 11.83%
Sayfa 2/4 İlkİlk 1234 SonSon
68 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: Borla vs Magnaflow vs Magnex vs Supersprint vs Remus ?

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bence senin isteklerini karşılayacak en güzel egz supersprint olur.. hem sesi rahatsız etmez hemde verimli olur.. ben 206, vti, clio rs araçlarımın hepsine supersprint kullandım ve çok memnun kaldım..

Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Otto aman sakın diyim, magirus gibi gezersin özellikle ara sokaklarda
    ben otto kullanıyorum lütfen
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

MiaMi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    o kamyon sesi çıkmasın diye kat iptal etmek istemiyorum bizde orta susturucu yok o yüzden kattan sonrasını genişletip tavsiye edeceğiniz güzel bi son susturucu düşündüm kullanan bi yavuz abi olduğu içinde magnexe daha yakınım zaten daha başka ne yapabilrim ki yazılım var kn alcaktım onun yerıne orj filtreyi 5k de bir değiştirecem sensör azırası vermesın diye motorun içine de girmeyeceğim için birtek egsoz kalıyor zaten alsam alsam bi 3 5 bg anca alırım ki bana yeter daha ucuz yollu bişe alıp pişman olmaktansa denenmiş magnex aliyim diyorum. 500 TL fazla olabilir ama yapcak başka bişe kalmadı
    Magnex egsozu performans veriyor diye değil sesi için alacaksın. Yani arabana egsoz der iken komple düşün sadece son susturu ile iş bitmiyor. Bence ses işi hariç komple egosz sistemi yaparak performans alabilirsin.

Bilmiyorum dizellerde sıkıştırmada yüksek turbo dizellerdede öylemi. Belki 51 lik ne varsa iptal düz boru sona 60 lık egsoz yerine. üstünde kat kalarak 60 lık düz boru 60 lık egsoz daha verimli olabilir.

Tek söylediğim şey gereksiz pahalı bir egsoz boşa harcanan paradır. He dersinki benim işimi en iyi ses olsun performans olsun 1000 tl lik bi egsoz görüyor tamam derim ama işini 50 tl lik egsoz göerecek iken ( ses hariç ) 500 tl lik egsoz almak boşa para harcamaktır.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Vtec-SEDAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bence senin isteklerini karşılayacak en güzel egz supersprint olur.. hem sesi rahatsız etmez hemde verimli olur.. ben 206, vti, clio rs araçlarımın hepsine supersprint kullandım ve çok memnun kaldım..

Kanka yeni ottolar 10 numara egsoz. Benim en beğendiğim ses 50 tl lik replika ottodan çıktı ve megan racing carbondan ikiside 51 lik düz boruda kullanıldı.

Arada ne fark var şu günün parası ile 350 tl

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    senın arabana gore herseyıle hazır olan remus egsozlar vardır komple kıt olarak alırsan farkı hıssedersın dıger yazdıgın urunlerde kalıtelı ama unıversal ben borla kullanıyourm tavsıye ederım ama senın arabana gore kıt varmıdır bılmıyurm saygılar
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ahahahaha hdi mı swapladın kanka
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

gökan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    ss magnum verelım
    www.honda-tech.com

çok bildimlik yaparsan çok düşmüşlük yaşarsın,yok derdimlik yaparsan dert görünce saparsın....

Vtec-SEDAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı MiaMi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Kanka yeni ottolar 10 numara egsoz. Benim en beğendiğim ses 50 tl lik replika ottodan çıktı ve megan racing carbondan ikiside 51 lik düz boruda kullanıldı.

Arada ne fark var şu günün parası ile 350 tl
    valla kanka bende de öyle saçma sapan patırtı yapmıyor, şimdilik hoşuma gidiyor... 76lık otto var şu anda ve gayet memnunum.. ama öncesinde ön yargılıydım onuda söyliyim, hep ss kullandım

kendi aracım için borla düşünüyorum ancak empreror yerinde olsam magnex yerine ss tercih ederdim..
    "Hiçbir ülke yoktur ki, kendi içerisinde bizim kadar hain yetiştirebilsin.."

TechTurkey Dragger - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    147 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Dizelde kat iptal etmeden boruları 60lık yapsan hicbir faydasını göremezsin.

Chip yaptın zaten duman atısın fazla, kat da doldu mu hic yürümez araba...

Boruları 60 yapacaksan, kat, egr falan da iptal etmen lazım...
    @premiumparts / www.premiumpartstr.com

Premium Brands & Special Cars

OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    valla kanka bende de öyle saçma sapan patırtı yapmıyor, şimdilik hoşuma gidiyor... 76lık otto var şu anda ve gayet memnunum.. ama öncesinde ön yargılıydım onuda söyliyim, hep ss kullandım

kendi aracım için borla düşünüyorum ancak empreror yerinde olsam magnex yerine ss tercih ederdim..
    Ben bu güne kadar en fazla 10 15 gün s40 t4 kullandım onada hemen 60 lık kat üstünde düz ve sona borla koydum zevki mükemmeldi.

Yani turbo araçta ses konusunu bilmem.

BlackEmperor
    Misafir
    Magnex egsozu performans veriyor diye değil sesi için alacaksın. Yani arabana egsoz der iken komple düşün sadece son susturu ile iş bitmiyor. Bence ses işi hariç komple egosz sistemi yaparak performans alabilirsin.

Bilmiyorum dizellerde sıkıştırmada yüksek turbo dizellerdede öylemi. Belki 51 lik ne varsa iptal düz boru sona 60 lık egsoz yerine. üstünde kat kalarak 60 lık düz boru 60 lık egsoz daha verimli olabilir.

Tek söylediğim şey gereksiz pahalı bir egsoz boşa harcanan paradır. He dersinki benim işimi en iyi ses olsun performans olsun 1000 tl lik bi egsoz görüyor tamam derim ama işini 50 tl lik egsoz göerecek iken ( ses hariç ) 500 tl lik egsoz almak boşa para harcamaktır.
    Seni çok iyi anlıyorum üstat sağolasın düşünüp yorum yazdığın için durum şu;

benım aracın sıkıştırması 17.3 e 1 yani iyi sıkıştırıyor 2 si orj egsoz 47 lik o yuzden 51 veya bi üstü ne varsa onu düşünebilirim 3.su madem son susturucu pek işe yaramıyor o zaman sadece aradaki boruyu genişletelim dediğin gibi son susturucuya para vermeyelim işe yara bi akış sağlarmı onuda siz söyleyin sadece ortadaki boruyu genişleterek. Yaramaz diyorsanız ucuz yollu son suturucular kaval çalıyor e bunuda keselim dersek magnex bizi anca paklar. belkide kat iptal olmayacağı için üflemede olmayacak motor iç sesini almaycağı için buda bir ihtimal o zaman Ottoda takılır 50 TL lık sanayi spec de

Yamulmuyorsam yavuz abi sende kat iptal o yüzden anca magnex kesıyo o rezonansı haksızmıyım ? Kat iptal etmeyeceğim belkide bosuna tırsak davranıp bütceyi zorluyorum

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı astra gsi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    senın arabana gore herseyıle hazır olan remus egsozlar vardır komple kıt olarak alırsan farkı hıssedersın dıger yazdıgın urunlerde kalıtelı ama unıversal ben borla kullanıyourm tavsıye ederım ama senın arabana gore kıt varmıdır bılmıyurm saygılar
    zannedersem yok kardeşim devilin ve TRD nin var sadece oda pick up lar için. Zaten dizelde en cok tavsiye edilen son susturucusuz komple düz boru ama oda ses açısından tarzım değil

Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar sonuca ulaşacaz en faydalı şekilde

bu arada yavuz abi dynoda bile hiç duman atmadı araba ne kadar sıkıştırırsam sıkıştırayım hiç ama hiç duman çıkışı gözlemlemedim. Yani biraz daha üfleyebiliriz

SS aklımda zaten Ercan kardeşim. ama tayfun aklımı karıştırıyo bak arada kaldım

ATA156 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    SS işaretledim ama konu dizel içinmiş. Dizelde oyumu borla'dan yana kullanmak isterdim.
    916 V6 Turbo

initial-D - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kattan sonra atıyorum 3 mt mesafe varsa eğer 50cm 51lik-50cm 61 lik-50cm 51-50cm 61lik...gibi yapılıp ucunada güzel bi uçla nasıl olur acaba?

hep merak etmişimdir dalgalı bişekilde giden borunun sesini

ben mazdada daha önce 2 orta susturucuyuda iptal edip japon marka bi egzos taktım 100 liralık.ses hem süperdi hem gazı bırakınca cızırtı yapıp sonra pat pat pat patlıyordu.denildiği gibi atmo olsa öyle çok pahalı şeylere gerek yok ama dizelde bilemiycem
    2011 E90 320d & 2006 FJR 1300 & 2006 ZZR 1400

Serkan.S
    Misafir
    ,Niye hks alıp 600 700 tl paramı versin sadece son susturucuya.
    Ya yanlış anladın heralde ? Bende almasın diyorum hks filan tekrar oku istersen. Aracı dizel olduğu için az ses veren birşey almalı diyorum fiyatlar konusunda tek laf etmedim.

douu - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    9 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hacı sen aile spec takılıyosun boşver magnexin verdigi şu tok sesi fln şu remusun eski moda egzozları vardı çift cıkış ondan al cıt ses cıkmaz arabadan ve bugun egzozcu şuaiplede aynı şeyi konuştuk dizel arabaya herşey yalan remus gerçek diyo ne kadar dogrudur tabi orasını takınca görecez çift cıkış remus bulamazsan eger en son cıkan oval agızlı remuslardan tak sebring xt-1 e benzeyen

elpadre - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BlackEmperor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    zannedersem yok kardeşim devilin ve TRD nin var sadece oda pick up lar için. Zaten dizelde en cok tavsiye edilen son susturucusuz komple düz boru ama oda ses açısından tarzım değil

Yorumlar için çok sağolun arkadaşlar sonuca ulaşacaz en faydalı şekilde

bu arada yavuz abi dynoda bile hiç duman atmadı araba ne kadar sıkıştırırsam sıkıştırayım hiç ama hiç duman çıkışı gözlemlemedim. Yani biraz daha üfleyebiliriz

SS aklımda zaten Ercan kardeşim. ama tayfun aklımı karıştırıyo bak arada kaldım
    arastırırsan belkı bulurusn yada ımkanın varsa getırttır derım komple egsoz cok farkedıyor
    cok merak edıyorum ve soruyorum ?

sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?

tuned by : gürsel canpolat (16ec813)

ALİ_OSMAN - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende dobloya yaptırmıştım(1,9 jtd) kople düz boru 51mm. jsv carbon son susturucu(son susturucuyu çok deiştirdim pek fark etmedi şekil olarak hoşuma giden oydu o yüzden onu tercih etim)sesi çok güzeldi herkezde begeniyordu ama 3500 den sonra ıslık sesini kesemedim.bence çok para harcama derim. saygılarımla

BlackEmperor
    Misafir
    Alıntı DRaGGeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Dizelde kat iptal etmeden boruları 60lık yapsan hicbir faydasını göremezsin.

Chip yaptın zaten duman atısın fazla, kat da doldu mu hic yürümez araba...

Boruları 60 yapacaksan, kat, egr falan da iptal etmen lazım...
    hiç mi etkilemez abi kat iptal etnezsek ne bilim birazcık rahatlasın yeter aslında

Alıntı ALİ_OSMAN Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende dobloya yaptırmıştım(1,9 jtd) kople düz boru 51mm. jsv carbon son susturucu(son susturucuyu çok deiştirdim pek fark etmedi şekil olarak hoşuma giden oydu o yüzden onu tercih etim)sesi çok güzeldi herkezde begeniyordu ama 3500 den sonra ıslık sesini kesemedim.bence çok para harcama derim. saygılarımla
    kat iptal etmedende ıslık sesi geliyor diyorsun hmmm

dou remusun yanık uçlu modelide var aklımda ama dizelde ilk olmak zor oluyo kimse görmediği için kesin yorumda yapamıyo neyse artık yapcaz bi bişeler

birde egsozu beğendik diyelim sesini dinleyip ona göre montaj yaptırırlar mı acaba egsozu alacağım herhangi bir yerde ?

racing3000 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sebringi neden hiç düşünmediniz?

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)