User Tag List

Sonuçlar: RC & OPC

Katılımcı sayısı
154. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 207 RC

51 33.12%
  • Corsa OPC

103 66.88%
Sayfa 2/6 İlkİlk 1234 ... SonSon
110 sonuçtan 20 ile 38 arası

Konu: 207 rc-corsa opc

H22Power - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .CeM. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opc daha ii herlade o zmn dimi bu duruma göre
    cem kıvançla denedik ama emre ile denemedik sana net tavsiyemi denediğim arabayla sölerim ki yardımım dokunsun yerinde olsam emre şuan konuyu okuyor onun tavsiyelerine göre yol belirlerim çok sorun yaşadı ama almanı tavsiye ediyorum derse ben alman arabalarını severim zaten önceki araban pejoydu fransızdan şaşmamışta olursun die 207 dedim torku inanılmaz 207nin veriler doğru canlı şahidim
    ..::PASSATURBO1::..

Boost Up - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    7 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla Emre abinin arabasının patlatma sesleri yeter, şekli gidişi gayet tatmin edici, zaten gidildiği yerde bir 207 den çok daha dikkat çekeceğine eminim
    Alıntı Eray Yümsel Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    kemik sesleri eşliğinde gideri var beyler, olur olur bethoven ın 8. senfonisi bile çalınır bunla

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sekil olarakta corsa opc 207 rc den daha yakisikli

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opc gerçekten güzel bir araç,tam bir supermini..Ancak sorunlar biraz fazla..Balatalar inanılmaz çabuk bitiyor,bende devir saati durup duruken bozuldu..Yan aynalar çatlıyor kendi kendine,debriyajı da çabuk aşınan cinsten..Ancak gidiş olsun,yol tutuş olsun,ve özellikle ara hızlanmalar olsun gerçekten çok başarılı.Dış görünüm bence RCden güzel , iç mekan da yeterli..konsolun Corsa D den pek bir farkı yok,ancak recarolar mükemmel..

RC ye binmedim hiç,ancak görünüş açısından Corsa ile arasında dağlar kadar fark yok..Dış mekanda opc bodykit sebebi ile biraz daha sportif duruyor..İç mekanda bana RC biraz daha kaliteli gibi geldi..

Stock'da 1.6 sınıfının en güçlü otomobili ünvanına sahip opc ve benim de izlediğim kadarı ile stock da diğer araçlardan daha hızlı evet.

Passaturbo RCnin map ile 300nm nin üzerine cıktıgını söylemiş..RCnin parçası konusunda bir fikrim yok,ne parçalar var,neler uygulandı vs...

Opc'de map ile 400nm'lere kadar çıkıyor..Erden belki yazar buraya,yanılmıyor isem onun araç map ile 395 nm torka ulaşmıştı..Chip + intercooler + cai + egzoz ile 250-260 hplere ulaşman zor değil.Parça olarak TR de sıkıntı var tabiki. Birçok mod.parçası olmasına rağmen hiçbiri TRde bulunmuyor..%90'ı ingilterede..Ve bana aşırı pahalı geldiler..Örneğin Dbilas Flowmaster cainin fiyatı yaklaşık 800-1000 tl civarında..ki bu parça Almanya'dan geliyor...ingiltereden bir piston kit istesen 500 pound + shipping ile nereden baksan 2000 tl yi tutar...Peugeot çok daha avantajlı gibime geliyor parça konusunda.

opc için var olan mod parçalarını da söyliyeyim belki merak edenler olur:

Uprated Fuel Pump
    Fuel Pres.Regulator
    Cool Runnig Thermostat
    dbilas Inlet Manifold
    Regal Inlet Manifold
    Regal Forged - Low Comp.Pistons
    Steel Rods
    Arp Bolts
    dBilas turbo manifold
    KKK 04 Turbo kit
    Forge Intercooler Kit
    Regal Blizzard Intercooler Kit
    Milltek,Bastuck,Remus,Piper,Flowtech,Magnex full exhaust system
    Quaife Limited Slip Differential
    Regal 240mm Uprated Clutch kit
    Lightened Flywheel
    Regal Inlet Camshaft
    Regal Launch Control
    Regal Flat Shift system
    AP Racing 4 pot brake kit
    Eibach Pro Spring Kit
    Regal Uprated Bearing Shells
    Regal Uprated Piston Rings
    Regal Uprated Head Gasket
    Regal Uprated Head Bolt kit

Son olarak sıfır düşünüyor isen iki aracı da,opc artık sıfır olarak satılmıyor.Yani ithali durdurulmuş.İkinci el olarak düşünürsen fiyatı max 40.000 tl'ye göre bence , parasını hak eden bir araç..Ancak 207RC nin fiyatı daha avantajlı sanırım..Ve şahsen sıfır alacak olsam,(opc nin 49000 TL oldugunu varsayarsak) RC almayı tercih ederdim,fiyatından dolayı.Sonuçta RC de opc ile aynı kategori,aynı kalite bir araç.

Sonuç olarak ben aracımdan bol sorunlu da olsa çok memnunum.Bu kadar sorun çıkarmasına rağmen hiçbir zaman keşke almasaymışım demedim.Zaten 2 adet Corsa D sahibi olmamdan da bu anlaşılıyordur Ve ayrıca,ben opc almadan önce,yaklaşık 1.5 sene boyunca sürekli opc forumlarında takılıyordum,bu sebeple aldıgımda çıkan arıza ve problemler pek süpriz olmadığı için belki,sinirim bozulup aracımdan soğumadım Özellikle ender olması sebebi ile gerçekten çok dikkat çeken bir otomobil...İnsanlar bilmedikleri için çoğu zaman otobanda camı açıp bile soruyor bu araç nedir diye Benim tavsiyem iki aracı da imkan varsa kullan,gör,dene öyle karar ver...Eğer İstanbulda isen (bakmadım şehir bölümüne :P ) dilediğin bir zaman gelirim,bakabilirsin

Umarım yardımcı olabilmişimdir

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    opc güzel elbet
    ama TR şartlarında almak için pek net bir nedene sahip değil
    evvala en baştan "0" km fiyatları arasında uçurum var bu fiyat uçurumunun nedenini hiç bir kulvarda hissedemezsiniz ne daha iyi yol tutuş ne daha iyi performans fren kalite bla bla..
    aralarında hep ufak farklar var bazende yok..
    RC nin 2.el avantajı şüphesiz istediğin aracı rahat bi şekilde bulabilirsin hemde bi hayli ucuza
    opc nin istediğini geçtim 2.elini bile bulamazsın
    opc nin tipi farklı body si güzel gelebilir ama bana çoğu zaman çok abartılı geliyor
    RC nin ki std 207 lerden çok güzel ve soft biçimde ayrılarak yapılmış değişiklikleri var her şarta uyum sağlayabilicek cinsen bu zevk elbette..
    açıkçası opc RC den daha iyi diye bir kavram kesinlikle mevcut değil olabiliteside mümkün değil çünkü aralarında net bir çizgi mevcut değil eşitler bi hayli OPC de çok iyi keza RC de iyi
    ben maceraya girmeden bilindik ve daha ucuz bence daha güzel olanı RC yi alırdım
    seçim senin..

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler dostum sıfır almayı zaten düşnümüoyrum ikinci elde rc ile opc arasında opc 2000 tl daha pahalı gibi ama behsettiğin sorunlar pekde hoşuma gitmedi açıkçası ben biraz titizimdir eski araçlrımda bile 15000 de deb.balatası deiştirirdim sorun olmamasına rağmen bunda heralde 8-10 bnde atmak lzm

söylediklerini değerlendirmeye alıcam bikere daha teşekkürler

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Eworen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    opc güzel elbet
    ama TR şartlarında almak için pek net bir nedene sahip değil
    evvala en baştan "0" km fiyatları arasında uçurum var bu fiyat uçurumunun nedenini hiç bir kulvarda hissedemezsiniz ne daha iyi yol tutuş ne daha iyi performans fren kalite bla bla..
    aralarında hep ufak farklar var bazende yok..
    RC nin 2.el avantajı şüphesiz istediğin aracı rahat bi şekilde bulabilirsin hemde bi hayli ucuza
    opc nin istediğini geçtim 2.elini bile bulamazsın
    opc nin tipi farklı body si güzel gelebilir ama bana çoğu zaman çok abartılı geliyor
    RC nin ki std 207 lerden çok güzel ve soft biçimde ayrılarak yapılmış değişiklikleri var her şarta uyum sağlayabilicek cinsen bu zevk elbette..
    açıkçası opc RC den daha iyi diye bir kavram kesinlikle mevcut değil olabiliteside mümkün değil çünkü aralarında net bir çizgi mevcut değil eşitler bi hayli
    ben maceraya girmeden bilindik ve daha ucuz bence daha güzel olanı RC yi alırdım
    seçim senin..
    2.el konusunda katılıyorum 2. el bulursun,ancak satışı RC kadar kolay olmaz. Bu arada itiraf edeyim Tarık Bey'in kırmızı GTsine hasta oldum,kendi aracımdan bile güzel gelmişti buluşmada :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    teşekkürler dostum sıfır almayı zaten düşnümüoyrum ikinci elde rc ile opc arasında opc 2000 tl daha pahalı gibi ama behsettiğin sorunlar pekde hoşuma gitmedi açıkçası ben biraz titizimdir eski araçlrımda bile 15000 de deb.balatası deiştirirdim sorun olmamasına rağmen bunda heralde 8-10 bnde atmak lzm

söylediklerini değerlendirmeye alıcam bikere daha teşekkürler
    Rica ederim,yardımım dokundu ise ne mutlu

Silverbullet
    Misafir
    Ben arayıp bekleyip opc bulmaya calısırdım cunku daha ozel kalıo 207 nin yanında cok ucurum fark olmadıgı icin aralarında gdis olsun yol tutus olsun otomatikman daha az olanı daha cok dikkat cekeni olmasınıda kıstas alırım ben olsam.Zaten opc ile ilgili gerekli bilgileri emre vermis secimin ne olursa olsun hayırlısı olsun pisman olmassın ins. Ama bence Corsa OPC

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu arada Allaha şükür bende yok,ancak şöyle büyük bir problem var ingilizlerde...

4.piston çatlaması problemi :

1) randomgary.
    2) Bohemoth.
    3) vxr titan.
    4) tjay.
    5) Todge
    6) TJ
    7) James_vxr
    8 )ChuGNutS
    9) Corsa-vxr
    10) VXRlearner
    11) merve84
    12) swampyvxr
    13) DavidM
    14) MikeH
    15) JayJay
    16) Nathan
    17) vxracer
    18 )wayne/vxr
    19) zxrsteve
    20) opc
    21) VX AND
    22) Lou Rob
    23) gixxer1000
    24) goldenbrown
    25) nath
    26) rikvxr
    27) vxrsimon
    28 )Gizbod
    29) Ray_86
    30) Pcvxr
    31) Ade Vxr
    32) js_vxr
    33) baby boss
    34) mikephalanx
    35) Brano
    36) mattycruise
    37) vxr-lee
    38 )CH07 ALL
    39) Carl84
    40) kris_corsa
    41) trinaandlee
    42) dc44
    43) asotosios
    44) MADSEB
    45) mintarctic0979
    46) burton900
    47) L3E_A_X
    47) Andyden
    4 gk002
    49) K70 VXR
    50) j77drs
    51) TC-Tonyzthedon
    52) VXRThunder
    53) andyw
    54) lynseyvxr
    55) OldSkipper
    56) Wildcars - South Africa[/quote]
    57)james 07 vxr

57 kişide var :P

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada hiç 220-225 hp lik bi 207 nin kadran videosu gözüne takılan varmı sağda solda

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu arada hiç 220-225 hp lik bi 207 nin kadran videosu gözüne takılan varmı sağda solda
    207 5.viteste zayıf cem baştan söliyim k03 turbo varmış üstünde öğrendiğim kadarı ile o yüzden hp olarak çok yüksek kalmasada torku yüksek 5.viteste ciğeri azalıyor o yüzden k04 palleri ile hybrid yapıyorlarmış onada oda çok randıman vermiyor biz az mı denedik ama 1-2-3-4. viteslerde çok canlı araç

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    207 5.viteste zayıf cem baştan söliyim k03 turbo varmış üstünde öğrendiğim kadarı ile o yüzden hp olarak çok yüksek kalmasada torku yüksek 5.viteste ciğeri azalıyor o yüzden k04 palleri ile hybrid yapıyorlarmış onada oda çok randıman vermiyor biz az mı denedik ama 1-2-3-4. viteslerde çok canlı araç
    Corsa OPC nin de turbosu K03 bu arada Sanırım aynı sebepten dolayı İngilizler de Astra OPC turbosu olan K04'e upgrade ediyorlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Corsa OPC nin de turbosu K03 bu arada Sanırım aynı sebepten dolayı İngilizler de Astra OPC turbosu olan K04'e upgrade ediyorlar
    satılık k04 varr gt28 le takas olur...

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astranın turboyu manifoldu ile birlikte corsaya geçirmeyi halletmişler sanırım geçen denk geldi bi yerde, bu tarz oem parçalarla corsa güzel yerlere gelebiliyor. astra turbosu, enjektörü ve yazılımla 280hp aldılar yanlış hatırlamıyorsam.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı PASSATURBO1 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    satılık k04 varr gt28 le takas olur...
    kardeşim ben de upgrade edersem eğer GT28 falan yaparım artık herhalde :P

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı VeNoM_35 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    astranın turboyu manifoldu ile birlikte corsaya geçirmeyi halletmişler sanırım geçen denk geldi bi yerde, bu tarz oem parçalarla corsa güzel yerlere gelebiliyor. astra turbosu, enjektörü ve yazılımla 280hp aldılar yanlış hatırlamıyorsam.
    Evet aynen dediğin gibi,turbo + manifold ile 280 hp aldı birisi..Hatta turbo+manifold Regal'de Turbo kit olarak satılıyor şu an stock ecu ve blok ile aracı 320 hp ... Geçen video bölümüne koymuştum aracının resmini,Wayne VXR.

Eriador - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    26 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bro performans ı bilenmicm ama

opc sana her türlü alman arabası olduğunu hissetirecek
    ...::: Çirkin kadın yoktur , az Votka vardır derler... Geçiniz ! Çirkin kadın vardır, midesiz erkekte çoktur. Votkaya *** atip durmayalim onunda bir suçu yoktur :::...

Swift - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tabiki opc

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)