User Tag List

Sonuçlar: RC & OPC

Katılımcı sayısı
154. Sizin bu Ankette oy kullanma yetkiniz bulunmuyor
  • 207 RC

51 33.12%
  • Corsa OPC

103 66.88%
Sayfa 6/6 İlkİlk ... 456
110 sonuçtan 96 ile 110 arası

Konu: 207 rc-corsa opc

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı .::EmrE::. Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Haklısın,ben de diyorum ki daha düzgün bir şekilde denedik ancak onları kameraya çekemediler Dedim ya video düzgün değil,hem trafik vardı o sırada,hem de çeken araç yetişemedi bize diye...O nedenle de koyma gereği duymamıştım videoyu,istendi diye ekledim sadece.
    anladım emre senin şahsına bişey demedim zaten sadece videoya yorum yaptım, konun özünün farkındayım bende zaten.
    TeamPASAOGLU

.::EmrE::. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım emre senin şahsına bişey demedim zaten sadece videoya yorum yaptım, konun özünün farkındayım bende zaten.
    Önemli değil...Sen de haklısın inşallah bir daha imkanımız olur da bu sefer ayarlanmış şekilde bir çekim yapabiliriz

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ranthor Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Rc 175 opc 192 hp değil mi?
    Evt aralarında 17 hp fark var ama zamanında çok tartışıldı bu konu.Bu fark kağıt üzerindeki fark denildi.Yola 17 hp lik bir farkın yansımadığı konuşuldu.Ne hikmetse bugüne kadar 1 kişi bile çıkıp denemedi bu iki aracı(Emre deneyene kadar)

207 Rc nin 0-100km fabrika verisi 7,1 sn iken 192hp olan opc nin 7,2sn.

Test verileri ise;

0-100km
    rc:7,4 sn
    opc:7,6 sn

0-130km
    rc:11,7 sn
    opc:10,9 sn

0-400 metre
    rc:15 sn
    opc:16 sn

Eğer yukardaki test verileri gerçek ise rc vs opc arasındaki seçim tamamen kişisel tercihlere kalır.Ama opc 4-5 boy kadar fark atıyorsa çok mantıklı bir seçenek rc'ye kıyasla.

Zaten marka olarak da bu iki araç arasında Opel her zaman bir adım öndedir benim gözümde.

Umut_Gunes
    Misafir
    207 rc Beyas

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı emretorlak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evt aralarında 17 hp fark var ama zamanında çok tartışıldı bu konu.Bu fark kağıt üzerindeki fark denildi.Yola 17 hp lik bir farkın yansımadığı konuşuldu.Ne hikmetse bugüne kadar 1 kişi bile çıkıp denemedi bu iki aracı(Emre deneyene kadar)

207 Rc nin 0-100km fabrika verisi 7,1 sn iken 192hp olan opc nin 7,2sn.

Test verileri ise;

0-100km
    rc:7,4 sn
    opc:7,6 sn

0-130km
    rc:11,7 sn
    opc:10,9 sn

0-400 metre
    rc:15 sn
    opc:16 sn

Eğer yukardaki test verileri gerçek ise rc vs opc arasındaki seçim tamamen kişisel tercihlere kalır.Ama opc 4-5 boy kadar fark atıyorsa çok mantıklı bir seçenek rc'ye kıyasla.

Zaten marka olarak da bu iki araç arasında Opel her zaman bir adım öndedir benim gözümde.

Açıkçası benim de beklemediğim bir sonuç oldu.Hatta ben deneme taraftarı bile değildim,çünkü RC egzozlu , blow offlu falan yüklü gibi duruyordu..Yazılım falan var sandım,yok dedi sahibi , iyi dedim deniyelim...Kafa kafaya gider diye falan bekledim ben..Şöför araç sahibi değildi,bizim bir abimiz sürdü aracını,ki gerçekten iyi kullanır.Ancak belki RCde yanlış bir setup falan vardır,blow falan var,belki basınç kaçırıyordur,bilemiyorum.Şaşırdığım için binip kendim denemek istedim,gerçekten bariz bir fark vardı,hızlanması falan cok yavaş geldi bana.Denemeye başlamadan önce RCnin sahibi benim yanıma bindi,"biraz gaza basarsan ben sana söyliyeyim fark varmı arada" dedi,biraz gazlayınca "kesin geçersin sen böyle gitmiyor RC" demişti. Teknik veriler doğru ise,bu araçta ya bir problem vardı,ya da belki aradaki 40 hpden dolayıdır (215-175) . Bu arada stock opc ile de önde gitmiştim ben denediğimizde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Valla bilmiyorum detaylı bir şekilde. Son susturucu orjinal görünüyor,sanırım borular falan değişik..Orjinal egzoz olmadığı aşikar,çünkü sesi bayağı fazla.215 hp verdi benim araç bu arada,tabiki dediğin gibi bir tutmamak lazım,benim amacım zaten RC gitmiyor falan demek değil,sadece merak gidermek Yoksa RCyi de kullandım,çok güzel , parasını hak eden bir otomobil gibime geldi.

Bu arada upload ediliyor video..
    Emre senin de belirttigin gibi cekilen videonun roll ile yakından uzaktan alakası yok Dediğin gibi boş yolda denediğiniz ASIL rolling'in keşke videosu olsaydı da bizde görebilseydik farkı.. En kısa zamanda böyle bir video bekliyoruz senden

Buarada egsoz turbo back sanırım, manifolddan sona kadar. Marka tercihini öğrenebilir miyim? sadece egsoz ile +23 hp gercekten cok iyi rakam. Bizim araclarda kat. ipt., yazılım, büyük i/c ve cold air intake ile +30 hp anca alıyoruz
    Tekrar tebrikler..

Antalyalogy - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet ya sadece komple egzosla 23 Hp muazzam..Acab öncesi ve sonrası dyno varmı Emre?
    '' Detaylı Araç Bakımı, Temizliği ve Boya Koruma '' :

http://detayciyim.blogspot.com/

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı jackal_JAZZ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Emre senin de belirttigin gibi cekilen videonun roll ile yakından uzaktan alakası yok Dediğin gibi boş yolda denediğiniz ASIL rolling'in keşke videosu olsaydı da bizde görebilseydik farkı.. En kısa zamanda böyle bir video bekliyoruz senden

Buarada egsoz turbo back sanırım, manifolddan sona kadar. Marka tercihini öğrenebilir miyim? sadece egsoz ile +23 hp gercekten cok iyi rakam. Bizim araclarda kat. ipt., yazılım, büyük i/c ve cold air intake ile +30 hp anca alıyoruz
    Tekrar tebrikler..
    Teşekkür ederim Custom 68mm düz boru,downpipe,backbox Greddy TiC. İnşallah yakın bir zamanda deneyebileceğim bir RC olur tekrar.Ben de isterim daha güzel bir video koyabilmek

Alıntı Antalyalogy Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Evet ya sadece komple egzosla 23 Hp muazzam..Acab öncesi ve sonrası dyno varmı Emre?
    Öncesinde Paşaoğlunda 196hp çıktı,karşıda bir yerde Bosch serviste (yeri bilmiyorum) 193 hp verdi.
    Aynı yerde egzozdan sonra 212 küsür hp çıktı.Emin olmak için paşaoğluna gideceğim tekrar,geçen gün VW Tech'e gittim çıkamadım dynoya,ki zaten pek tavsiye etmiyor kimse orayı..Ama dediğim gibi stock opc ile de önde gidebiliyorum..

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Teşekkür ederim Custom 68mm düz boru,downpipe,backbox Greddy TiC. İnşallah yakın bir zamanda deneyebileceğim bir RC olur tekrar.Ben de isterim daha güzel bir video koyabilmek

Öncesinde Paşaoğlunda 196hp çıktı,karşıda bir yerde Bosch serviste (yeri bilmiyorum) 193 hp verdi.
    Aynı yerde egzozdan sonra 212 küsür hp çıktı.Emin olmak için paşaoğluna gideceğim tekrar,geçen gün VW Tech'e gittim çıkamadım dynoya,ki zaten pek tavsiye etmiyor kimse orayı..Ama dediğim gibi stock opc ile de önde gidebiliyorum..
    tavsiye edilmeme nedeni nedir acaba?

GKS TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzman aslında bi fn2 almanı isterim senin ama tabi maddi durum çok önemli
    illaki bu arabalardan birini almak istersen ben olsam hiç düşünmeden corsa OPC alırım.
    mkV GTI

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı GKS TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzman aslında bi fn2 almanı isterim senin ama tabi maddi durum çok önemli
    illaki bu arabalardan birini almak istersen ben olsam hiç düşünmeden corsa OPC alırım.
    hehe bakalım kanka başka bişi alıcaz inş

Serhat Y. - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    uzman yine mcs e dönmüşün haberlerini alıyoruz..
    TeamPASAOGLU

Cem.B - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bs type-r Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    uzman yine mcs e dönmüşün haberlerini alıyoruz..
    bakalım kanka kısmet

Post Thanks / Like
    Mentioned
    8 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı grkm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tavsiye edilmeme nedeni nedir acaba?
    Bilmiyorum ben genelde oraya giderdim,kime sorsam dogru ölçüm yapmıyor diyor.Bikaç ay önce gittim,dynoya çıktık,dyno çalışmadı,ondan önce ilk birkaç deneme abuk rakamlar verdi,geçen gün gittim ilgilenen yok,bir de çevremdekiler böyle deyince iyice soğudum açıkçası.

gsi_club - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    kardeşim aracının maşallahı var.senin eksoz başka ötüyor be kardeşim...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)