corsa opc typerla yürüyebilen çok sağlam giden bir makina
oyum opc
Printable View
corsa opc typerla yürüyebilen çok sağlam giden bir makina
oyum opc
Corsa opc'nin üretimi durmadı,sadece Türkiye'ye ithali durdu..Corsa'nın üretimi durması şöyle dursun,ingiltere de yeni bir paket ile satılmaya başladı..VXRacing adı altında. sadece Corsa için değil,insignia opc hariç hiçbir opc modeli artık gelmiyor :) Parça sıkınıtısı olmaz yani..Şöyle olur sadece,bir parçasının Türkiye'ye gelmesi için 1 ay beklersiniz.
240 kadran var, 245 gören gördüm (elektronik hız sayacında) ama 250-260 zor gibi görünüyor.
Gördüğüm kadarıyla herkesin dediği aynı kapıya çıkıyor.Burda düşünerek karar vermek lazım..2 araca da dışardan bakıldığında opc daha çok beğeniliyor,çünkü az sayıda ve biraz daha hothatch bir tipi var.Ancak iş alıma geldiği zaman mantık kullanmak gerekince,fiyat/performans oranına göre genelde RC tercih ediliyor.
bir arabayı değerlendirmem istenirse,
o arabanın daha fazla yüklenmeye elverişliliği açısından değerlendirme yapacağım için ve de özellikle tr şartlarında konuştuğumuzdan dolayı rc derim..
özellikle yunanlılarla fikir alışverişleri yapıp onların tavsiyeleriyle alınabilecek güçleri rc ile aldık.
rc ye uygulanacak en önemli upgradelerin başında ucuz ve kolay olan intercooler geliyor ilave olarak olarak dump valve lerin değişimi var.
nereden bilecez 2.0 tfsi motorunun yırtılmayan dv inin bizimkine uyacağını veya ibiza cupranın i/c kolay oturacağını.
eksoz ve cai yi geçiyorum bunlar zaten takılması kolay şeyler..
bunlardan sonrası yazılım kalıyor. o da size kalmış güvendiğiniz kişilere gidip yazdırabilirsiniz öyle çok komplike bi olay değil.
biz elimizden geleni yaptık, rc için daha fazlasını safe olarak bulmak amacıyla aramaya sormaya devam ediyoruz..
ama tr şartlarında opc de bu tip yüklemeler rc ye göre daha kolay olur mu onu bilemem.
bende rc den önce opc olsaydı heralde atlayıp yunanistana gider doldurup gelirdim.
gidebilirsin emre hertürlü.aracinla yunanistan gidebilmek için ilk olarak pasaport ondan sonra yunan vizesi alman lazim.bunlari aldiktan sonra sigortacina gidip yesil kagit alman lazim 1 aylik.ondan sonra turingclube gidip oradan aracinin adina triptik kagitlarini alman lazim ve bu arada aracini kullanabilmen için ehliyetini degistirmen lazim.bu arada yesil kagiti turingclubte te alabilirsin.bunlar senin için 500-1000 euro arasinda degisen fiyat olmalidirlar.eger degerse gitmeni siddetli tavsiye ederim neden dersen?yunanin yollarinda bayagi bi gazlarsin.hem benzinde ucuz benden demesi
İftar akşamı Emrenin OPC ile geçtik kartinge, konfor ve genişlik açısından çok ama çok iyiydi. Yani önümde Arda otururken arkasına ben hiç sıkışmadan sığdıysam bu arabanın genişliği çok iyidir :D
RC'ye binmedim hiç nasıl gidiyor, rahatlığı nasıldır bilemem ama OPC her yönden tatminkar. Tabii emre açıklamış sorunlarını falan. İnşallah hayırlısı olur kafana yatanı alırsın.
opc daha dikkat çekici daha sayılı.motor konusuna girince bence kolay veya zor her motordan bişeyler çıkartılabilir maddiyata bakar.
opc olsun 1.3cdti olsun ben onu tercih ederdim :D
sana opc yakışır bence..
opc al opc :D:D:D
sadece emmesi değişiyor turbonun hava emisyonu biraz artıyor ama egzostu değişmediğinden basınç kaybı hala aynı ayrıca hybrid yapılmaya çalışan turbo revize sonrasında sorun yaşıyor yağ kaçıran mı istersin pallerde boşluk yapan mı ses yapan mı palleri parçalayan mı... sölediklerimin hepsini yaşadım k04 gibi k03ten randıman alınmaz k04 ten alınır..
Ben Opc diyorum.Mavi bir corsa opc tek geçerim :)
Arkadaşlar bugün RC ile ilk defa deneme fırsatım oldu...Drag, 2. ve 3. viteslerde roll denedik.. Ancak uzun deneme fırsatımız olmadı,max. 150 ye kadar falan basabildik.3-4 boy ortalama bir fark var , opc önde gidiyor tüm denemelerimizde. İki araç da da egzoz var sadece.Ayrıca RCyi kullanma fırsatım da oldu,direksiyonu gerçekten çok çok yumuşak,hoşuma gitti :) ancak RC kullanırken farkı bariz bir şekilde algılayabilirsiniz,opcdeki kadar koltuga yapıştırma hissiyatı gerçekten yok. RCnin koltukları ve iç mekan gerçekten sevdim.Ancak bir eksiği de göstergeler gibi geldi bana,okunması pek kolay değil gibi hissetim,yazılar küçük gibi göstergelerde,birde sinyal uyarıları vs. çok görünebilir değil.
RC stock olarak hantal kalıyor amma :P birkaç. sihirli dokunuş kendine getiriyor..
Özellikle gaz tepkimesi iyi değil..