User Tag List

Sayfa 3/3 İlkİlk 123
57 sonuçtan 39 ile 57 arası

Konu: Scirocco-320D-A4 1.8 TFSI

Tuner - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    eğer dediğin gibi scirocco kupon bir araçsa hayırlı günlerde kullan
    Samsa

gtti - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Tuner Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    eğer dediğin gibi scirocco kupon bir araçsa hayırlı günlerde kullan
    katiliyorum
    Normal cars get you from A to B. Super cars get you in trouble...!

Silverbullet
    Misafir
    bencede scirocco yu tercih et cok keyifli kullanımı var goruntusunun guzelligide cabası ustelik otv kalkınca fiyatta artıcak azda olsa hayırlısı olsun.

yavuz364 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sizin tarzınızı bilmiyorum ama ben sadece arkadan itiş olmasına bile 25.000TL fark veririm, sonuçta tarz farkları var...
    1.4tsı motorda çok güzel ama alengirli bi motor, lineer güç grafikleri çıkartabilirsin..
    Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr

emretorlak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    A4 1.8 tfsı

Eworen - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    6 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bi xenon ve sunroof yoksa scirocco bildiğin std donanım demektir body kit vites topuzu falan para verilecek ve edecek donanım değildirler sadece aksesuardır xenonsuz spor koltuksuz sunroofsuz hiç bir esprisi yok o aracın..
    a4 ün yakıt tüketimi fazla değil yani scirocco dan fazla değil ve tabikide 320d den fazla
    ama bütçen dahilinde alacağın a4 ün donanımı bi hayli fazla olur bide 120 hp lik versiyonu alır isen bu sefer çok çok daha fazla donanımı olur + ABT chip ile 211 hp lik bi aracın olur..

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ocean0636 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Öncelikle Turgay sana sonsuz teşekkür ederim tel.'da konu aç dedim hemen açıp yardımcı oldun. Arkadaşlar en son 207rc ye karar vermıstım fakat bazı ailevi sebeblerden dolayı 207rc alma şansım kalmadı. Bana bu seçenekler sunuldu fakat 3.20d en boşu(jant kapaklı,manuel clıma vs. en bosu tek ozellıgı 2.0 motor 177hp turbo dızel 380nm tork) bu araç için 85.000tl fıyat aldım yarısını sımdı odeyıp yarısını 1 yıl sonra odeme ımkanı sunuyor borusan. Audı'ye baktım yakıt tuketımı ınanılmaz fazla. Scirocco'ya baktım elımızde araç yok dedi ama 1 tane ist.'da bulduk müdürler için falan olan özel bir seminer için getirtilmiş ekstradan body kitli vites topuzu vs. tamamen farklı orj. modifiyeli özel bir araç bulduk fakat fiyatı biraz fazla diğer scirocco'lara göre net 30.000€'yu buluyor. Şuan çok değişik düşünceler içindeyim ama %99 scirocco diye düşünüyorum. Bu arada scirocco 1.4tsı 160hp 118kw rcd 510 falan full donanımlı vs.(2 eksiği sunrof ve bi-xenon)
    Vw 1.99 kur secenegı ıle 60 a bırakıyor aracı bmw de 85 'e ve arada ınanılmaz ozellık farkı var sızce 25.000 motora ve isme verılır mı ustelık bu kadar ozellıkten fedakarlık edıp aslında motora verıpte bısey olmuyor teknık verılerı scırocco ıle cok yakın hatta motoru bıraz acıldıktan sonra scirocco kısada daha iyi. Sizce bu durumda ne yapmalıyım...
    Sciroccoya ABT chip,orta susturucu iptali,green kutu içi filtre yap (yaklaşık 225 hp yi bulur) gelsin 3.20 d

anıl turan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı yavuz364 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ya tamamda nasıl o zaman ruhsata 1600 yazabilirler, büyük suç olur, resmiyete nasıl geçirebilmişler ki :S kenidiniz mi gördünüz, nerden öğrendiniz bunu ?? belkide birisi öle bişi çıkartmıştır, çok şaşırdım yani..
    ruhsata 1600 yazamazlar türkiyede satışa sunulmadı henüz 316d. Avrupa ülkelerinde emisyon üzerinden vergi alınması nedeniyle bmw bu 2 motoru çıkardı. motorlar genel olarak aynı yazlım ve bir kaç değişiklikle güçleri ve emisyon değerleri farklı...

sizin dediğiniz gibi düşük hacimli motora sahip ve dizel bir bmw bizim saçma vergi sistemimiz için rüya gibi olurdu gerçekten ama malesef henüz öyle bir bmw modeli yok..

ocean0636 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sciroccoya karar verdım.Yarın akşam ustu gıdıp aracı alıcam ama yaklasık 10 gun sonra elımde olacak sanırım...

Stock
    Misafir
    hayırlısı olsun.. güle güle kullan aracını...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım.

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Hayırlı ugurlu olsun

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Doğuş oto kadar şerefsiz bir yer gormedım bana ayrılan scirocco'yu daha fazla verdıgı ıcın baska bırıne satmıslar gıttım kavga ettım ama bosa ozel sıparıs almak ıstesem 6 aya yakın beklıcem ve fıyat 70 ı gececek yenı vergı ve vw euro kuru ıle valla kaç aydır araç almaya karar verıyorum bı turlu alamıyorum bu gun aksam ustu gıttım hondaya bi sinirle 1.6 125hp manuel aldım geçtim . Cuma gunu yetısırse plaka cıkacak ve cumartası de eıchbach 5cm, guzel bı 17 veya 18'' jant, cam fılmı ve on panjur alıcam bakalım inş. memnun kalırız 6 yıl 150.000 km garantı de aklımı celen bır sey oldu işler planladığım gıbı gıderse cumartesı aksamı resımlerını koyarım.
    207rc,leon konusunda olsun bu konuda olsun fıkırlerını esırgemeyen yardımcı olan arkadaslara sonsuz tesekkur ederım...

Silverbullet
    Misafir
    Doğuş oto kadar şerefsiz bir yer gormedım bana ayrılan scirocco'yu daha fazla verdıgı ıcın baska bırıne satmıslar gıttım kavga ettım ama bosa ozel sıparıs almak ıstesem 6 aya yakın beklıcem ve fıyat 70 ı gececek yenı vergı ve vw euro kuru ıle valla kaç aydır araç almaya karar verıyorum bı turlu alamıyorum bu gun aksam ustu gıttım hondaya bi sinirle 1.6 125hp manuel aldım geçtim . Cuma gunu yetısırse plaka cıkacak ve cumartası de eıchbach 5cm, guzel bı 17 veya 18'' jant, cam fılmı ve on panjur alıcam bakalım inş. memnun kalırız 6 yıl 150.000 km garantı de aklımı celen bır sey oldu işler planladığım gıbı gıderse cumartesı aksamı resımlerını koyarım.
    207rc,leon konusunda olsun bu konuda olsun fıkırlerını esırgemeyen yardımcı olan arkadaslara sonsuz tesekkur ederım...
    Hayırlısı olsun hic sinirlenme kısmet deilmis demekki bende type-s almadan once s2000 alıcaktım esas s2000 almak istiodum ama babam 2.ele pek sıcak bakmıyodu sonra ikna eder gibi oldum o sıra bitane temiz s2000 bulamadım arabayı aldgm gunun ertesi bi suru temiz s2000 cıktı karsıma benim butceme gore kısmet bu isler kotu bi araba almadın kazasız belasız keyifle kullanman dilegiyle.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silverbullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hayırlısı olsun hic sinirlenme kısmet deilmis demekki bende type-s almadan once s2000 alıcaktım esas s2000 almak istiodum ama babam 2.ele pek sıcak bakmıyodu sonra ikna eder gibi oldum o sıra bitane temiz s2000 bulamadım arabayı aldgm gunun ertesi bi suru temiz s2000 cıktı karsıma benim butceme gore kısmet bu isler kotu bi araba almadın kazasız belasız keyifle kullanman dilegiyle.
    Tşk. hocam evet haklısınız her seyın hayırlısı ama sınırım bozuldu gene de elde deıl. Butun forumda benı yalancı tanıdı durmadan sunu alıyım, bunu alıyım dedım olmadı terslık cıktı inş. bu defa bi aksilik olmaz artık 500tl kapora bıraktım olmasın da yanı

Eyüp - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bu işler birazda kısmet , hayırlısı buymuş

CeM öZeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Tşk. hocam evet haklısınız her seyın hayırlısı ama sınırım bozuldu gene de elde deıl. Butun forumda benı yalancı tanıdı durmadan sunu alıyım, bunu alıyım dedım olmadı terslık cıktı inş. bu defa bi aksilik olmaz artık 500tl kapora bıraktım olmasın da yanı
    Canın sağolsun usta boşver bak keyfine Doğuş zaten her zaman her yerde kendini belli eden bi firma alıştık artık bu tür şeylere.Şu marka kalitesi ve her yönüyle güzel ama Allah o doğuşu kahretsin!

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Evet hayırlısı buymus haklısınız herkes dıyordu ınanmıyordum dogus konusunda ama gercekten kotu bır sey yaptıkları. Tşk'ler inş. memnun kalırız

ahmetuygur - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şakamısın ya 320 d beyaz m technic yolun sonu
    Alıntı hantypR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    sevgınıze layık olmaya calısacam

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)