eğer dediğin gibi scirocco kupon bir araçsa hayırlı günlerde kullan![]()
bencede scirocco yu tercih et cok keyifli kullanımı var goruntusunun guzelligide cabası ustelik otv kalkınca fiyatta artıcak azda olsa hayırlısı olsun.
sizin tarzınızı bilmiyorum ama ben sadece arkadan itiş olmasına bile 25.000TL fark veririm, sonuçta tarz farkları var...
1.4tsı motorda çok güzel amaalengirli bi motor, lineer güç grafikleri çıkartabilirsin..
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
bi xenon ve sunroof yoksa scirocco bildiğin std donanım demektir body kit vites topuzu falan para verilecek ve edecek donanım değildirler sadece aksesuardır xenonsuz spor koltuksuz sunroofsuz hiç bir esprisi yok o aracın..
a4 ün yakıt tüketimi fazla değil yani scirocco dan fazla değil ve tabikide 320d den fazla
ama bütçen dahilinde alacağın a4 ün donanımı bi hayli fazla olur bide 120 hp lik versiyonu alır isen bu sefer çok çok daha fazla donanımı olur + ABT chip ile 211 hp lik bi aracın olur..
ruhsata 1600 yazamazlar türkiyede satışa sunulmadı henüz 316d. Avrupa ülkelerinde emisyon üzerinden vergi alınması nedeniyle bmw bu 2 motoru çıkardı. motorlar genel olarak aynı yazlım ve bir kaç değişiklikle güçleri ve emisyon değerleri farklı...
sizin dediğiniz gibi düşük hacimli motora sahip ve dizel bir bmw bizim saçma vergi sistemimiz için rüya gibi olurdu gerçekten ama malesef henüz öyle bir bmw modeli yok..
Sciroccoya karar verdım.Yarın akşam ustu gıdıp aracı alıcam ama yaklasık 10 gun sonra elımde olacak sanırım...
hayırlısı olsun.. güle güle kullan aracını...
hayırlı olsun güle güle kullan arkadaşım.
Doğuş oto kadar şerefsiz bir yer gormedım bana ayrılan scirocco'yu daha fazla verdıgı ıcın baska bırıne satmıslar gıttım kavga ettım ama bosa ozel sıparıs almak ıstesem 6 aya yakın beklıcem ve fıyat 70 ı gececek yenı vergı ve vw euro kuru ıle valla kaç aydır araç almaya karar verıyorum bı turlu alamıyorum bu gun aksam ustu gıttım hondaya bi sinirle 1.6 125hp manuel aldım geçtim. Cuma gunu yetısırse plaka cıkacak ve cumartası de eıchbach 5cm, guzel bı 17 veya 18'' jant, cam fılmı ve on panjur alıcam bakalım inş. memnun kalırız 6 yıl 150.000 km garantı de aklımı celen bır sey oldu işler planladığım gıbı gıderse cumartesı aksamı resımlerını koyarım.
207rc,leon konusunda olsun bu konuda olsun fıkırlerını esırgemeyen yardımcı olan arkadaslara sonsuz tesekkur ederım...
Hayırlısı olsun hic sinirlenme kısmet deilmis demekki bende type-s almadan once s2000 alıcaktım esas s2000 almak istiodum ama babam 2.ele pek sıcak bakmıyodu sonra ikna eder gibi oldum o sıra bitane temiz s2000 bulamadım arabayı aldgm gunun ertesi bi suru temiz s2000 cıktı karsıma benim butceme gore kısmet bu isler kotu bi araba almadın kazasız belasız keyifle kullanman dilegiyle.
Evet hayırlısı buymus haklısınız herkes dıyordu ınanmıyordum dogus konusunda ama gercekten kotu bır sey yaptıkları. Tşk'ler inş. memnun kalırız![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)