Scirocco cok güzel ama o fiyat biraz fazla gibi.
Direk manuel 3.20d![]()
a4 1.8 tfsi en boşu 120 bg çok saçma bi motor ben sorduğumda 160 bg lik olanla tek farkı yazılım dediler bayide... aradada 3 4 bin euro fiyat farkı var ben olsam 1.8 160 bg para vermezdm 120 liğini alıp chiplerdim...
scirocco çok şan şöhret yaptı bu aralar ama 60 bin lira verilcek araba mı orası tartışılır...
320 d yerine 318 d de olabilir sanırım ondada 320 d ile aynı motor ama daha kısık yazılım varmış emin değilim ama bundan...
BMW çok var piyasa da yani bi caddeye inince kafadan 20 tane görmek şaşırtmıyor beni artık. Volkswagen grubu tercih ederim her şekilde yani Scirocco vereceğin paraya değer mi değmez mi bilemem görünüş açısından çokta güzel bir araba bence. A4 1.8 TFSI olmasa da A5 1.8 TFSI alabilirsiniz. Gerçi fiyat farkı ne bilmiyorum aralarındaki ama A5 çok daha mantıklı bir seçim gibi duruyor.
BMWAudi
![]()
Yanına yaklaştıgında hangisi seni titretiyorsa,içini kımıl kımıl yapıyorsa onu al.
NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE .
fiyatları aynı değilki nasıl karşılaştırsak..
scirocco ya salise düşünmeden koca bir çizik atıp geçtim..
320d pek ucuz değil normaldirde yani nihayetinda kategorisindeki en iyi motora sahip
dizel ihtiyacı merağı var ise hiç düşünülmez alınır
ama benzinli motorda ibre a4 ten yana.. 1.8t 120-160 hp 2.0 tfsi 211 hp bu motorlar gönül rahatlığyla seçilir..
bmw 3.20 ekonomi ve performans anlamında öne çıkar ama farklılık ve görsellik anlamında
Scirocco'yu tek geçerim.
bmw sıfır alırım paşa paşa binerim..
arabayı yüklemeyeceksen, BMW çok ideal , yakıt olayı çok güzel, gerçekten az yakıyor istediğin zaman![]()
Quattro...Torukcars ARGE & Kulvar.info.tr
Hiç düşünmeden 3.20D derim ama o arabayla yanlamakta biraz abest kaçar yer köşe başında yanlıyabilirsin kullandım felaket bi araç çok iyi gidiyor 177 hp olması lazım
Öncelikle Turgay sana sonsuz teşekkür ederim tel.'da konu aç dedim hemen açıp yardımcı oldun. Arkadaşlar en son 207rc ye karar vermıstım fakat bazı ailevi sebeblerden dolayı 207rc alma şansım kalmadı. Bana bu seçenekler sunuldu fakat 3.20d en boşu(jant kapaklı,manuel clıma vs. en bosu tek ozellıgı 2.0 motor 177hp turbo dızel 380nm tork) bu araç için 85.000tl fıyat aldım yarısını sımdı odeyıp yarısını 1 yıl sonra odeme ımkanı sunuyor borusan. Audı'ye baktım yakıt tuketımı ınanılmaz fazla. Scirocco'ya baktım elımızde araç yok dedi ama 1 tane ist.'da bulduk müdürler için falan olan özel bir seminer için getirtilmiş ekstradan body kitli vites topuzu vs. tamamen farklı orj. modifiyeli özel bir araç bulduk fakat fiyatı biraz fazla diğer scirocco'lara göre net 30.000€'yu buluyor. Şuan çok değişik düşünceler içindeyim ama %99 scirocco diye düşünüyorum. Bu arada scirocco 1.4tsı 160hp 118kw rcd 510 falan full donanımlı vs.(2 eksiği sunrof ve bi-xenon)
Vw 1.99 kur secenegı ıle 60 a bırakıyor aracı bmw de 85 'e ve arada ınanılmaz ozellık farkı var sızce 25.000 motora ve isme verılır mı ustelık bu kadar ozellıkten fedakarlık edıp aslında motora verıpte bısey olmuyor teknık verılerı scırocco ıle cok yakın hatta motoru bıraz acıldıktan sonra scirocco kısada daha iyi. Sizce bu durumda ne yapmalıyım...
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)