yok pejo-reno-honda vs almam diyor başka birşey demiyor :D
Printable View
yok pejo-reno-honda vs almam diyor başka birşey demiyor :D
gereksiz 1 takıntı yaw
Passat al ;)
http://www.sahibinden.com/2007_model...XQQdisplayitem
Valal Passat düşünürseniz fiyatta birşeyler yapabilirim , benim hedefimdeki arabadır.:)
Ağır ağır takılacaksan Jetta-Passat al.
Sportif Hatchback birşeyler düşünüyorsan Seat Leon 2.0TFSI 185hp ve ya FR200 al.
gereksiz 1 yazman ve aracın f7r olması nayt kids hanı hatırlattı nerden geldiyse aklıma:hahaha:
Edit: sen o sun o açtığın başlığa da bi baktım :D hahahah
http://www.techturkey.com/forum/yol_tutus_and_aktarma_ve_frenler/38537-helezonlar_.html
bence de en fazla golf gt al nekadr iyi sofor olursan ol ben cocugum oldugunda buyuk konusmiim ama colin mcrae olsun gene cok hızlı bi araba almam askere bile 20de bosuna cagırmıyolar,illa hızlı bisi alıcam diyosanda ve alman olsun illa diyosan corsa opc al derim o fiyata bulabılrsın satılık bulabılırsen araman lazım.
50 milyar düzeyine çık çıkabiliyorsan 01-03 3.30 Ci al :)
Sen de rahatla hem konforun tadını hem ivmelenmenin keyfini çıkar :)
Hem de baban sana sağlam alman aracı almış olsun u understand me ? :D
40-45 aralığı çok tahrik edici bir aralık :)
roadster var , coupe var , turbo var , 4 çeker var , yüksek güçlü dizel var...
var oğlu var...
öncelikle asıl amacı net belirlemek daha iyi olacaktır bence...
Forda alışmışsındır , değiştirme markatı focus st al bi tane . :)
http://www.sahibinden.com/focus_st_2...XQQdisplayitem
Tek önerim,GOLF GTI,manuel olsun :) Yükleme konusunda bullet /Oytun abiden bilgi alabilirsin.Önü çokkkk açık bir motor. DSG alma hatasına düşme eğer yüklersen şanzumanda vuruntu sorunu yaşarsın.Manuelini alırsan kesinlikle kafan rahat bi şekilde çok rahat sorun yaşamadan kullanacağın bir araç olacaktır.Tüketimide üzmez.Ama max 250 hp gibi değerleri düşünüyosan ve daha az tüketim değerleri yakalamak istiyorsan golf GT 170 hp idealdir. Ama unutma kim ne derse belki type-R belki cupra bi çok cevap gelecektir ama golf her zaman golf'tür ve ayrıcalıktır bunu her marşa bastığında anlayabilirsin... ;)
golf sahibi olmak niye ayrıcalık oluyomus merak ettim 10tane falan golf mu var acaba Tr de:D herkesin arabası guzeldir kendine,golfu cok seviyo da olabılırsın ama su arabalara ferrariymis gibi veya sınırlı uretilmis gibi konusmayalım lutfen;)ek olarak type-r veya cupra kullanan birininde sanmıyorum golfun marsına bastıgında vaybe nekadar farklı bisimis diyecigini:)not:golf kotu aractır demiyorum yanlıs anlasılmasın.
13 Yaşında golfe biniyorum GTI gibi bir ibareyi üreten markanın ürettiği eskilerden bir araba yani.Ben bir hondacı veya başka bi fanatik kadar rüyalarımı arabayla süslemiyorum ama inan volkswagenin sadece yazı butonundaki o anlam bile yetiyor bu araca yeteri kadar bağlı kalmaya.Bence donanım konfor ve sportifliğin kim ne dersen desin birleştiği en yüksek kaliteli araç golf GTI mı? golf GTI tartışmaya gerek yok. :)
golf GT.. bence hızlı araç alsın arkadaslar eninde sonunda hızlı bi arabaya binecek bu arkadas belli havasını atsın :)
Golf TSI (170hp) + manuel şanzıman senin için ideal bir seçenek hocam.:)