Motora parça temini vti önde ama daha ST'nin motorunun ne oldunu bile bilmiyorsun öyle mi ? İlginc...
Tercihim ST suyu çıktı artık vti'ın.
Printable View
neden 206 RC veya Clio RS değil de ST?
yeni yenidir kesinlikle st derim.ayrıca st için süpercharger hazır kit görmüştük 400 + hp
Valla 400+ hp biraz iyimser. 2.0 hacimde 384 alan var şimdi daha da fazla aldı ancak araçta kol piston yatak vs var. standart motorda 280 300 hp mümkün. 2.5 hacimde 500 gören var sc ile.
turbo imkanı da var daha yuksek rakamlar mumkun ancak maliyet ve yer kısıtı var biraz.
atmosferikte 2.0 dan 300+ mümkün. 2.3 ve 2.5 motorların blokları farklı biraz daha yüksek.
gözüme güzel geldi ST ondan bide etrafımda çok fazla fransız arabalarının bana gelmiyeceğini söyleyen insan var kız arkadasımın 207 sini bi hafta kullandım sağından solundan ses gelmeye basladı benım jazz vala köpek gibi tık ses yok narin araba sanırım fransız..
atmosferik 2.0 dan 300 + çok iyi ve yeterli bence
Şimdi Ömer kızmasın ama ben az yakan bir Ford görmedim. Dizel Fordlarda güncel veriyonları Peugeot motorları kullanıyor onlar o yüzden az yakabilir. :) VTI gerçekten az yakan bir araç. Güvenlikte ve alırken düşük km olayında gözle görülür açık ara ST önde. Konfor olarak ise aracın direk darbe emişini ele alırsan başa başlar. Ama koltuk konforu oturma pozisyonu konsol tazeliği felan dersen ST gene önde. Performans olarak 2.0 hacimde 150 hp spor bir araç için az gelebilir ama gözümüz 180-200 hp lere alışık olduğu için öyle. Ufak bir araca 150 hp gayet hızlı yapıyor arabayı. Sonuçta spor araç yapan fabrikalar rakipleri ile rollingde ne olur diye düşünmüyor. Gelelim kullanışlılığa. Vtec açsın diye bekleceğin VTI ile alt devir can sıkabilir ve şehir içi kullanımda sürekli vites ile oynaman gerekirken ST de durum çok daha farklı. Araç nerdeyse marşa bastığın andan itibaren tork üretiyo. Honda gibi devirlendikçe güçlenmiyo ama şehir içinde virajlı yollarda araç sollamalarında vitesle oynamak yerine her devirde hızlanmaya başlıyo. Ama işin diğer bir kısmı varki oda ST yi adım adım öne alıyor. Direksiyon tepkisi, yol tutuş ve frenler. Bunu sanırım anlatmaya gerek yok yukarıdaki arkadaşlar açıklamışlardır. ST bu konuda gerçekten çok ama çok iyi. Ve VTI bu konularda mağlesef zayıf.
Sürekli bastığımda ( ki dolaşmak için diğer arabamı süratli kullanmak için de st yi alıyorum) hiç 9.1 ortalamanın üzerini görmedim ST de. karışık kullanımda 7 8 sakin kullanımda 6 litre yakıyor. ancak vites oranları kısa olduğundan durum böyle yoksa 120 ile seyrederken tüketim artıyor oldukça.
bu arada hdi ve tdci motorlar ortak üretim ford versiyonlarında da ford kendi geliştirmelerine sahip. birebir aynı motorlar değiller.
Ankara trafiğini bilemiyorum. Ama sakinde 6 lt sabit hız ile alınmış değer sanırım. Ben İstanbul trafiğinde yakıt tüketimini görmeyi çok isterim. Bu arada kendi aracım az yakıyormuş imajı vermiyim. Sanırım Type-R'dan biraz fazla yakıyor RC'ler.
HDI ve TDCI motorların elektronik yönetimleri sensörleri ve araçların fizikler kaput altı özelliklerine göre emme ve eksoz manifoldlarında fark var.
Direksiyon rot kollarının açısı çok fazlalaşıyor o yüzden de sertleşiyor ve turu azalıyor. akslar da aynı şekilde açılı şekilde çalışmaya başlıyor. ayrıca sert oluyor ki st zaten sert biraz daha da sertleşince tutuş engebeli yollarda azalıyor. 3 cm alçaltma için geçerli bu söylediklerim. yaylar H&R markaydı bana uymadılar:) söktüm bende
benim bi arkadaşımda yanlış hatırlamıorsam vogland wardı ama kullanım falan rahattı. belki markadan markaya göre değişiyordur.
son paranı benzinciye yatırıp cebinde yannızca sigara çakmak ve telefon kaldıgı zaman o irade acayip güzel şekilde oluşuyor :D :D
haftada bir çıkarsam gunde bi depo bitiririm ya kesin :D