6 ıncı vitesim yok ama günde 100-150 km yapınca araba çok sık 5inci vites görüyo. Şehir içinde vede otobana pek çıkmam. :)
Printable View
6 ıncı vitesim yok ama günde 100-150 km yapınca araba çok sık 5inci vites görüyo. Şehir içinde vede otobana pek çıkmam. :)
aynen bende 100 km rahat yapıorum gunde 7 sayfanın sonucuna bakarsak sanırsam ST bana gore bi araba değil temiz bi vti bulup onunla ugrasmak daha mantıklı geldi bana
ya tabiki gönlümde vti var fakat 99da üretiminin bitmiş olması piyasada temiz ve düzgünün zor bulunması ve beni üzmicek bi araba istememde biraz farklı araçlara yonelmem gerektiğini düşündürüyo bu linkini gosterdiğim ST ilanda gayet temiz modelli ve hesaplı gorunuyor o yuzden sizin fikirlerinizi almak istedim.
Clio rs neden bakmıorsun ? 23.000 -24.000 tl ye sarı renkte vardı sanrım bırde lacıvert olan vardı...nedır ne deıldır bılmıorum fakat guzel gıden araclar...Cliolarda guzel araclar fakat dıreksıyon harıc:D neredeyse butun renolarda aynı dıreksıyon:D
Vtida guzel bı arac vergı olayı dusuk.parca sıkıntısı yok...Yol tutuşu basarılı bana kalırsa direksıyon capı bıraz sorun fakat alısınca oda sorun olmuor:D Servis olayı ucuz fakat bıkac hastalıgı var kronık senkromec sorunu hos artık rahat bulunabılınıyor parcaları bırde körük :D Görsel olarak sadece yay takımıyla cok guzel bı hal alıor ama temızını bulman bıraz zor...
vti cok güzel ama yeni yenidir herzaman bi araban daha varsa vti al oyna ugras senın eglence araban olsun yok tek araba olucak diyosan al 2007 model fordunu takıl guzelde gidiyomus hayatın rollinglerde gecmiyorsa eyer,gayet yeter bence sana,hayırlısı olsun.
Bence bakım masraflarını göz önünde bulundurursan (ki vti ne kadar az masraf çıkarırsa çıkarsın 150-200 bin km deki arabalardan herşeyi beklemelisin), st'nin 40-50 bin km ağır masraf çıkarmıcağını düşünürsek benzin maliyetinde aradaki ufak fark geçersiz kalacaktır.Birde 20-25 liralardan vti alıp satmak artık herkesin gördüğü kadar kolay değil,sonuçta o paralara clio rs,pejo 207 gt gibi arabalar düşmeye başladı bence elindeki paranı(tabi aracını satarsan) daha modern modelli if araçlara yatır.
ne zamandır vti kullanıyorsun? yanlış anlama kronik sekromenç sorunu demişsin de ben yıllardır öyle bişe görmedim kaçıncı vtı ım.. 96 model 167 binde aracımın orjinal akslerini daha 1 ay önce deiştirdim onuda önlem olsun diye deiştirdim hala sapasaglamlar.......... temizi de dolu piyasada ............
başından beri okuyorum vti için agza alınmayacak eleştiriler yapılmış.. herkeste bir iz bırakmış demek :D gurur duyuyorum küçücük yanlızca 1.6 hacimli aracımla:heyoo:
kronik senkromeci ilk defa duydum..
Tabiki ST ... Arada kaç yıl fark var, güvenlik,donanım olarak çok üstündür..Tip olarak da daha şirin bence. Mod konusunda Civic daha önü açıktır gibime geliyor.
kafana gore takıl hocam makarasınıda yaapabılırsın :)
2 senedır kullanıyorum aracımı...yeterı kadar yol ve km yapıyorum...en azından cewremdekı arkadaslarım bılır...3.wıtes cortlar dıe soylemedım oncekı mesajım kusuruma bakmazsın umarım bıraz cahılım bu konuda..Yıne affına sıgınarak soyluyorum servıse bu vıtes cortlamasından dolayı gıttıgım zaman denen laf ıdı bu kronık hastalık ws ws...neyse bakalım bıze boylesı denk gelmıs demek kı...
stock bi fieasta st ile vti geçebilmiş olan varsa görmek isterim...
benim aracımda hiç bir şey yokken hatta dandik bi filtre varken bile st yürüyememişti...
kusura bakmayında performans olarak st vtia rakip olamaz
Bana o yaşta üst kilometrelerde ki vtı'a yeni model bir araca göre o kadar para vermek işin açığı çok mantıklı gelmiyor.Ama aksine ST'yide savunmuyorum çünkü vergisi vesaire tüketimi ve 2.0 motor bir sport araca göre o güç biraz çağ gerisinde kalıyor.max 25.000 TL civarına bir araç almak istiyorsan ve performanstada önü açık bir araç istiyorsan golf 4 GTI (6 ileri versiyon 180 hp lik model)i tavsiye ederim.
ST bence ford-maniac olmadıkça alınması gereksiz bir araba.. rakiplerine göre hiçbir artısı yok..
Ben Fiesta'yı seçerdim.
forged
forge edilmis
forget unutmak