hondacıyım diyip vti typer arasında nasıl 2lemde kalıyorsun:)
Printable View
hondacıyım diyip vti typer arasında nasıl 2lemde kalıyorsun:)
aralıkta asker kısmetse kısa donem gider buyuk ıhtımal yaza alır babası
olm kafana b16 yı fırlattırma git hemen memet emmiye çök alsın giderkende emin ellere bırak anahtarı (misal bana) yarın görecem kapının önünde yoksa kırarım camları :D
type r al bıraz fazla wer temız al sıkıntı olmaz yanı..
1.6 200hplere noljak peki:D hayalmi kaldı:)
tayyar yakısır sana
Herkesden farklı bisi solemiycem bende:) babanıza helal olsun size de hayırlı olsun simdiden,ins bulursunuz temis istedginiz gibisini.
bnce vti ...
Al tayyarı bak keyfine :D
Type-R al :icon_tup:
Adam gibi kullandıktan sonra arabayı üzmedikten sonra başına o kadar masraf açmaz.
Şanzuman sorunu yaşayaların çoğu çatur çutur acımadan vites atanlar genelde :)
Tabi ilk once temiz güzel bi araç bulmaya çalış.Baba mantıklı konusmus :) Askerdeyken araban o kadar yatacak hem koy ilanını satmaya çalış biran once askerdeyken satılır hem belki :)
Mod parçası derken vtec e egzos header filtre yapmadınmı? ee aynısını typer a da yapıcaksın aynı para :D tek pahalı parca kalıyo geriye oda kpro :)
Şimdiden hayırlısı olsun
düşünmene gerek yok kamer tayyar' dan devam et:)
al typer ı olmadı satarsın ;)
olm eger type-r a gecersen hakketen sana cok laf ederim dilimden kurtulamazsın :D
Sebebi arabalarla ilgili degil bi modifiye yapacagın zaman ben yapma degmez felan dedigimde haklı olarak hevesimi kırma diyordun cunku tutku bu araba isi biz arabalara sadece arac olarak bakmıyoruz bazen eskiye yeniye paraya bakmaz bu isler.Az bozmadın beni:D
Sen şimdi al da gör type r ı neler olur sana modifiyenin m sini yaptırmam benim gibi orjinalci takılırsın :D
bu arada verdık ılanı bakalım :)