Başka araba zor :) akşamda zor bakalım :)
Printable View
Başka araba zor :) akşamda zor bakalım :)
Arkadaş ne yapıyorsun bütün gün gercekten merak ediyorum.
Type R parçası korkunç pahalı olan sadece ismiyle gönüllere taht kuran bir araç :) sana tavsiyem arabanın kıymetini bil..Type R ile uğraşma modifiye parçası yok denecek kadar az ve pahalı.Stock kullanıp incik boncuk ile görsel modifiye yapacaksan Type R güzel makina ama motora dokunamıyosun parça sıkıntısı var benden söylemesi..34000TL ye 2005 Type R aldık arkadaşa 25000 TL para yedi araba....yaptıgımız modifiyede piston kol ve şanzuman karar senin.....
bir buçuk senedir TypeR e biniyorum allaha şükür ne şanzıman,motor,yürür ünde hiç bir sıkıntı yaşamadım.bana göre çok sorunsuz ve parçasıda öle pahalı vs degil.arabamın motor içi tamamen stoc supercharger ile kullanıyorum 303hp.bence bu paralara bu kdr az yakan ve bu performans yok.Ben arabama aşıgım.:)
kamer 30 dıosun ne aldın okadar merak ettım arabanın tum mekanını servısten sıfırladın galıba yada kasko sigorta muayene benzın bunlarıdamı masraf sayıyorsun:)
300whp aldılarsa normal yasin :)
m3 tokatlarsın :D m3 tokatlarsın ama stock m3 tokatlarsın n/a m3 görmek istemezsin yasssin :D
neyse konuyu ben hiç etmiyim arkadaşın..
babanın typer alırız demesi büyük şans :) askerlikten sonra bence R..