Ana kactan verdin da sahibinden e giremiyorum ben merak ettim.kimsenin aklına gelmemiş ama babanın hain bi planı olmasın bu arabasız kalma bizim Alper in basına gelmisti de :D
Printable View
Ana kactan verdin da sahibinden e giremiyorum ben merak ettim.kimsenin aklına gelmemiş ama babanın hain bi planı olmasın bu arabasız kalma bizim Alper in basına gelmisti de :D
İyi hayırlı satışlar arayan pahalı gelen olursa 21 e benim kini söylersin.(bu arada yaysız modifiyesiz vti yok diyenlere selamlar olsun.Hiçte olmadı)
valla bende type-r almaya karar verdım ama bı turlu alamıyorum cunku durmadan fıyatlar dusuyor buda benı hem korkutuyor hem dusunduruyor (biacıdan guzel ) ama bugun aldıgım arabayı 1 yıl sonra satmaya kalktıgında cok fazla zarara yol acıyor
ben bu sene alcaktım seneye almayay karar verdım sımdılık aldım bı 1.4 ıs ınceden bınıyoz ıste :D
şimdiden hayırlı olsun sen sat vti belli olmaz anadan doğma turbolu denk getirirsin ;)
yaw ölmlü dünya bosverıp almak yaşamak lazım:) cok kasma sende kafana uyarsa al gitsin nolacak:) 5 mılyar zarar et keyfını cıkar.herseyden kar elde etmek ımkansız.bana bu arabanın malıyetı 30u gectı :)
saoalsın dostum gırdık bakalım bi işe hayırlısı olur ıns.:)
o değilde accente bınerken hayal gelıodu bole araçlar vay be :)
Benım baba'da dıo sat bunu ustune 150 -160 koy m5 al dıoda Ben memnunum :D
Abı sacmalama bence Hemen al typeR'ı
Artık yavas gelmeye baslamadımı zaten vtec sana ?
hatırlıyom 1.4 vtec den sonrasını :) UL ye baka baka iç çekerdik :D aslında bendemi bi fantezi yapsam. aynı şekilde benımde yapcak bişeyim kalmıyo egr+kat iptali ile
yeni araba bi kere.. kaç yıl ileriye gideceksin. bence düşünmen bile hata
vergisi dışında bir fark olmaz kardeşim hayırlısı neyse o olsun;)
babaya alkış ben desem baba tayyar alacam dememle levleyi aynı anda hissederim kafada :D:D:D inş. hayırlısı olur hiç düşünme bile ;)
babama 4 yıldır type-r die yalvarıyorum en son bi FN2 buldum tam alacaktım yine vazgeçti :D
sen bence al type-r ını baban caymadan ;)
benim babamıda ikna edip t-sport aldıra bilsem ^^
Bence sat aracı paranı sakla yakında typer alırsın o paralara gibi geliyor.