hondacıyım diyip vti typer arasında nasıl 2lemde kalıyorsun![]()
olm kafana b16 yı fırlattırma git hemen memet emmiye çök alsın giderkende emin ellere bırak anahtarı (misal bana) yarın görecem kapının önünde yoksa kırarım camları![]()
1.6 200hplere noljak pekihayalmi kaldı
![]()
tayyar yakısır sana
cok merak edıyorum ve soruyorum ?
sanal alemın kablosuz delıkanlıları klavyenın hangı tusu ates edıyor ? ?
tuned by : gürsel canpolat (16ec813)
Herkesden farklı bisi solemiycem bendebabanıza helal olsun size de hayırlı olsun simdiden,ins bulursunuz temis istedginiz gibisini.
Adam gibi kullandıktan sonra arabayı üzmedikten sonra başına o kadar masraf açmaz.
Şanzuman sorunu yaşayaların çoğu çatur çutur acımadan vites atanlar genelde![]()
Tabi ilk once temiz güzel bi araç bulmaya çalış.Baba mantıklı konusmusAskerdeyken araban o kadar yatacak hem koy ilanını satmaya çalış biran once askerdeyken satılır hem belki
Mod parçası derken vtec e egzos header filtre yapmadınmı? ee aynısını typer a da yapıcaksın aynı paratek pahalı parca kalıyo geriye oda kpro
Şimdiden hayırlısı olsun
Wagon 911 / Ibiza Cupra / Polo GTi
olm eger type-r a gecersen hakketen sana cok laf ederim dilimden kurtulamazsın
Sebebi arabalarla ilgili degil bi modifiye yapacagın zaman ben yapma degmez felan dedigimde haklı olarak hevesimi kırma diyordun cunku tutku bu araba isi biz arabalara sadece arac olarak bakmıyoruz bazen eskiye yeniye paraya bakmaz bu isler.Az bozmadın beni
Sen şimdi al da gör type r ı neler olur sana modifiyenin m sini yaptırmam benim gibi orjinalci takılırsın![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)