335 almayı dusunuyosan infiniti g37 de dusun derim,evo mu 335mi alayım dersen evox cok guzel araba ama 335 daha guzel.
335 almayı dusunuyosan infiniti g37 de dusun derim,evo mu 335mi alayım dersen evox cok guzel araba ama 335 daha guzel.
arkadas sen ncmyi gectikten sonra taktın bana sanıyorum=)))) valla denemicem typarlarla daha söz.
bildigin stok gectim hafif volantımda yoktu üzerinde aracın debriyajımda kacırıyodu elektrikli ısıtmalı koltugumda uzerimdeydi.zaten hafifletme adil olmaz evoda 1560 kg
manifoltu takalı 1 hafta anca oldu ve kimseyle denemedim merak ediyosan ayrıca chip hiç yabtrmadım ama dusunuyorum kısmet.
BOZBEY
bu kadar alınma taktıgım yok, özgür evox denersınbızde gelır görürüz,özgür ıyı yurutur evo yu
sordum sadece sokuk gezıyodun ya ondan dedım, merak ettım, bu arada sen, bı typer gectıysen ben 7 tane m3 gectım merak etme
bende bu arada 5tane e36 bındım
7sene once bende sokuyodum e36 yı sokune ıyı yurur bılırım
))) senın arkadaşların ozaman derdı bana bmw sokulurmu dıye sımdı kendılerı söküyo
![]()
stock mr sst (en ağır evo x) ile e36 m3 (jantları küçülmüş ağırlık atılmış) denedik öle boy boy ayırma vs. söz konusu asla değil m3'ün istediği hız ve devirde bastığımızda 200 üstünde geçiyor ve 2-3 boy önünde 240-250'ye kadar gidiyorlar.
Tabi evo sahibi olarak p.ştluk yapıp 40'da veya 60'da kötü bi zeminde falan denemeye çalışmadım ve arabamda bass dahil herşey yerli yerindedir.
40 veya 60'da kötü bi zeminde basarsak m3'ün önce aradaki 10 boyu kapatması gerekiyor![]()
çeşme otoban düzlükte 285 gördüm önüme araç çıktı daha gidermiydi gitmezmiydi bilmiyorum ama en başta izmir benzini istanbul'a göre daha kaliteli.
doğrudur radissonda kalıyorum hep.
sst manuelden bi parça hızlı değil stock olarak sadece mr versiyonda yazılım farkı var çok çok az olarak ağırlığı dengelemek için sanırım.
normal jantların normal ağırlığın ile özgürün sst ile denersen burda biçok kişi görmüş olur soru işaretleri kalkar. özgürde yazmış denemesi bedava diye.
tabi buralara yolun düşerse deneyebiliriz. stock 63 yerine 65mm egsoz var bunu yazayım çünkü bazılarını 65mm'lik egsozu dolu veya modifiye olarak görüyo![]()
220'lere kadar ewo alır ama sonra hacimden bmw gelir-geçer-gider![]()
Arkadaşlar kimse çakallık yapıp yazılımınla oynanmış evoyu çıkarmasın bmw karşısına. Din kardeşiyiz kim arabasına ne yaptı biliyoruz, kim arabasının eksozunu 63 den 70 küsürlere çekti onuda biliyoruz. Bu tip oynamalarla turbo aracın nolduğunuda gene az çok biliriz. m3 e sanayi işi eksoz yaparsın 10 hp bile alamassın. Kaldıki olay m3 de değil... 335i de stok evoda stok ne alem olur deniyor??
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
tarkan yazılımla ahım şahım uçmuyor evo bkz. benim araçegsozla ne olur bilmiyorum onu da haftaya ögrenicem
stock evo&335 denemeden ben sana 335 alır demiştim sen hayır o kadar rahat değil demiştin ben genede e92 m3'ten bile şanslı görüyorum 335 sonuçta twin turbo hacimli bi araç.... Ve evo ağırlık avantajını x ile kaybetti.
Sana bişi demiom kanka. Ama bak denemeden egsoz ve yazılım yaparsan yemin ederim dükkanın önüne çingeleri yığarım camını patlatırım
Haftaya deneyelim aramızda![]()
www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz
len 20 senedir kuruçay tenekelide çalışıyoz çingenlerden zarar gelmez
dün yazılım yapıldı ama özgün egsoz yok araba çok kasıyo dedi özgürünkine göre kötü dedi haftaya 76'lık yaptırcam gürkayda
ama yazılım elimizde istediğimiz saniye stock haritaya geçiyoruzister yazlımlı ister yazılımsız nassı istersen
aramızda gazı olan olmadığına göre sıkıntı yok tako....
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)