User Tag List

Sayfa 4/6 İlkİlk ... 23456 SonSon
97 sonuçtan 58 ile 76 arası

Konu: EVO X vs 335i

Silverbullet
    Misafir
    335 almayı dusunuyosan infiniti g37 de dusun derim,evo mu 335mi alayım dersen evox cok guzel araba ama 335 daha guzel.

TechTurkey M_PROJECT - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Silverbullet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    335 almayı dusunuyosan infiniti g37 de dusun derim,evo mu 335mi alayım dersen evox cok guzel araba ama 335 daha guzel.
    g37 ne evo ile nede 335le kiyaslanir hatta g37s i bile kiyaslayamazsin , cok hantal bi araba , beklendigi kadar hizli degil malzesef .
    Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Gariban Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    yaa sizin bu evo x un plkası yada sahibi kim tanıyormuyuz
    evo benim kardeşimin plakayı özelden atarım sizinkileride merak ettim neler var neler yok biz şimdi bikac bişeler sipariş ettik 2 haftaya gelirler umarım bu arada dixi kullanıcı adı evox sahibinin oda gerekli bilgileri verir size yani siteye uye.
    BOZBEY

cembozbey - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı BMK TypeR Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    e36 286 lık m3 le gecıyoruz dıyosunuzda evox u, 100-150kg arası sokuk haldemı m3 yoksa stok haldemı yoksa manıfolt+chıp+egsoz+hafıletme mı var bılgılendırısen sevınırız nasıl gectıgını
    arkadas sen ncmyi gectikten sonra taktın bana sanıyorum=)))) valla denemicem typarlarla daha söz.
    bildigin stok gectim hafif volantımda yoktu üzerinde aracın debriyajımda kacırıyodu elektrikli ısıtmalı koltugumda uzerimdeydi.zaten hafifletme adil olmaz evoda 1560 kg
    manifoltu takalı 1 hafta anca oldu ve kimseyle denemedim merak ediyosan ayrıca chip hiç yabtrmadım ama dusunuyorum kısmet.
    BOZBEY

BMK TypeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadas sen ncmyi gectikten sonra taktın bana sanıyorum=)))) valla denemicem typarlarla daha söz.
    bildigin stok gectim hafif volantımda yoktu üzerinde aracın debriyajımda kacırıyodu elektrikli ısıtmalı koltugumda uzerimdeydi.zaten hafifletme adil olmaz evoda 1560 kg
    manifoltu takalı 1 hafta anca oldu ve kimseyle denemedim merak ediyosan ayrıca chip hiç yabtrmadım ama dusunuyorum kısmet.
    bu kadar alınma taktıgım yok, özgür evox denersın bızde gelır görürüz,özgür ıyı yurutur evo yu sordum sadece sokuk gezıyodun ya ondan dedım, merak ettım, bu arada sen, bı typer gectıysen ben 7 tane m3 gectım merak etme bende bu arada 5tane e36 bındım 7sene once bende sokuyodum e36 yı sokune ıyı yurur bılırım))) senın arkadaşların ozaman derdı bana bmw sokulurmu dıye sımdı kendılerı söküyo

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı M_PROJECT Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    335 alir her kosulda , yazilim yaparsan da yine 335 onde olacaktir

biz denedik her koşulda değil 230 dan sonra 335 alıyor 4 araba kadar.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı EKEray Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    evo x i bizim burda 286m3 boyboy ayırıyo stock vs stock 335 te m3 ü geçiyo hmmm doğanın dengesi bozuldu ozaman

http://en.wikipedia.org/wiki/BMW_N54
    n54 makineside 25hp yi düz yazmıştım kulaktan dolma. 20hp miş fark

stock mr sst (en ağır evo x) ile e36 m3 (jantları küçülmüş ağırlık atılmış) denedik öle boy boy ayırma vs. söz konusu asla değil m3'ün istediği hız ve devirde bastığımızda 200 üstünde geçiyor ve 2-3 boy önünde 240-250'ye kadar gidiyorlar.
    Tabi evo sahibi olarak p.ştluk yapıp 40'da veya 60'da kötü bi zeminde falan denemeye çalışmadım ve arabamda bass dahil herşey yerli yerindedir.
    40 veya 60'da kötü bi zeminde basarsak m3'ün önce aradaki 10 boyu kapatması gerekiyor

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı tolga900 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    biz denedik her koşulda değil 230 dan sonra 335 alıyor 4 araba kadar.
    arkadasin belirttigi kosullarda 335 alir , stock ve tuned seklinde.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı ahk Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stock mr sst (en ağır evo x) ile e36 m3 (jantları küçülmüş ağırlık atılmış) denedik öle boy boy ayırma vs. söz konusu asla değil m3'ün istediği hız ve devirde bastığımızda 200 üstünde geçiyor ve 2-3 boy önünde 240-250'ye kadar gidiyorlar.
    Tabi evo sahibi olarak p.ştluk yapıp 40'da veya 60'da kötü bi zeminde falan denemeye çalışmadım ve arabamda bass dahil herşey yerli yerindedir.
    40 veya 60'da kötü bi zeminde basarsak m3'ün önce aradaki 10 boyu kapatması gerekiyor
    top speed ne gidio senin evo ? yani kac gordun simdiye kadar ?

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çeşme otoban düzlükte 285 gördüm önüme araç çıktı daha gidermiydi gitmezmiydi bilmiyorum ama en başta izmir benzini istanbul'a göre daha kaliteli.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çeşme otoban düzlükte 285 gördüm önüme araç çıktı daha gidermiydi gitmezmiydi bilmiyorum ama en başta izmir benzini istanbul'a göre daha kaliteli.
    iyi gitmissin o ruzgarda sanirim bi kac kez gordum ben senin araci ilicada simdi baktimda fotolara plakadan hatirladim .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    doğrudur radissonda kalıyorum hep.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı 325İX Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bencede yazılımlı da olsa 335 gecmesi gerekiyo,
    e36m3 286 evox'u geciyor.evo manul.sst ile denemek istiyorum aslında bi parca daha hızlıyms manuladen
    sst manuelden bi parça hızlı değil stock olarak sadece mr versiyonda yazılım farkı var çok çok az olarak ağırlığı dengelemek için sanırım.
    normal jantların normal ağırlığın ile özgürün sst ile denersen burda biçok kişi görmüş olur soru işaretleri kalkar. özgürde yazmış denemesi bedava diye.
    tabi buralara yolun düşerse deneyebiliriz. stock 63 yerine 65mm egsoz var bunu yazayım çünkü bazılarını 65mm'lik egsozu dolu veya modifiye olarak görüyo

serhat_R - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    220'lere kadar ewo alır ama sonra hacimden bmw gelir-geçer-gider

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Arkadaşlar kimse çakallık yapıp yazılımınla oynanmış evoyu çıkarmasın bmw karşısına. Din kardeşiyiz kim arabasına ne yaptı biliyoruz, kim arabasının eksozunu 63 den 70 küsürlere çekti onuda biliyoruz. Bu tip oynamalarla turbo aracın nolduğunuda gene az çok biliriz. m3 e sanayi işi eksoz yaparsın 10 hp bile alamassın. Kaldıki olay m3 de değil... 335i de stok evoda stok ne alem olur deniyor??
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarkan yazılımla ahım şahım uçmuyor evo bkz. benim araç egsozla ne olur bilmiyorum onu da haftaya ögrenicem
    stock evo&335 denemeden ben sana 335 alır demiştim sen hayır o kadar rahat değil demiştin ben genede e92 m3'ten bile şanslı görüyorum 335 sonuçta twin turbo hacimli bi araç.... Ve evo ağırlık avantajını x ile kaybetti.

TaGo - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    78 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Sana bişi demiom kanka. Ama bak denemeden egsoz ve yazılım yaparsan yemin ederim dükkanın önüne çingeleri yığarım camını patlatırım

Haftaya deneyelim aramızda
    www.plasti-dip.com adresimizden tüm yeni ürünleri görebilir ve taksitli alışveriş yapabilirsiniz

Post Thanks / Like
    Mentioned
    10 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    tarkan yazılımla ahım şahım uçmuyor evo bkz. benim araç egsozla ne olur bilmiyorum onu da haftaya ögrenicem
    stock evo&335 denemeden ben sana 335 alır demiştim sen hayır o kadar rahat değil demiştin ben genede e92 m3'ten bile şanslı görüyorum 335 sonuçta twin turbo hacimli bi araç.... Ve evo ağırlık avantajını x ile kaybetti.
    komple egzozsuz yazilimla cok bisi alamazsin zaten egzoz la birlikte basinc acarsan tatminkar olacaktir .

Post Thanks / Like
    Mentioned
    11 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    len 20 senedir kuruçay tenekelide çalışıyoz çingenlerden zarar gelmez

dün yazılım yapıldı ama özgün egsoz yok araba çok kasıyo dedi özgürünkine göre kötü dedi haftaya 76'lık yaptırcam gürkayda

ama yazılım elimizde istediğimiz saniye stock haritaya geçiyoruz ister yazlımlı ister yazılımsız nassı istersen aramızda gazı olan olmadığına göre sıkıntı yok tako....

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)