:) ..
corsa gsi istiyorum bende :) o kadar zevkli .
Printable View
:) ..
corsa gsi istiyorum bende :) o kadar zevkli .
ben sürdüm bundan, 1.4 arabalar kadar gidiyordu. gayet sarsmadan ilerliyor. aheste aheste....
yine 106 gti diyorum, devir kadranı çılgınlar gibi dönsün..
işin özü en kötü stock 106 gti sahibi olan, o tadı alan adam, buna dönüp bakmaz.
bende 96 gsi kullanıyorum fiyatına göre gidişi ve biraz oynarsan dıs gorunusu gayet iyi. motoruna ufak el atarsan gti la rahat rahat yurursun
bundan 5 sene önce 106 mı corsamı deseniz 106 derdim ama şu anda kesinlikle ve kesinlikle corsa diyorum...98 model mavi renk sunroof lu bulup bi tüp takıcaksın iyisinden sonrada hayatın tadını çıkarcaksın..derdi yok tasası yok sorunu yok ama şu an dediğim corsayı alabileceğin rakama bi 106 alsan hayattan sogursun.
bide şu var... corsa gsi , oynanmamış ve peugeot 106 gti kadar piyasa arabası değil.
stokda ne olur ne olmaz bilmiyorum. denemedim.
denediklerim arasında vtec2,focus1.6,astra 1.6 cinsi arabalar vardı.
neyse;temiz corsa gsi olsun taştan olsun.
kağıt gibi fransız mı , panzer gibi alman mı ?
iç kaliteye girmiyorum bakın.
parça dayanıklılığına da girmiyorum.
he diyecekler şimdi , kim götürüyor rollde dragda ...
oynanmış GSI caddelerde gezmiyor.
draglarda,rallilerde boy gösteriyor ;)
siz ; tepeli piston,manifold,dereceli egzantrik,ayarlı kasnak,kısa şanzıman,beyin operasyonlu,chipli,hafifletilmiş.....vs.... GSI gördünüz mü hiç ? yarıştınız mı ? yürüttünüz mü ? bunların cevapları verilsin ...
hatta konu geyik olmasın diye , ö.m dende bilimum mail alabilirm ;)
saygılar.
yok zır stok fab. çıkışı gibi :)
bide ; 106 gti'ı baz almıyorum ...
bence 106 gti'dan 1 gömlek üstün.kalitesine,işçiliğine ... gideri her arabanın var, yükle yükle bitmez.
106 gti - corsa gsi karşılaştırması çok olur - olucaktırda.
"bir arabadan ne istediğiniz önemli".
97 model Tigra isteyen var mı? 13 bin km de :eek: ama sunroof yok ve sarı :)