se®k@n Nickli Üyeden Alıntı
Yanlış anlama da, ben bugüne kadar kaç tane arabam stock diyen 106 sahibi gördüm. Hepsinde en kötü chip, vs vs vardı...
Artık 106 için stok demek; en kötü chip, kısa vs demek bence Türkiye sınırları içerisinde...
Gerçekten stok oğlu stok 106 sahiplerinin de zaten bu tarz şeylere bulaşacağını sanmıyorum. Arabalarına o kadar iyi bakıyorlar ki.... Gazlarken bile kıyamayanlar var... O adamın 106 sına stok demesine inanırım ben sadece...
Karşılaştırma konusuna gelince: (Kendi arabam Peugeot, iki tane kardeşim kadar yakın insan 3 tane Corsa Gsi aldı bugüne kadar, ikisi hala bizde)
Corsanın piyasası 6-10 lira arası, 106 lar 13 liralardan başlıyor.
Malzeme kalitesi, parça dayanıklılığı, fiyat performans olarak, vs vs kesinlikle Corsa çok çok önde bana göre.
istanbulda olsan bi kahve içelim derdim abim :) ;)
CORSA GSI ...
Yani bi 106 ya 13 lira verip, ıvırıyla zıvırıyla uğraşana kadar, Gider 7-8 liraya Corsa alır üstüne 6 lira harcar her türlü 106 ile yürürüm. (Benim mantıgıma göre)
Ya da forumdaki gibi, en kısa yoldan 2.0 motor koyarım. En fazla 106 parasına mal ederim, vs vs...
Yanlış anlama, sana karşı değil genel olarak yazıyorum bunları. Sadece senin mesajından alıntı yaparak cevapladım.