Abi ben pazarlığı yaptım o fiyattan çok daha düşük :)
Kazası boyası yok dedi canli görmek istiyorum illa bu olacak diye bir şey yok söylenen gibiyse alınir bence
Printable View
Kazası boyası yok dedi canli görmek istiyorum illa bu olacak diye bir şey yok söylenen gibiyse alınir bence
carsa gsi güzel huzurlu bır arabadır
1500 tl bır masrafla standart 106 gtı kadar gıder keyıflı bır hal alır yol tutus olarak esnek bır yapıya sahıp arkası kolay gelır frenlerı hıssısdır fakat abs gırınce güzel lastık varsa ıyı durur
fıltre sesı cok guzeldır motoruna kolay kolay bısey yapamassın
herkese iyi forumlar, bende gsi alarak aranıza katılmış bulunmaktayım aracım 98 gsi 211 binde yanlız aracımda şöyle bi sıkıntı var aracımın kalkışı iyi değil seri kalkmıyor ancak uzaması güzel ve araç fazlasıyla yaylanıyor birde vites atarken sanki komple şanzuman inecek gibi oluyor bilen bi abim kardeşim var ise cevaplayabilir mi saygılar.
Aracım stock eklenti olarak bugün açık hava filtresi koydum alt devirlerde bariz bi rahatlama oldu güzel uzuyor, yaylarımda stock bi tek arka yayların bir bakla arasında takoz var. Bide bu motorun esneme payından dolayı olabileceğini düşündüm ben zaten vitese direk uzun bi demir geliyor motordan onun için olabilir mi acaba viteste gidip gelme
valla çok metedildi senelerce ama ben daha hızlı yürüyen corsa gsi görmedim.Swift efsanesi gibi oda ufak sınıfında hızlı ama en hızlı falan değil.. Temizi bulunursa güzelce binilir.
Aydın abi turboladı abi bi tane şu anda turbolu güzel yürüyenlerden o var. Eskilerden EFS var, şu an yatıyo ama geri dönecek sanırım. Stock olarak güç alamazsın ama yüklendikten sonra çok güzel işler yapıyor. Benim sattığım araçta şu an yükleniyor, temizleri çok yok olanlarda ulaşılabilir rakama hala alınabiliyor.