Bu arada 106gti ile yapılan kıyas, fiyatına oranlı olduğu sürece gsi dan yanadır, tabiki bi tarafta boncok gibi gsi öte tarafta gti olsa 106tercih edilir. De 7-8 liralık gsi ile 15liralık gti ı kıyaslamak elmayla armut oluyo sanki
Printable View
Bu arada 106gti ile yapılan kıyas, fiyatına oranlı olduğu sürece gsi dan yanadır, tabiki bi tarafta boncok gibi gsi öte tarafta gti olsa 106tercih edilir. De 7-8 liralık gsi ile 15liralık gti ı kıyaslamak elmayla armut oluyo sanki
Konuyu hortlatıyorum kusura bakmayın. 15-16k bütçeye 98 gsi arıyorum. Şu piyasada bu araçlara kaç verilir? Genelde düzgünleri 16-17 civarı takılıyorlar ve hiç pazarlık bile yapmayan inatçı bir satıcı kitlesi var.
edebilicek arabalar mevcut o paraları amcadan teyzeden 80-90k da gsilar eder stock olarak ederi 98 model gsi max 15 eder aslında gözümde daha degerliler ama olsun
Hort...
Konuyu baştan sona okudum bi yerden sonra 106-gsi kavgasına döndüğü için hiç bir şey anlamadım :D
1 hafta içinde gsi bakmaya gidicez 94 model, adam bir övdü bir övdü arabasını kararımızı verdik bizde bakalım hiç olmazsa dedik. Ne de olsa yakın buraya gidip bakmaya değer diye düşünüyorum.
İlk sorum 94 gsi alınır mı. (mod lama gibi hiç bir düşüncem yok.)
2-) kronik arızası var mı bu modellerin
3-) bütçe ***** corsa gsi alabilecek kadar bunun yerine alternatifiniz var mıdır.
4-) km LPG de kaç yakar bazıları üzer falan demiş ama 30 krs sakın kullanımda geçmediği sürece sıkıntı yok benim için
Şimdiden teşekkür ederim cevaplarınız için.
Benim bildiğim en kronik sorunu akışmetredir dikkat edilmesi gereken ama bana göre doch motorsa LPG'li hayatta bakmam he birde aklıma gelen başka bi olay ise ön tamponu ve sisleri sağlam mı daha fazla bilgisi olan yazar benim bildiklerim bunlar hayırlı olsun şimdiden ....
corsa gsi sahibi değilim ama zamanında çok corsa gsi aradım.Eski opelci olaraktan şöyle söyleyim ;
-94 gsi'nın temizi 5'i geçmez.temiz dediğim orginal 94 body sislerine kadar nizami duracak felan.Modlama düşüncen yoksa 98 gsi bakman daha iyi.En azından benim için ya 94 yada 98 idi.Kronik olarak akışmetre-oksijen sensorü gibi tipik opel sorunları vardır.İyidir hoştur eğlenceli araçtır.ama lakin dediğim gibi kurcalanmamış gsi ise al yoksa uğraşır durursun.Hele dünkü orta sınıf gsilar bugün 15-16 olmuş,şöyle 3-4 ay piyasayı takip etsen çoğu aracın ne olduğunuda bilirsin zaten.
Kaporta düzgün gibi duruyor en azından resimler de öyle. 98 lere de aşırı Faiş rakam çekiyorlar ona vereceğime 1.3 ctdi alırım diyorum onunda hususi olanı bulmak mesele ya da çılgınlık yapıp bogulcaksak denizde boğulayım diyorum. astra gsi bakayım diyorum da ocagimiza incir ağacı diker şimdi :D
Abi yani bütçe zorlasam 14k olan parayı arabaya yatirmayayim 12 13 bir şey alıp sigorta ıvır zıvır yapayım diyorum.
Konu hakkında bilgisi olan yok mu hiç.
Kullanıcı yorumu falan :) 2. El de nasıl bunlar
Valla dostum benim bildigim kadariyla temiz 94ler yani efsane motorlu gsiler pek kalmadi gibi. 98 modellerin gidisi 94ler kadar iyi degil ama temizi de uzmez diye dusunuyorum. Ben cok arastirdim bulamayinca gittim clio sport aldim, gsi kadar gitmese de keyifliydi.
12-13 liraya alacagin gsiden pek hayir gelecegini dusunmuyorum acikcasi. Araba fiyatlari zaten almis basini gitmis, bu fiyatlara 2-3 sene once megane coupe aliniyordu. Alternatif olarak twingo alabilirsin, gitmez belki ama hic degilse keyif verir, ustunu acar gezersin.
Abi bakalım artık teşekkür ederim yorumun için olmadı başka bir şey bakıcam. Ama görmeye gidicem içimde ukte kalır yok sa
Sağol abi yardımların için. :) hepimizin hakkında hayırlısı olsun.
Araba araba diye öldüm abi valla ya 2.5 senedir biriktiriyorum kendi imkanlarimla para biriktirdim bir şey yapmak istiyorum belki nasip olurda temiz çıkar tadını alırız bu zevkin :)
ilk aracım 97 corsa gsi dı. deri döşemelerine vurulup almıştım ama eski sahibi çok iyi bakmamıştı. birde üstüne çakal bir ustayla işi götürmeye çalışınca ortalama 3-4 ayda bir masraf çıkartıyordu.
2 defa bobin-buji kablosu problemi yaşadım - usta değiştirmediği halde değiştirdim dediği buji kabloları, orjinal fiyatı aldığı çin malı bobin vs.
1 defa yağ pompasında problem yaşadım
1 defa radyatör delindi
5-6 litre yağ ile dynoya çıktım
5 liralık karter tıpasını değiştirmeyip yalama ederek takıldığı için problem yaşadım
aracın yaşı, ustanın çakallığı ve çömezliğim nedeni ile yaşadığımı düşünüyorum bunları
bunlar dışında oldukça keyifliydi, emiş sesi şahanedir sadece arada binmelik ikinci bir araç için 40bin liralık bütçe ayırabildiğim zaman alıp adam akıllı toplamayı düşünürüm hala
98-sunrooflu mavi
94 body(eksiksiz hale getirmek oldukça zordur)
morette farlar
vectra a gt jantları
60/40mm yaylar ile otur karşısına izle kıvamında bişey olur :)
Body tam gibi abi gsi marşpiyel. Ön tampon sislerine kadar sağlam gibi. Rüzgarlık fln vs hepsi var üstünde fotoda düzgün duruyor kaporta. Hatta orj jant bile üstünde. Ufak tefek göçükleri vuruklari var tabi kozmetik olarak azcık bakımsızda kalmış. Kaportayi her usta anlar gösteririz birine de
Motor korkutuyor beni sağlamsa alıcaz bakalım kararımızı verdik.
Düzgün bir şeydir İnşallah canlı görmeden bir şey diyemiyorum abi
Şu an 97 modelini kullanıyorum 8 aydır kullanıyorum, bugün satışını vereceğim bende aracımın. Ben kronik olarak bir sorunu ile karşılaşmadım, eğer 94 tamponu sis, panjur, lip üzerinde sağlamsa 1000 TL' ye alıcı buluyor hesabını sen yap :) Alıcağın araba beyaz renkmi? Aldıktan sonra aracında eğer yoksa kesinlikle filtre tak gerçekten muazzam bir sesi var. Sonrasında Emme, kelebek, yazılım, headers ve düz boru yap keyifle bin. O paralara en keyif alarak binebileceğin fiyatları piyasaya göre gerçekçi ve uçmamış binilecek araçlardandır. Motorları yağ yakar, motoruna baktır ve al. Parçası gerçekten çok bol ve Facebook' ta Corsa B Türkiye grubu var ve herkes çok ilgili :) Orayada göz atmanı tavsiye ederim. Hayırlı olsun.
Evet beyaz renk :) Bende Öyle düşünüyorum bu paraya bu araba gerçekten çok güzel hele fiyatların böyle uçuk olduğu dönemde bütçeme otuyor tam.
1 hafta içinde bakmaya gidicem çok yoğunum iş yuzunden yoksa 50 sefer bakmıştım şimdiye kadar :D
sağlam gibi de gsi yapan o parçalar satmam heral de alırsam onları :D
34 JD plaka olan arabaysa ilk sahibinden alınma bir araçtı o araba gerçekten öyle bir araba daha nadir bulabilirsin. Corsa B Türkiye Facebook sayfasına bak bazen sahibinden' den ilana düşmeyen araçlar orada olabiliyor. Şimdiden hayırlı olsun, gerçekten keyifli arabadır. Ben dün satışını verdim arabamın ve 1 hafta gibi bir sürede sattım ve alan arkadaş harici 2 kişi daha almak için haber bekliyodu :)
Çabuk da elden çıkıyor muş tam benlik :D
Yok o değil araç. Benim ki si Konya da
https://www.sahibinden.com/ilan/vasi...10590069/detay
Araç bumu? Eğer buysa 1 hafta önce 12.000' e 94 satıldı Ankara' ya yeşil renk bundan çok daha diri ve motorda ekstrada vardı.