R53 S içinden güzel olabilir belki scirocco n içi ama R 56 S içinden güzel değildir bence..
Artı olarak R56 s de gayet konforlu süspansiyonları R 53 oranla daha yumuşak vs..
Mert abinle konuştuk R 56 S en iyi tercih ;)
Printable View
R53 S içinden güzel olabilir belki scirocco n içi ama R 56 S içinden güzel değildir bence..
Artı olarak R56 s de gayet konforlu süspansiyonları R 53 oranla daha yumuşak vs..
Mert abinle konuştuk R 56 S en iyi tercih ;)
mert 2sinide boşver gel sana honda satiim :D
ebenin dicem mert olmucak :D gidin o zmana o paraya scırocco alıcağınıza E 90 alın binin hep senin altından çıkıyor yoksa abi mülayim işi olmaz gazla guzla :D
Golfle scirocconun içi aynı flan değil... hatun bakımından bakarsan işe mini cooper kesinlikle daha etkili ben 53'e bindim cooper s mükemmel yol tutuşu var ... ben cooper alırdım :D
scırocco diyesim geliyor ama mcs daha iyi gider gibi kanımca
160hp ile kısa süreli bi it dalaşımız olmuştu. RCnin yanından bile geçemezken r56 mini s yanından zor :D
aracların hangısının daha ıyı gıttıgı cok onemlı dgl mumkunse oylarınızı alınabılıtesıne gore vermenz =)
alınabilitesine göre dersen hiç düşünmez Scirocco alırdım ;)
ben scirocco derdim yeni bi araç ama 2.0 motorlusu olursa daha iyi olur mini bayan arabasına benziyo
2sinide almazdim bmw alirdim.
Heee yok okumadım ben scirocco ve mcs arasında kaldını gordum yanii e90 la alaksı yok konunn da :) ep3 typer almalısın bence :)