:D:D en dorusun dersin göksel :P
Printable View
:D:D en dorusun dersin göksel :P
Direksiyon ve motor tepkisi demişsinde Motor olarak 100 yıl ileride olan scirocco çok gsl motor sergiledi tsi motor olarak hiç bakmadın gliba .. Mini cooper tmm çok gsl hoş şıkta TSİ motoru yabana atma..
evet scirocco bi tek sizde var zaten :)
ayrıyetten duyanda birinin f430 birinin lp 560 olduğunu sanar..
5 dakika seyehat edin elbet beyaz bi scirocco görürsünüz..
2 kere test sürüşüne çıktım arkadaşlarımda var bi hayli kullandım
R56 ile de test sürüşleri harici kuzenimde vardı kaç kere kullandığımı hatırlamıyorum
TSİ 100 yıl falan değil dakika bile önde değil orda bi duralım bence..
biri 1.4 kategorisinde en iyi motor ödülüne sahip..
diğeri 1.6 kategorisinde en iyi motor ödülüne sahip..
öte yandan scirocco ya kötü dediğimi hatırlamıyorum
direksiyon tepkisi spor sürüşe odaklı değil anlayamadınız herhalde konfor odaklı biraz kötü mü demek ? ..
evet gaz tepkime algılaması psa-bmw motoruna göre daha yavaş buda kötümü demek ?..
ve evet r56 daha iyi basit.. :)
performans diosn 160 lık stock 1.4 motor dieri 1.6 stock olarak denetelim görelim r56 nızla;)
kötü diosun demedik zaten =) herkesin düşüncesi kendine iki araçta klasına göre çok güzel bence =) performansta stock olarak denetelim ama böle kafa taslak olmaz;) her stock mini aynı deil her stock Scirocco aynı deil
denet nababilirim.. ?
ben r56 fişek gibi scirocco yu ezer geçer falanmı dedim acaba :)
evet 2 araçta gayet güzel 2 motorda gayet güzel evet 2 aracında yol tutuşu ... falan gayet iyi
ben r56 nın daha iyi olduğunu söyledim kendi görüşüme göre ve belli noktalara değinerek kendi tecrübem doğrultusunda bişeyler söyledim
varsa düşündüğün eksiğini gördüğün hissettiğin vede daha iyi olduğunu anlatabileceğin bi deneyim yaşadıysan paylaşırsan sevinirz
mini coopera binmedim etmedim performans olarak dıştan gördüm ztn iç dzay vs olarak scirocconun yanından geçemez dış görünüm olarakta;) herkesin fikri kendine
scirocco=yenilik+konfor+imaj+güven+cooper
cooper ı çok severim;biraz abartılı yazdım ama malesef sonuç bu.
sciroccoya binmedim ölemi :D senin kendi arabana bindiğinden çok binmişimdir emin ol ;) abartmayın mini coopere .. mini cooper one la aynı s lerde ona bakarsan ;) gelişme yok
konforu direksiyon konsoldamı hissediosn koltuklardamı içinin ferahlığımı ...
Boş konuşma bence ;) scirocco mini konusu mini savunuosn bence sciroccoyu miniyi kötülemiorz burda ikisi çok farklı klasman ... hız vs. diosnz bende stock olarak mini geçemez diorm
konfor diorz oda scirococco - miniyi kötüleyen yok iyi oku baştan aşağı sora bana türkçeyi öğret
bana mını cooperın ıcı fıat uno gıbı gelıo yaw:D:D:D:D:D
Tanımadığın birine karşı boş konuşma gibi laflar olayı kişilleştirir dikkatli ol istersen.
2 arabayı kıyaslarken tekini binmedim bilmiyorum ama öbürü iyi demek zaten mantığın bittiğini hatta o o yorumda hiç olmadığını gösterir ;)
Diğer konulara gelince bir çoğuyla iligli yorumum olmadı.Ama 2.0 tsi scirocco r56 s'i pist şartlarında çok ufak bir farkla geçiyordu dolayısıyla 1.4 tsi 'ın r56 ile performans anlamından başedebilmesi mümkün değil.
Son olarak sen benim kendi arabamdan çok daha fazla binmişsin roccoya eminim öyledir alenen sallayacak halin yok ama konsolunun ve iç dizaynının bildiğimiz basit golf ile birebir olduğunu görmüyorsan seni kaale alıp yanıt verdiğime yanarım.Mini'nin dış tasarımıyla rocconunki bambaşka zaten kıyaslamak kişisel keyfe bakar ama iç tasarımda rocco ezer geçer uçar kaçar falan beni sadece güldürür :)
=) herkesin fikri kendine orası öle minide sciroccoda farklı ve güsel kötülemiorm :D ama gönlüm sciroccodan yana=)